Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#174719 Magic gleam καθαριστικό, παρόμοιο με το πιο γνωστό Swaz, θαυματουργό (προσοχή, λένε ότι δεν είναι καλό να έρχεται σε επαφή με το δέρμα, εγώ δεν έχω παρατηρήσει πάντως κάτι).
Σε μαγαζιά με χαρτικά - είδη καθαρισμού, λαϊκή, σπάνια και σε σούπερ μάρκετ.
Είναι πολύ δυνατό, σκέφτομαι να το δοκιμάσω για τα τζάμια του αυτοκινήτου γιατί βαριέμαι να τα καθαρίζω τις ώρες :lol: και να μην καθαρίζουν :rant: .
Κίλο δοκίμασέ το στα τζάμια και πες μας. (αν και Αυστρία μάλλον χλωμό να το βρεις...είσαστε πίσω... :( )
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#174748 Πλάκα πλάκα δυνατά χημικά δύσκολα βρίσκεις. Έψαχνα ένα χρονο να βρω κάτι σαν τουμποφλο, με την καμία. Τελικά έφερα από Ελλάδα.
Η ένα άλλο δυνατό καθαριστικό, ακουαφορτε που είναι σαν πυρηνική βόμβα, με την καμία auch.
Εδώ έχει δΙαφημίσεις να μη ρίχνεις λάδι μαγειρευτό στο νεροχύτη, τους χαλάει την ανακύκλωση λέει....
Άβαταρ μέλους
By sknipper
KiloMeater έγραψε:Πλάκα πλάκα δυνατά χημικά δύσκολα βρίσκεις. Έψαχνα ένα χρονο να βρω κάτι σαν τουμποφλο, με την καμία. Τελικά έφερα από Ελλάδα.
Η ένα άλλο δυνατό καθαριστικό, ακουαφορτε που είναι σαν πυρηνική βόμβα, με την καμία auch.
Εδώ έχει δΙαφημίσεις να μη ρίχνεις λάδι μαγειρευτό στο νεροχύτη, τους χαλάει την ανακύκλωση λέει....
Το λάδι και τα λιπαρά δημιουργούν τα λεγόμενα fatburgers τα οποία μπορεί να γίνουν τόσο τεράστια που βουλώνουν ολόκληρα τούνελ στις υπόγειες στοές της αποχέτευσης.
Και στην Αγγλία υπάρχει θέμα με τα ξεβουλωτικά και είχα φέρει τουμποφλό. Τελικά το καλύτερο ντόπιο φαίνεται να είναι το one shot instant drain cleaner το οποίο δεν είναι παρά θειικό οξύ. Το μόνο για το οποίο έχω ακούσει θετικά σχόλια από όλους, και από επαγγελματίες.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#174905 Να γιατί τα αυτοκίνητα των ποντίων έχουνε τους καθαριστήρες από μέσα.

Ανέκδοτο είναι παιδιά μη με πάρετε με τις πέτρες και με πείτε ρατσιστή έτσι εντάξει ?
Άβαταρ μέλους
By seismic
#174944 Γιατί πολλά φόρουμ μισούν τις πατέντες όπως ο διάβολος το λιβάνι, ... τι παίζετε πίσω από αυτή την στάση των φόρουμ απέναντι στους εφευρέτες?
Άβαταρ μέλους
By markvag
seismic έγραψε:Γιατί πολλά φόρουμ μισούν τις πατέντες όπως ο διάβολος το λιβάνι, ... τι παίζετε πίσω από αυτή την στάση των φόρουμ απέναντι στους εφευρέτες?

Παγκόσμια συνομωσία της λέσχης bildenberg και των σοφών της Σιών! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By seismic
markvag έγραψε:
seismic έγραψε:Γιατί πολλά φόρουμ μισούν τις πατέντες όπως ο διάβολος το λιβάνι, ... τι παίζετε πίσω από αυτή την στάση των φόρουμ απέναντι στους εφευρέτες?

Παγκόσμια συνομωσία της λέσχης bildenberg και των σοφών της Σιών! :rtfm:

Καλά όλοι bildenberg είναι? Κανένας Έλληνας δεν υπάρχει να υποστηρίξει τον Έλληνα :vava:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#174970 Άπειρα λεφτά, ορίστε, μια φωτογραφία μου όταν παρουσίαζα ένα καινούριο προϊόν:

Εικόνα