Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#175812 Εχουμε κ λεμε για το σημερινο:
Καλαθης: διστακτικος στην επιθεση, σκυλος στην αμυνα.
Διαμαντιδης : κ αυτος διστακτικος σημερα , η παρουσια του κ μονο στην 5αδα ομως.....
Φωτσης: Νομιζω θα πρεπει να ειναι η τελευταια του χρονια φετος, πολυ κακος..
Ραντουλιτσα: θωρηκτο στην επιθεση , παικτης ψυχολογιας ..εκανε κ κλεψιματα σημερα.. :s_laughat
Κουζμιτς: Ναι μεν αλλα , προθυμος στην αμυνα , συγχωρεστε με αλλα προτιμουσα τον Λασμε..
Φελντειν : πιο σκληρος απ τον Σλοτερ που ειχαμε , μετριοτητα , αλλα ενταξει ειπαμε μην καψουμε κ τον Παππα.
Πριντεζης: ειναι η καψουρα μου απο τους λιμανισιους..δεν θα ειμαι αντικειμενικος.
Χακετ: Σκυλος στην αμυνα αλλα το καλαθι το βλεπει μονο με αιτηση..
Αγραβανης: Δεν εχω δει πιο αταλαντο παιχτη στην ηλικια του..
Γιανγκ: Τακτικα ειναι πολυ πισω , φοβερα σωματικα προσοντα
Μιλουτινωφ: Τι αρεσε στον Σαλε κ τον ηθελε;; :s_no
Λοτζεσκι: τιμιος παιχτης,λιρα100..
Προδοτης: μια κατηγορια μονος του.... :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
KWSN-Men έγραψε:Ψάχνονται οι Ολυμπιακοί, σούταραν περισσότερες βολές, ο ΔΔ μόλις 2, τι δικαιολογία θα πουν τώρα;

Καμία δικαιολογία. Ήταν καλύτερος ο βάζελος στα σημεία και κέρδισε. Απλά τα πράγματα.
Δε θα ψάχνουμε για ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, ένα οφφσαιντ που η μπάλα είχε βγει ήδη άουτ και ένα πλάγιο για να δικαιολογήσουμε μια ήττα.
Γιατί εμείς οι Ολυμπιακοί είμαστε αντικειμενικοί. ΟΛΟΙ.

giannik1977 έγραψε:Γιανγκ: Τακτικα ειναι πολυ πισω , φοβερα σωματικα προσοντα

:hmmm: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#175841 Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Μίλαν Τόμιτς: «Ό,τι γίνεται στο παρκέ, μένει στο παρκέ. Αυτοί θέλησαν να το μοιραστούν, αλλά δεν με νοιάζει. Τίποτα δεν ξεκίνησε από την πλευρά μας. Μου είπαν κάτι και αντέδρασα με τον τρόπο που θεώρησα. Αν θέλουν να μιλάω γι’ αυτούς θα πρέπει να με πληρώνουν για να τους κάνω διαφήμιση. Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
bibendum έγραψε:Πεθανε και ο Μακης Δενδρινος...

Και τον γούσταρα πολύ....πολύ κρίμα, τελικά μου φαίνεται έτσι θα πάμε όλοι :s_sad :(
Άβαταρ μέλους
By gianik
#175865 Μιλάμε έτρωγε τέτοιο δούλεμα από την εξέδρα.. :lol:
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο ζέσταμα κάθε φορά που σούταρε , ο κόσμος ρυθμικά οοοοοοολλλλλλλλλλεεεεεεεεεεε :lol:
Φαινόταν καθαρά επηρεασμένος και δεν τον προστάτευσε κατ' εμέ και ο Σφαιρόπουλος.
Η διαιτησία πολύ καλή , δεν έδωσε ούτε τα σπόρια στον γηπεδούχο.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
giannik1977 έγραψε:Μιλάμε έτρωγε τέτοιο δούλεμα από την εξέδρα.. :lol:
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο ζέσταμα κάθε φορά που σούταρε , ο κόσμος ρυθμικά οοοοοοολλλλλλλλλλεεεεεεεεεεε :lol:
Φαινόταν καθαρά επηρεασμένος και δεν τον προστάτευσε κατ' εμέ και ο Σφαιρόπουλος.
Η διαιτησία πολύ καλή , δεν έδωσε ούτε τα σπόρια στον γηπεδούχο.

Βασικά τα σπόρια και μια φέτα από το καρπούζι τα πήρε ο φιλοξενούμενος αλλά οκ, δεν πειράζει.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:Ο Σπανούλης ήταν πάλι τόσο κακός? Τι σκατά έχει πάθει φέτος?

Πέρα από τα ψυχολογικά του, πλέον λόγω ηλικίας και ειδικά τώρα, μετά το Euro, δεν έχει την έκρηξη, το πρώτο βήμα για να μπει "καθαρά" στη ρακέτα, ούτε το τελευταίο γερό πάτημα που, ακόμα και αν τρακάρει πάνω σε αμυνόμενο, θα κρατηθεί για να βάλει το καλάθι. Βέβαια χθες ακόμα και το ένα καλάθι που πέτυχε δεν μέτραγε, δωράκι Γκόντα το συγκεκριμένο (να τα λέμε και να τα γράφουμε αυτά) :lol:

Χθες ήταν πιο δύσκολο ματς από ότι στο Κύπελλο, αλλά ήταν περίπου όπως με τον Άρη. Όσο έμπαιναν τα τρίποντα και ο ΠΑΟ έπαιζε κουτσό, σχοινάκι και πεντόβολα στην άμυνα, ο ΟΣΦΠ ήταν μπροστά. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε στοιχειώδη άμυνα και μπήκαν και 4-5 σουτ, το ματς είχε πάρει one-way κατεύθυνση :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#175883 Ε το πρόβλημα του βάζελου φέτος θα είναι η άμυνα κυρίως κι αυτο γιατί με Ραντούλιτσα μπάζει πολύ πίσω και δεν γίνεται πάντα να κάνει τη μαϊμού και να τεντώνει ο Γκιστ για να καλύπτει. Αν τους στρώσει στην άμυνα, αλλά τύπου να σπάει κόκκαλα, να κωλώνεις να μπουκάρεις, τότε μπορεί να πάει ψηλά η ομάδα. Αλλά δεν νομίζω ότι αρκεί ο προπονητής γι' αυτό. Χρειάζεται και το ανάλογο υλικό.