Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#169093 Χάθηκες βρε συ! Χαίρομαι που είσαι καλά και εσύ και το 3008.

Για ποιο λόγο άλλαξες λάδι; Το Mobil1 είναι άριστο λάδι, όχι όμως αυτό που συνιστά ο κατασκευαστής.
Μετά από το συμβάν με το λαμπάκι λαδιού, έλεγξες τα λάδια σου; Ήταν σωστά, ή ήταν πεσμένη η στάθμη τους;
Άβαταρ μέλους
By chrismarine
Pitt έγραψε:Χάθηκες βρε συ! Χαίρομαι που είσαι καλά και εσύ και το 3008.

Για ποιο λόγο άλλαξες λάδι; Το Mobil1 είναι άριστο λάδι, όχι όμως αυτό που συνιστά ο κατασκευαστής.
Μετά από το συμβάν με το λαμπάκι λαδιού, έλεγξες τα λάδια σου; Ήταν σωστά, ή ήταν πεσμένη η στάθμη τους;

και εγώ χαίρομαι που σας βρίσκω σταθερούς και με αμείωτο ενδιαφέρων εδώ :superman:
η αλήθεια είναι πως όσο λιγότερο ασχολείσαι με τα κακός έχειν του αυτοκινήτου, τόσο λιγότερο θα ασχοληθεί και αυτό μαζί σου ,αυτό συμβαίνει βέβαια καθαρά για ψυχολογικούς λόγους !!!!
τώρα όσων αφορά το λάδι ήταν πρόταση του συντηρητή (Ντασιος Αμπελόκηποι) ,αυτό βάζει στoυς κινητηρες thp .
από τον έλεγχο στην στάθμη λαδιού μετα το λαμπάκι της χαμηλής πίεσης φαίνεται να βρίσκεται σε λογικά επίπεδα για τα 6000 χλμ άντε να έχει κάψει καμιά 200γρ-300γρ ,σκέφτομαι ωστόσο να κάνω μια αλλαγή έτσι ώστε να ξεπλυθεί ο κινητήρας από τα παλιά total
έτσι για το ιστορικό της υπόθεσης όταν άλλαξα συνεργείο του επισυναψα τα προβλήματα από την αρχή όπως ακριβώς τα αναφέρω παλαιότερα εδώ, και αφού εκτελέστηκε διαγνωστικός έλεγχος δεν φάνηκε να υπάρχει κάποια δυσλειτουργία στην αντλία λαδιού , απλά με ενημέρωσε ο άνθρωπος ότι εάν ξαναπαρουσιαστεί να μην το αμελήσω γιατί έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στις αντλίες λαδιού της προηγούμενης γενιάς euro4 .
Έτσι για το τεχνικό κομμάτι να πω η διαφορά είναι πως στα euro5 η αντλία λαδιού είναι μεταβλητής πίεσης ,έχει δηλαδή προσαρτισμενη στο κυρίως σώμα μια solenoid valve μέσα στο καρτερ που ρυθμίζει την πίεση.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#175290 Που είσαι βρε καπετάνιε; Επαναπατρίστηκες; :yahoo:

Εμείς εδώ και ένα χρόνο αλλάξαμε στέκι και ήρθαμε εδώ. Σου είχα στείλει και mail.

Πότε θα βρεθούμε; :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#175370 Ήσουν εδώ όλο το καλοκαίρι και δεν έδωσες σημεία ζωής; :s_omg

Πως το βρήκες το αμάξι; Δούλευε; Μπαταρία, λάστιχα;
Φαντάζομαι ότι η κόρη σου θα έβγαλε δίπλωμα και θα το κινεί για να μη σκουριάσει... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By captain giannis
#175412 οπως παντα,νεα μπαταρια, και λαστιχα αλλαξα για πρωτη φορα φετoς,εβαλα kleber με 400ευρω
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#175551 Απο τις 8 το πρωί είμαι στο συνεργείο για το ετήσιο service. Εκτός απο τις προβλεπόμενες εργασίες, προέκυψαν και bonus!

Τακάκια πίσω φρένων, φλάντζα κεφαλής, ιμάντας δυναμό, κολάρο εισαγωγής αέρα της τουρμπίνας, σωληνάκι λαδιού της τουρμπίνας και δεν θυμάμαι τι άλλο γιατί ζαλίστηκα απο το κονδύλι. 770€ so far... :-(

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By drdino
#175573 Φλαντζα; Wtf;
Άβαταρ μέλους
By NickNT
#175599 Όλα γίνονται, αλλά φλάντζα σε THP πίστευα ότι είναι σπάνιο φαινόμενο. Γιατί όμως;!;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#175640 Ζητώ συγγνώμη. Φλάντζα του καπακιού βαλβίδων ... :s_blush

Έγραφα από την Lion και ήμουν από τις 8 το πρωί έως τις 3:30 εκεί. Για μια ωρίτσα πήγα, μια μέρα έχασα και δεν τελείωσα.
Φλάντζα δεν είχαν, ούτε τον σωλήνα εισαγωγής της τουρμπίνας, συνεπώς θα ξαναπάω. Αυτήν την φορά θα πάρω και κολατσιό μαζί μου.

Σχετικά με τον ήχο της σκάστρας που είχα γράψει πρίν από ένα δίμηνο ότι αρχισε να ακούγεται, ενώ πρώτα δεν ακουγόταν, υποθέτω ότι είναι από το κολάρο της τουρμπίνας που σάπισε (αυτό που δεν είχαν και θα αλλάξω τις προσεχείς ημέρες). Είχε κοπεί στην άκρη του στο σημείο που σφίγγει ο σφιγκτήρας. Όταν το αλλάξω, θα φανεί αν αυτό ήταν η αιτία.

Παίζει να έχω δώσει συνολικά μισό πεντοχίλιαρο για τέτοιες μ@λακίες μόνο φέτος! Συμπλέκτης, βολάν, αντλία νερού, ηλεκτρική αντλία νερού τουρμπίνας και τώρα αυτά. Χιλιόμετρα: 68.000

Πάρτε Peugeot μου έλεγαν! Θα το ευχαριστηθείς μου έλεγαν! Να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους, μα τον Τουτάτη... :lol: