Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#174069 Μπορείς βέβαια να αγοράσεις μια ρεζέρβα ανάγκης ή μια ηλεκτρική τρόμπα για να το φουσκώσεις μέχρι να βρεις βουλκανιζατέρ.
Άβαταρ μέλους
By pik.
bibendum έγραψε:Τι αρνητικο εχουν τα runflat?

Αν εχεις runflat, και μετα παρεις non runflat, τι γινετε μεχρι να φτασεις σε βουλκανιζατερ;

5 χρονια τα εχω και δεν ειχα κανενα θεμα.
Πριν απο αυτα γιατι δεν ειχαμε θεμα;
Τωρα μας επιασε η σφιχτοκωλιαση; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bibendum έγραψε:Τι αρνητικο εχουν τα runflat?

Αν εχεις runflat, και μετα παρεις non runflat, τι γινετε μεχρι να φτασεις σε βουλκανιζατερ;

Είναι εξαιρετικά απίθανο να πάθεις λάστιχο στις μέρες μας αλλά ακόμη κι αν αυτό συμβεί, μπορείς να έχεις ένα φτηνό κιτ επισκευής να το φουσκώσεις και να πας σε βουλκανιζατέρ. Πιο εύκολο και πολύ πιο πρακτικό από το ν' αλλάζεις ρεζέρβα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#174216 Εμενα μου αρεσουν πολυ τα runflat μου παντως!

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#174242 Απλα μου εκανε εντυπωση που ο πικ προτεινει NON RUNFLAT και αναρωτηθηκα γιατι εκανε αυτον το διαχωρισμο. Επισης εχω δει αυτοκινητα που τα πουλανε με runflat και δεν εχουν χωρο ουτε για μικρη ρεζερβα οποτε αναρωτηθηκα τι γινετε αν αλλαξεις και δεν βαλεις runflat.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bibendum έγραψε:Απλα μου εκανε εντυπωση που ο πικ προτεινει NON RUNFLAT και αναρωτηθηκα γιατι εκανε αυτον το διαχωρισμο. Επισης εχω δει αυτοκινητα που τα πουλανε με runflat και δεν εχουν χωρο ουτε για μικρη ρεζερβα οποτε αναρωτηθηκα τι γινετε αν αλλαξεις και δεν βαλεις runflat.

Κάνεις το σταυρό σου να μη πάθεις λάστιχο. Αυτό κάνεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#174281 Μια και σκέφτηκε Impreza πιο πάνω θα πρότεινα Forester. Που είναι πιο ωραίο και πολύ πιο πρακτικό. Βέβαια δεν το βλέπω σαν αντίπαλο των διάφορων σπορτίφ.
Μόνο θετικά έχω να πω για το steptronic. Πάντως καλή η BMW (φίλος κι εγώ και ιδιοκτήτης) και πισωκίνητη και πρίμιουμ και ζυγισμένη και τιμόνι και και και.... αλλά κακά τα ψέματα, το τράβηγμα του τούρμπο είναι αλλιώς.

Φυσικά και μας αρέσουν τα σπορ καθίσματα. Μόνο που χαλάνε πιο εύκολα (φθορά στις προεξοχές) και είναι λίγο πιο δύσκολο στο μπες βγες.
Πάντως αν έχεις θέμα με την συγκράτηση μπορώ να πω ότι το CG-lock (αυτό που είχαμε πάρει ομαδική αγορά στο παλιό φόρουμ) είναι καταπληκτικό, σε βιδώνει στο κάθισμα, δεν κουνιέσαι χιλιοστό ενώ ταυτόχρονα κινείς ελεύθερα το πάνω μέρος του σώματος.
Άβαταρ μέλους
By pik.
bibendum έγραψε:απλα ρωτησα γιατι προτεινες εσυ non runflat

ανεση,ανεση,το αμαξι το νιωθω πιο ακριβες στον δρομο και δεν κοπαναει.

enough for me.
απο οταν τα αλλαξα,δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω άλλα.
Nikos! έγραψε:
bibendum έγραψε:Απλα μου εκανε εντυπωση που ο πικ προτεινει NON RUNFLAT και αναρωτηθηκα γιατι εκανε αυτον το διαχωρισμο. Επισης εχω δει αυτοκινητα που τα πουλανε με runflat και δεν εχουν χωρο ουτε για μικρη ρεζερβα οποτε αναρωτηθηκα τι γινετε αν αλλαξεις και δεν βαλεις runflat.

< >

οσοι ειχαν Μ3 εκαναν τον σταυρο τους;
οσοι 911;εχουν ραν φλατ;
πλιζ...
:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
pik. έγραψε:
bibendum έγραψε:απλα ρωτησα γιατι προτεινες εσυ non runflat

ανεση,ανεση,το αμαξι το νιωθω πιο ακριβες στον δρομο και δεν κοπαναει.

enough for me.
απο οταν τα αλλαξα,δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω άλλα.
Nikos! έγραψε:

< >

οσοι ειχαν Μ3 εκαναν τον σταυρο τους;
οσοι 911;εχουν ραν φλατ;
πλιζ...
:iconcool:

Πικουλίνο, ποιά ήταν τα τελευταία runflat που οδήγησες?

Τα RE050A ήταν άθλια, συμφωνώ...τα Pzero Runflat που είχα στο si καμία σχέση, πολύ πιο μαλακά. Επίσης η αίσθηση που είχα στο τιμόνι ήταν καλύτερη με το runflat, ίσως λόγω ενισχυμένου πλαϊνού.

Το παράδειγμά σου για Μ3 και 911 δεν είναι τόσο σχετικό διότι η χρήση τους είναι σαφώς λιγότερη αλλά για να σου απαντήσω την ερώτησή σου, δεν έχουν άλλη επιλογή. Εσύ έχεις επιλογή και τη βγάζεις και μένεις χωρίς.

Διαφωνώ και πάντα διαφωνούσα στο να βγούνε τα runflat και να μείνεις με την ελπίδα ότι δε θα πάθεις λάστιχο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#174299 Την λύση την έδωσα παραπάνω και είναι και δοκιμασμένη. Μου είχαν τρυπήσει κάποτε με σουβλί και τα 4 λάστιχα. Τα φούσκωσα και πήγα στο βουλκανιζατέρ κύριος.