markvag έγραψε:
Να μην αναφέρουμε και το πόσοι γράφτηκαν σε πανεπιστήμια στην Πρίστινα, Νις, Βελιγράδι, κτλ εν μία νυκτί, με έναν τενεκέ λάδι και μετά βρέθηκαν φοιτητές στο Ελλάντα...
Αμα εχει πείνα...
markvag έγραψε:
Να μην αναφέρουμε και το πόσοι γράφτηκαν σε πανεπιστήμια στην Πρίστινα, Νις, Βελιγράδι, κτλ εν μία νυκτί, με έναν τενεκέ λάδι και μετά βρέθηκαν φοιτητές στο Ελλάντα...
trident1971 έγραψε:markvag έγραψε:
Αμα εχει πείνα...

bibendum έγραψε:Τωρα που πηρε το κολαϊ θα το φτιαξει ο HF :P
ειναι και θεμα διαθεσιμου χρονου...
224v έγραψε:Συγγενης μου θελει να στησει webside για προιοντα αλλα θελει να εχει και γραφιστικο background, ωστε το αποτελεσμα το αισθητικο να ειναι κατι που θα τον καλυπτει και αυτον. (δεν θελει π.χ. ετοιμες λυσεις...) δεν ξερω και εγω πως να το εκφρασω καλλυτερα. Το κοστος βεβαια θελει να ειναι στα σημερινα πλαισια τα οικονομικα. Το καλο ειναι οτι ξερει τι θελει σαν αποτελεσμα και δεν θα πελαγοδρομει αναμεσα σε λυσεις... Υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται?? Πρεπει να αρχισει τη συνεργασια τον Νοεμβριο που μας ερχεται..
giannik1977 έγραψε:http://www.newsit.gr/ellada/entasi-sto-xalandri-katedafisi-katavlismos-roma
giannik1977 έγραψε:άνεργοι δεν νομίζω , τίποτα πλουσιόπαιδα , αιώνιοι φοιτητές κουλτούρα κ έτσι μάλλον θα έλεγα..
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]