Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#166968 Λοιπόν, Θεσσαλονικείς..... Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ καφές στην πόλη είναι στο blue cup. Ξεχάστε εταιρείες, αφήστε στην άκρη την ταμπέλα της τάδε μάρκας καφέ, που "πρέπει" να έχει ένα μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#166980 +1 εδώ και περίπου 1,5 χρόνο το τιμάω όταν βρίσκομαι στην πόλη. Η μισή χαρά βέβαια είναι να δοκιμάζεις τα διάφορα είδη για τα οποία ξέρουν και 5 πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#169295 Πρόταση καφετιέρας γαλλικού; Μία ό,τι να 'ναι; Έχουν διαφορές μεταξύ τους;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#173948 Έχω μια καφετιέρα Krups για γαλλικό, εσπρέσο, καπουτσίνο και αφρόγαλα που παίρνει αλεσμένο καφέ και έχει χρονοδιακόπτη. Την έχω πάνω από 10 χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο. Η σύζυγος όμως την θεωρεί λίγο πολύπλοκη για εσπρέσο και σκέφθηκα να της πάρω μια μικρούλα που δέχεται έτοιμες κάψουλες illy. Είδα σε προσφορά αυτήν την Francis Υ3.

Την έχει κανείς; Πίνεται το ζουμί που βγάζει; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#174587 Περίεργο που είστε ικανοποιημένοι από αυτό το κατασκεύασμα, εγώ τη χάρισα.

Οι κάψουλες illy δεν είναι κακές, καλύτερες πάντως από nespeesso και dolce gusto. Ακριβές, 65 λεπτά η μία.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#174593 Νομίζω την είδα στον Μασούτη δώρο με 6 κουτιά κάψουλες ή κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#174758 Ακριβώς. Κι εγώ σ αυτήν την προσφορά αναφέρομαι.
Αν χρειασθεί, όλο και κάποιο workaround θα βρούμε για τις κάψουλες.

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By g8777
#174760 Pitt να ξερεις ενα πραγμα: Η πολιτικη που ακολουθουνε για τις καψουλομηχανες ειναι παρομοια με των εκτυπωτων. Σκοτωμα τις μηχανες για να προσελκυσουμε τον κοσμοτα και φαρμακι οι καψουλες μετα. Και να ξερεις οτι workaround ειναι πολυ δυσκολο για τις Illy. Καλυτερα παρε μια της Nesspresso -περισσοτερα ειδη ροφηματων και εχει βρεθει και τροπος για τις καψουλες.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#174839 Εικόνα

Πάρε μια σαν κι αυτή. Ό,τι πιο απλό υπάρχει...
Γενικώς δεν είναι ακριβές οι κάψουλες, ο 23% ΦΠΑ μας τις κάνει πανάκριβες. Με στυλό είναι οι τιμές Ελλάδας κ το συνολικό κόστος...
Εικόνα

Sent from space >

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#174841 Μόνο εγώ πίνω φραπέ ρε ΚΑΘΕ μέρα σαν πρώτο "get me started" ? Η αλήθεια ειναι ότι τον πρώτο τον κάνω πλέον με το μισό νερό, σαν μειωμένη ποσότητα ίσα ίσα για 4 5 ρουφηξιές
Άβαταρ μέλους
By GTS
PeterPan έγραψε:Εικόνα

Πάρε μια σαν κι αυτή. Ό,τι πιο απλό υπάρχει...
Γενικώς δεν είναι ακριβές οι κάψουλες, ο 23% ΦΠΑ μας τις κάνει πανάκριβες. Με στυλό είναι οι τιμές Ελλάδας κ το συνολικό κόστος...
Εικόνα

Sent from space >

Sent from space >

Αυτες οι καψουλες ποσο καιρο θα κρατησουν? φανταζομαι καταναλωση 2 την ημερα?
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#174873 Υπολόγισε ότι είναι 10δα ο κάθε αριθμός κ οι 2 τελευταίες είναι 30δα. Δλδ 130 καφέδες...

Sent from space >