Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
GTS έγραψε:Θεώ να παρω μια καρτα micro SD XC1 με γρηγορη εγγραφη αλλα βλεπω τιμες πολύ υψηλες σε σχεση με Αμαζον εξω. Καμμια καλη πηγη εντος Ελλαδος και φυσικο κατάστημα;

skroutz is your best friend

.
Άβαταρ μέλους
By GTS
bujinkan έγραψε:
GTS έγραψε:Θεώ να παρω μια καρτα micro SD XC1 με γρηγορη εγγραφη αλλα βλεπω τιμες πολύ υψηλες σε σχεση με Αμαζον εξω. Καμμια καλη πηγη εντος Ελλαδος και φυσικο κατάστημα;

.

Δεν μπορω να βρω κατι φθηνο γιατι πρεπει να είναι πανω από 60 ταχυτητα εγγραφης. Περίεργως η ιδια καρτα στην Αμερική και $36 και εδώ 69 ευρω.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
GTS έγραψε:
bujinkan έγραψε:

.

Δεν μπορω να βρω κατι φθηνο γιατι πρεπει να είναι πανω από 60 ταχυτητα εγγραφης. Περίεργως η ιδια καρτα στην Αμερική και $36 και εδώ 69 ευρω.

που θα την χρησιμοποιήσεις?

.
Άβαταρ μέλους
By GTS
bujinkan έγραψε:
GTS έγραψε:Action cam.

δεν χρειάζεσαι τόσο πολυ... Εγώ στην gopro 4 και έχω κάρτα με mb write

.

Ποια καρτα εχεις; Στην σονυ εχει xavc type (´η κατι τετοιο)...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
GTS έγραψε:
bujinkan έγραψε:
GTS έγραψε:Action cam.

δεν χρειάζεσαι τόσο πολυ... Εγώ στην gopro 4 και έχω κάρτα με mb write

.

Ποια καρτα εχεις; Στην σονυ εχει xavc type (´η κατι τετοιο)...

sandisk extreme 40mb write

.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#175947 Με ρωτησαν την γνωμη μου γι αυτην http://www.photographyblog.com/reviews/ ... 00_review/

τι απανταμε; τι αντιπροτεινουμε;
Τελευταία επεξεργασία από bibendum και 20 Οκτ 2015, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By axel12p
bibendum έγραψε:Με ρωτησαν την γνωμη μου γι αυτην http://www.photographyblog.com/reviews/ ... 00_review/

τι απανταμε; τι αντιπροτεινουμε;

Θα έδινα μάλλον ένα 50άρι παραπάνω και θα πήγαινα σε μια Α5000. Θα έχανα το viewfinder το hot shoe και την σταθεροποίηση (κακό!), θα κέρδιζα όμως σε ανάλυση οθόνης, φακό (πιο ευρυγώνιος) και κυρίως σε βάρος μιας και έχει σχεδόν το μισό βάρος από την Α3000.

Γιατί όσο καλή και να είναι μια μηχανή, αν δεν την έχεις μαζί σου δεν αξίζει μία :s_wink
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#176072 Δεν έχω ασχοληθεί με τις mirrorless Nikon και Canon, γιατί είχα γενικότερα την αίσθηση πως στο κομμάτι αυτό οι δύο αυτές εταιρείες έχουν μείνει πίσω σε σχέση με Panasonic/Olympus και Sony. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με τα τελευταία τους μοντέλα πάντως.