Εμένα μου είπαν 13700 για το Trend +1000 ευρώ για το titanium (τιμές με κλειδί στο χέρι).
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

GeorgT έγραψε:Μη ακούς το πρόλογο τους μια χαρά θα κάνουν κ μετά αντίστοιχες προσφορές όπως ή δωρεάν απόσυρση, σε τέτοια κατάσταση που είναι ή αγορά δεν έχουν κ άλλη επιλογή
To πιο πιθανό είναι να μην συνεχιστεί το "όφελος απόσυρσης" για αγορά καινούργιου πάντως.
markvag έγραψε:Πόσο σου είπαν για fiesta titanium 100ps;;; 5θυρο φαντάζομαι ρώτησες...
Εμένα μου είπαν 13700 για το Trend +1000 ευρώ για το titanium (τιμές με κλειδί στο χέρι).
Μου έδωσαν τιμή 14200€ για χρώμα mica (το candy blue), με το κλειδί στο χέρι, και όλες τις δωρεάν παροχές. Για το magnetic θα είναι -250€, όση η διαφορά του χρώματος. Ναι μιλάω πάντα και μόνο για 5θυρο, αλλιώς θα είχα και περισσότερες επιλογές.
Το θέμα της απόσυρσης μου το έχουν πει όλοι, άρα δεν είναι τυπική "sales pitch" ατάκα, είναι μάλλον η πιθανότερη εξέλιξη. Σήμερα από Opel έμαθα και το λόγο: δεν υπάρχουν πλέον αρκετές αποσύρσεις (παλιά οχήματα <2000) που να δικαιολογούν εκ νέου μέτρο απόσυρσης, με ότι αυτό σημαίνει δημοσιονομικά για το κράτος και τις εταιρείες. Άρα λέγεται ότι θα κάνουν κάτι άλλο, τι όμως δεν ξέρουν....
Είδα το Corsa, δυστυχώς σε diesel. Πολύ άνετο, ΠΟΛΥ ψηλό μέσα μπρος και πίσω, δεσπόζει η οθονάρα (με διαφορά η καλύτερη από όλα τα αυτοκίνητα), πολύ "απλό" το ταμπλώ (ελάχιστα κουμπάκια), καλά υλικά και φρέσκια οπτική και αισθητική. Όλα τα συστήματα ασφαλείας, εξαιρετικά περίεργος εξοπλισμός, αλλά μιλάω για ΠΟΛΥ περίεργο εξοπλισμό. π.χ. standard η οθονάρα και το cruise control, αλλά μόνο σαν extra το clima
και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα
Το βασικότερο πρόβλημα του Corsa είναι ότι υπάρχουν ελάχιστα με τον 1.0, όλα Color Line και κανένα με clima, παράθυρα, ή τα διάφορα βασικά extra που θέλουμε. Υπάρχουν όμως μερικά Cosmo και μερικά Color με clima με τον 1.3 diesel, ο οποίος δεν καίει και έχει ροπή, αλλά κάνει θόρυβο, δονείται και φυσικά δουλεύει σαν κλασσικός diesel: αργός, ράθυμος και ψηλά (τι ψηλά, στις 4Κ σαλ) ψοφάει. Άρα για το Corsa βασικά θα πρέπει να κάνουμε σοβαρές υποχωρήσεις στον εξοπλισμό, ενώ ακόμα και έτσι, βγαίνει πιο ακριβό από το Fiesta.
Θα τα ξαναδούμε όλα το ΣΚ και θα αποφασίσουμε....

Είναι το 100αρι, ΜΥ2016, πολύ καλή τιμή, κάποια extraδάκια, 5ετή εγγύηση, οδική βοήθεια για πάντα.
Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή
ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται για τζιτζικωτό 206 με 2Κ, μου ρίχνει ΠΜ
Fiat Panda 7,6l/100km
Mε γειες!!!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
+1 για το χρώμα. Πολύ καλό irl.
< >
Καλα ταξιδια και για το στρωσιμο ευχομαι να γινουν μερικες εκδρομες στα τοσα πολλα και υπεροχα βουνα μας...
Τέλειο χρώμα !!!
Amen and a-women!

Anonymous Founder έγραψε:Αφού στο τέλος θα πάρεις ό,τι θέλει η γυναίκα, ποιος ο λόγος να το ψάχνεις;
Κοίτα όμως
The Ace έγραψε:Εγώ προσωπικά θα επέλεγα Fiesta....
Και τελικά κρατηθήκαμε αρκετά στο κόστος, είμαστε σχεδόν στη μέση του αρχικά διαθέσιμου budget range, χωρίς υπερβολές και εξαλλοσύνες. Βοήθησε φυσικά και το γεγονός ότι προλάβαμε την απόσυρση, συν την έκπτωση που κάνουν σχεδόν όλοι πλέον (αναλόγως τη μάρκα, π.χ. VW μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα κάνουν έκπτωση).