Geo f1 έγραψε:
Εκει τι πιστευεις τωρα??
Μη πιστευεις κανενα, YOLO
Πιο σοβαρα, διαβαζεις και κρινεις.
Geo f1 έγραψε:
Εκει τι πιστευεις τωρα??

Scotch έγραψε:....κάτι τηγανιτά πατατοπιτάκια (δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγονταν... το τυρί scamorza μου θύμιζε)...
REALZEUS έγραψε:Μόνο Tindaloo να μην πήρατε εύχομαι!!! Έχω ακόμα ένα πιρούνι που έλιωσε όταν πήγα να το ακουμπήσω αυτό το ανοσιούργημα...![]()
Και όντως δεν παλεύεται σε κανονική (ινδική) εκδοχή
)
bibendum έγραψε:Θυμαμαι την συζητηση που ειχαμε με τους Ινδους για τους Πακιστανους. Ο Ινδος με ρωτουσε που θα φαει ελληνικο φαγητο στην Αγγλια και του απαντουσα "πουθενα". Αυτος με τη σειρα του ελεγε "Αυτα ειναι σκατα δεν ειναι Ινδικα", το ιδιο και ο Πακιστανος.
mjacob έγραψε:bibendum έγραψε:Θυμαμαι την συζητηση που ειχαμε με τους Ινδους για τους Πακιστανους. Ο Ινδος με ρωτουσε που θα φαει ελληνικο φαγητο στην Αγγλια και του απαντουσα "πουθενα". Αυτος με τη σειρα του ελεγε "Αυτα ειναι σκατα δεν ειναι Ινδικα", το ιδιο και ο Πακιστανος.
Το οποίο ισχύει πάνω κάτω για όλες τις κουζίνες σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Πρώτα και καλύτερα γιατί το πιθανότερο είναι πως αν τα κρατούσαν αυθεντικά, δεν θα έτρωγε κανείς
nass έγραψε:Πχ. "Chicken Tikka Massala" στην Αγγλία είναι ένα κοτόπουλο με παχιά κόκκινη σάλτσα με καρύδα μέσα.
).
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]