Serf έγραψε:QsisVTS έγραψε:ναι γιατί είσαι χαρούμενος, κι εγώ χθες που σχόλασα 9+ το βράδυ επειδή ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος πήγα σπίτι σε 12 λεπτά
Από πού πού;
Μα το λεει...απο τη δουλεια στο σπιτι.....
Serf έγραψε:QsisVTS έγραψε:ναι γιατί είσαι χαρούμενος, κι εγώ χθες που σχόλασα 9+ το βράδυ επειδή ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος πήγα σπίτι σε 12 λεπτά
Από πού πού;
) δεν είμαι και πολύ μακριά, αλλά το πρωί τρώω και κάτι 45λεπτα και στη πάρα πολύ καλύτερη 25-30'JasonLouk έγραψε:mjacob έγραψε:
Εγώ προτιμώ να κοιμάμαι χωρίς παντζούρια και να ξυπνάω με το πρώτο φωςαν και τον τελευταίο καιρό ξυπνάω πριν από αυτό
Ακριβώς τα ίδια. Πάντα χωρίς πατζουρια και ανοιχτές κουρτίνες. Απόλαυση να ξυπνας από το φως του ήλιου.
Disclaimer : Δεν είμαι μεγάλος φαν του ύπνου
< >
Scotch έγραψε:KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσει ο χειμερινος καιρός!! Θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν, συννεφιά, καμία ψιχαλα που και που. Νομίζω μικρός έφαγα τόσο ήλιο ελλαδα που έχω χορτάσει για μια ζωή (Οβελιξ φάση).
+1
Dimitris_P έγραψε:Μάχιμος![]()
Θέλουμε φωτός by the pool κρατώντας το mojito και λατίνες αγκαζέ.
Μη σου πω να γυρίσεις και videoclip
mirage έγραψε:Λεω να το αλλαξω λιγο.
Μ αρεσει η ζιεστα της Veracruz. 32 βαθμοι ηλιος μια χαρα.
Δεν μ αρεσει που εχω να ξυπνησω στις 5 αυριο το πρωι, και μεθαυριο και την Παρασκευη.
Μ αρεσει το ελευθερο ΣΚ που ερχεται with mojitos by the pool.

Φαντάζομαι πουλπάρτυ με καλογραμμωμένες κορασίδες
Στενοχωρήθηκα... Ο ίδιος είχε παραιτηθεί, ήταν αρνητικός τις τελευταίες μέρες... Η ζωή συνεχίζεται...
. Το έχει πάει σε λαμαρινάδες, μηχανικούς, λαστιχάδες
Έχει αλλάξει παράθυρο οδηγού (κ γ@μώ τα παράθυρα αυτά των 6n και γκολφ 4), κλειδαριά οδηγού κ επισκευή του συνοδηγού, κόλλησε τη κονσόλα που το είχε σπάσει ένα ξαδέρφι που του το είχα δανείσει, σουλούπωσε τους καθρέφτες, άλλαξε πατάκια, φλας, έφτιαξε τις βάσεις από το κάθισμα οδηγού κ συνοδηγού, το έβαλε σε διαγνωστικό μετά από 4 χρόνια
. Και όλα αυτά με λίγα χρήματα. Με άλλα λόγια όσα δεν προλαβαίνω να κάνω γιατί όταν κατεβαίνω σιγά μην τρέχω σε μαστόρια, τα ανέλαβε. Του το έδωσα να το μετακινεί κ μια χαρά
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]