Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#164113 kacey το air max uptempo λογικα 2015 σοδεια θα ειναι γιατι τα ξαναβγαλε ως ρετρο η Nike καποιες βδομαδες ή μηνες πριν και μαλιστα στο χρωμα που ποσταρες.Ειναι ερωτας και στα χρώματα των Lakers επισης :inlove:

Προφανως κοιτα να παρεις καποιο απο τα φετινα γιατι παπουτσι με αεροσολα απο το 1999 προφανως δυσκολα να βρεις σε κατασταση να φοριεται και δεν υπαρχει και λογος να το κανεις αυτο.Απο αποψη μεγεθους μη νομιζεις οτι θα εχει επικες διαφορες,αντε να αλλαξαν λιγο τα υλικα και ελαχιστα η φορμα,αν το νουμερο που φορουσες σου ηταν ανετο,μια χαρα θα εισαι με το ιδιο νουμερο στο νεο μοντελο.

To αλλο μοντελο δε το αναγνωριζω :hmmm:

edit,για τα μαγαζια..Το πρωτο δεν εχει πολυ υποπτες τιμες,αλλα εχει υποπτη διαθεσιμοτητα σε διαφορα μοντελα.Επειδη γενικα οι ασιατες ειναι γκριζα ζωνη στο θεμα nike ,αν τα εβρισκα αλλου θα το απεφευγα.
Το 2ο ειναι γνωστο γενικα,οποτε ασχετως της ταιβαν θα το επελεγα.Για το τριτο δεν εχω αποψη.Γενικα εφοσον εχουν μεγαλα και θετικα feedbacks Λογικα δεν εχεις κατι να φοβασαι (captain obvious :lol: )
Άβαταρ μέλους
By kacey
#164282 το "νουμερο που φορουσα" αφορα το αλλο μοντελο*, και για αυτο ρωταγα αν το αναγνωριζει κανεις ωστε αν ξερει και αυτα που κοιταω να μου πει τι παιζει

* Nike κωδικος BB9000, γραφει "engineered fit" στο εσωτερικο της γλωσσας, το κουτι γραφει nike retaliate 2 αλλα αμα ψαξεις με αυτο το ονομα βγαινει ενα χαμηλο τρεξιματος :dizzy: )
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#164316 Μπηκα απο κινητο,στα 4" ειδα ιδιες τιμες σε καθε μοντελο--->Κλασσικη περιπτωση μουφαδικου 99%.Επίσης πουλαει μονο τα πιο ευρεως αντιγραφομενα παπουτσια.All stars και air max :lol:
Ουτε να το σκεφτεις για μενα.
Άβαταρ μέλους
By otso
Geo f1 έγραψε:Δεν το σκεφτομουν καν αγορινα!!
Οντως μακριααα

αφου στην ντουλαπα θα πηγαιναν ουτως η αλλως.παιζει να εχει περισσοτερα αθλητικα και ακριβωτερα απο τον μπολντ και μαλιστα αφορετα.
γιωργο τι νουμερο φορας; αν μου κανουν να πιασω απ τωρα σειρα για τις αγγελιες.
νομιζω τα τελευταια που πηρες καπως βλεπονται, γι αυτο αν τυχον βαλεις αθλητικα φορα τιποτα αλλα.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#164695 Geo ξεχυσου εδω μεσα http://www.sivasdescalzo.com/en/?___from_store=es
Εχει πολυ δυνατες εκπτωσεις σε ενδιαφεροντα παπουτσακια.Μη πας εκει που λεει sales,κανε αναζήτηση ανα brand καλυτερα.Εχει καποιο bug το site και δεν εμφανιζει τα παντα οταν κλικαρεις στο sales :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By otso
Geo f1 έγραψε:Απο κοντα ειναι πιο όμορφα
Εικόνα

Οτσο 47.5 φοραω. Εσυ?

< 3

με δουλευεις; αυτα ειναι ακριβως 44 που φοραω εγω . παντως αν τα ειχα θα εβαφα το ασπρο σημα και σολα, με μπλε μαρκαδορο , τωρα σαν βουλγαρικα δειχνουν . απο σαντα μπαρμπαρα ειναι;
Άβαταρ μέλους
By g47
socratesn έγραψε:Βασει reviews γενικα το καλυτερο παπουτσι για φετος ειναι λιγο πολυ το Jordan 29,το οποιο επειδη ειναι κ εξολοκληρου ενισχυμένο υφασμα λογικα θα σ αρεσει η αισθηση σα να φορας καλτσα που θα σου δωσει.Εγω αυτο προτεινω,βγαινει και σε ποικιλια χρωματων και θα το βρεις σε καλη τιμη στην Ελλαδα.Επισης εχει και flight plate που σαν φιλοσοφια μοιαζει με το carbon που αναφερεις,λογικα θα σε καλυψει.
<

