Fiat Panda 7,6l/100km
Fiat Panda 7,6l/100km
Geo f1 έγραψε:Αυτο ακριβως ειπε Ντεπον και Γιουροφρεν και χλιαρα ντους...Η κουτσουνα ειναι ψυχραιμη..Εγω ειμαι ο αγχωδης της οικογενειας!!!
Μολις βγαλαμε την πιπιλα θερμομετρο και εδειξε 39,5 λεω παει φευγουμε για ιασω!!!
Τωρα ηρθε και η μαμα της και με εστειλαν στον υπολογιστη!!
Geo f1 έγραψε:Αυτο ακριβως ειπε Ντεπον και Γιουροφρεν και χλιαρα ντους...Η κουτσουνα ειναι ψυχραιμη..Εγω ειμαι ο αγχωδης της οικογενειας!!!
Μολις βγαλαμε την πιπιλα θερμομετρο και εδειξε 39,5 λεω παει φευγουμε για ιασω!!!
εκει ειμαι..και χαζευω.Αλλα μεχρι τα βαπτησια 18/10 δεν ψωνιζω τπτ..Εχω δωσει ορκο!!

sknipper έγραψε:Το ντους καλό είναι να μην είναι του διλέπτου αλλά του δεκαλέπτου, να τρέχουν νερά επάνω του, κυρίως στο κεφάλι (το 60% της θερμότητας από εκεί χάνεται).
NickTG έγραψε:Σωστός! Λογικά θα χάνεται περισσότερο από όσο αναλογεί στην επιφάνειά του γιατί έχει εξαιρετική αιμάτωση και είναι από τα ζεστά μέρη αλλά το παραπάνω, όντως παραήταν πολύ και αδικαιολόγητο. Χαίρομαι που μυθοποιήθηκε.sknipper έγραψε:Το ντους καλό είναι να μην είναι του διλέπτου αλλά του δεκαλέπτου, να τρέχουν νερά επάνω του, κυρίως στο κεφάλι (το 60% της θερμότητας από εκεί χάνεται).
http://www.livescience.com/34411-body-h ... -head.html
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]