Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#17544 Αυτο ακριβως ειπε Ντεπον και Γιουροφρεν και χλιαρα ντους...Η κουτσουνα ειναι ψυχραιμη..Εγω ειμαι ο αγχωδης της οικογενειας!!!

Μολις βγαλαμε την πιπιλα θερμομετρο και εδειξε 39,5 λεω παει φευγουμε για ιασω!!!

Τωρα ηρθε και η μαμα της και με εστειλαν στον υπολογιστη!! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Geo f1 έγραψε:Αυτο ακριβως ειπε Ντεπον και Γιουροφρεν και χλιαρα ντους...Η κουτσουνα ειναι ψυχραιμη..Εγω ειμαι ο αγχωδης της οικογενειας!!!

Μολις βγαλαμε την πιπιλα θερμομετρο και εδειξε 39,5 λεω παει φευγουμε για ιασω!!!

Το έχουμε καταλάβει προ πολλού :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Αυτο ακριβως ειπε Ντεπον και Γιουροφρεν και χλιαρα ντους...Η κουτσουνα ειναι ψυχραιμη..Εγω ειμαι ο αγχωδης της οικογενειας!!!

Ψυχραιμια, δεν ειναι τιποτα. Σταματα να εισαι αγχωδης, δεν βοηθας, κανε ντουσακι την μικρη και πες της ενα απο τα ανεκδοτα σου να πεσει πιο γρηγορα ο πυρετος :s_laughat

Περαστικα της.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#17558 Μην τους ακούς geo , αφού μαμά κ πεθερά σε έστειλαν στον Η/Υ , μπες ebay.com έχει κατι προσφορές σήμερα μούρλια.. :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#17561 :s_biggrin εκει ειμαι..και χαζευω.Αλλα μεχρι τα βαπτησια 18/10 δεν ψωνιζω τπτ..Εχω δωσει ορκο!! :omg:

Πηγε 39..(Χωρις ανεκδοτο ακομα)! :)
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#17566 Ψυχραιμια και εχετε πολλα να δειτε τετοια,ΙΑΣΩ δεν χρειαζετε για απλο πυρετακι,εννοειται ακολουθουμε οδηγιες παιδιατρου,και οτι ειπωθηκε ηδη depon/ponstan(+ντουζακι) θα πρεπει να υπαρχουν στο σπιτι σε μονιμη βαση.
Άβαταρ μέλους
By markvag

Καλά σου έκαναν! :protest: :lol:

Αν και είναι πολύ άσχημο να βλέπεις ένα μωράκι με τόσο πυρετό, δεν είναι κάτι σοβαρό. Ποιο παιδί δεν έχει τέτοια;;; Θα μάθετε σιγά σιγά, ιδίως όταν πάει παιδικό...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#17695 Εναλλάξ 2 αντιπυρετικά (Depon / Nurofen / Ponstan) με το τελευταίο καλύτερα να αποφεύγεται γιατί μάλλον ζορίζει πιο πολύ το στομάχι.

Ενοχλητικό το πόσο γρήγορα και πόσο πολύ ανεβάζουν θερμοκρασία τα παιδάκια. Μην εφησυχάζεστε.
Από την άλλη μη σας σοκάρουν τα νούμερα, το 40 το έχουν εύκολα. Και είναι συνηθισμένο να κάνουν και σπασμούς χωρίς πάντα να σημαίνει κάτι κακό. Όχι ότι δε θα χεστείς και θα τρέχεις αν το κάνει αλλά αν η θερμοκρασία δεν περάσει το 40,5 καλά είσαι.

Το ντους καλό είναι να μην είναι του διλέπτου αλλά του δεκαλέπτου, να τρέχουν νερά επάνω του, κυρίως στο κεφάλι (το 60% της θερμότητας από εκεί χάνεται).
Άβαταρ μέλους
By vice246
#17700 Πέρα απ την επαφή μας ή όχι με την εκκλησία...(οι περισσότεροι πλεον δεν μετέχουν ) έχουμε και παραδόσεις....οι οποίες βεβαια προϋπήρχαν της εκκλησιαστικής παράδοσης....αλλα για γνωστούς λογους υιοθετήθηκαν και προσαρμόστηκαν με τα χρόνια οπως τις γνωριζουμε σημερα....
Προσωπικά αν και δεν έχω σχέση με θρησκείες και τα ρέστα....βάπτισα και τα τρία μου παιδιά ως αυτονόητη πράξη συμφωνα με τα έθιμα του τόπου που γεννηθηκα και ζω....
μπορει σε κάποιους να ακούγεται περίεργο έως παράλογο....αλλα και η ίδια η ζωη ετσι ειναι....
Άβαταρ μέλους
By NickTG
sknipper έγραψε:Το ντους καλό είναι να μην είναι του διλέπτου αλλά του δεκαλέπτου, να τρέχουν νερά επάνω του, κυρίως στο κεφάλι (το 60% της θερμότητας από εκεί χάνεται).

http://www.livescience.com/34411-body-h ... -head.html
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#17723 Ο μεγάλος (4) μας έκανε πριν λίγο έναν μεγάλο εμετό στο κρεβάτι, την ώρα που κοιμόταν και ευτυχώς τον ακούσαμε και τρέξαμε. Έβγαλε ό,τι είχε φάει από το απόγευμα και μετά (τα προηγούμενα τα έβγαλε στο σχολικό, όπου νομίζαμε ότι απλά ζαλίστηκε). Ελπίζω ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο να βγάλει και πως το βράδυ θα κυλήσει ομαλά...
Ο φετινός χειμώνας προμηνύεται καυτός με τις ιώσεις....

<
Άβαταρ μέλους
By sknipper
NickTG έγραψε:
sknipper έγραψε:Το ντους καλό είναι να μην είναι του διλέπτου αλλά του δεκαλέπτου, να τρέχουν νερά επάνω του, κυρίως στο κεφάλι (το 60% της θερμότητας από εκεί χάνεται).

http://www.livescience.com/34411-body-h ... -head.html
Σωστός! Λογικά θα χάνεται περισσότερο από όσο αναλογεί στην επιφάνειά του γιατί έχει εξαιρετική αιμάτωση και είναι από τα ζεστά μέρη αλλά το παραπάνω, όντως παραήταν πολύ και αδικαιολόγητο. Χαίρομαι που μυθοποιήθηκε.
Πάντως ισχύει το ότι 2 λεπτά δεν φτάνουν, θέλεις περισσότερο για να δροσίσεις πέραν της επιφάνειας. Και μην περιμένετε να δείτε διαφορά αμέσως μετά το ντους, ίσως κάνει 5-20 λεπτά.