Τα ποδια μου πλεον δεν αντεχουν τα τραγικα Hyperfuse και ψαχνω για το Jordan ΧΧ9.
Yπαρχει τροπος να βρω ποιο νουμερο του συγκεκριμενουν παπουτσιου μου κανει χωρις να το δοκιμασω?
Προσπαθω να τα βρω να τα δοκιμασω αλλα ειναι αδυνατον.
Αντιθετα υπαρχει πληθωρα σε online καταστηματα.
Επισης αν εχετε προτασεις για καταστηματα (ηλεκτρονικα) για τη καλυτερη τιμη, ενημερωστε!
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#174846 Γενικα τα 29 θεωρουνται πως εχουν true to size fit.Φορας 45,παρε 45.Αν λαβεις υποψιν και την κατασκευη τους ακομα και λιγο μικρα ή λιγο μεγαλα να τα παρεις δε θα χεις θεμα γιατι ολο το απο πανω δεν εχει καποιο πολυ σκληρο υλικο.
Που βρισκεσαι αν επιτρεπεται?Αθηνα λογικα θα τα εχει στο house of hoops.
Για eshops εχω κανει μια μινι λιστα στη σελιδα 4 αυτου του θεματος,ριξε εκει μια ματια.Επιπλεον στα ελληνικα μαγαζια εκεινης της λιστας προσθετω και το sneaker10 στα approved :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g47
#174978 Αγγλια και μπορω να αγορασω απο οποιοδηποτε site η απο Ελλαδα Πατρα οπου μπορουν να πεταχτουν να παρουν ενα ζευγαρι οι δικοι μου και να το στειλουν.
Το βρηκα σε καλη τιμη στο σκρουτζ στα 130 ευρα, καμια σχεση με τις τιμες Αγγλιας που ειναι απαραδεκτες.
Μαλιστα το e-shop ειναι το sneaker10 που ανεφερες.
O πινακας μεγεθων (μηκος πελματος/νουμερο παπουτσιου) που εχει το καταστημα αυτο, τον θεωρεις σωστο?

http://www.sneaker10.gr/sneaker/el/Prod ... -pack.html

Δεν εχω παρει ποτε τυφλα παπουτσια αλλα σε μια τετοια περιπτωση ειναι δυσκολο να γινει αλλιως.
Να μετρησω πελμα να τα παρω απο εκει να τελειωνω.
Ειμαι διστακτικος γιατι στο προηγουμενο Τζορνταν μου εκανε το 42 ενω στο hyperfuse το 43. Ενα νουμερο ειναι αρκετα εξω, μισο μπορω να το παλεψω.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#175005 Ο πινακας μεγεθων δυστυχως πρακτικα δε λεει τιποτα..Ειναι καθαρα ενδεικτικος και γιαυτο που χρειαζεσαι εσυ δε μπορει να βοηθησει.
Οκ ολα τα 45αρια 29 ποντους ειναι ,ομως καποιο ειναι στενοτερο,καποιο αλλο εχει περισσοτερο ή σκληροτερο υλικο στο πανω μερος του κ.ο.κ..Εγω εχω παπουτσια 28.5 ποντους (44.5 νουμερο δηλαδη) που μου καθονται τελεια κ αλλα που μου κάθονται τελεια στο 46.
Μη κολλας στην προηγουμενη εμπειρια σου απο jordan.Γενικα επικρατει η αποψη οτι καθονται μισο μ ενα νουμερο μεγαλυτερα τα Jordans αλλα προσωπικα διαφωνω κ εφοσον το XX9 ολοι μα ολοι το βρισκουν true to size μην πολυφοβασαι.
Για μενα βρες τι φορας γενικα (ποιο λες οτι ειναι το νουμερο σου) και παρε μισο νουμερο παραπανω για να σαι 100% safe.Π.χ στην περιπτωση σου θα επαιρνα 42.5.
Δεν υπαρχει ρε γαμωτο και κατι παρομοιο να δοκιμασεις. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g47
#175044 Κι εγω προς το 42.5 παω.
Μπορω να κατεβω στη Nike και να δοκιμασω 3-4 ζευγαρια ( και Jordans) αλλα πιστευεις οτι θα εχουν σχεση με το 29?
Να υποθεσω οτι τα Jordans πανω κατω θα εχουν το ιδιο μεγεθος?
Αν ναι τοτε ειναι ευκολο.