Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#173282 manosky και Corto Malteze. Το πώς μπήκατε και οι δυο σας στο Δημόσιο, μας είναι παγερά αδιάφορο και είναι :offtopic: εντελώς. Σταματήστε το τώρα γιατί θα έχετε και οι δύο warn. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#173312
mjacob έγραψε:Εννοείς το κοινό του πλάτωνα και του αριστοτέλη; :hmmm:
Μήπως θες να μας πεις τότε γιατί το καίγατε το βιβλιοπωλείο; :hmmm: :hmmm:


Εικόνα

Flamebait. :adminpower:

elvet έγραψε:
bibendum έγραψε:Παμε
http://www.newsbomb.gr/politikh/parapol ... y-mpaziana

Πέρα από το site που το δημοσιεύει (ή ίσως εξαιτίας αυτού), πώς θα πήγαινε η Μπατζιάνα αυθημερόν στην Κοζάνη; Ελικοφόρο πετάει για εκεί με ελικοφόρο πήγε; τί να κάνει δηλαδή για να μην σχολιαστεί;

+1. Αυτό για τον Φλαμπουράρη είναι newsworthy, και αν αληθεύει τότε να του κόψουν τον κώλο. Το "άρθρο" για τη Περιστερά όμως είναι δημοσιογραφία του κώλου. Δηλαδή με τι θα έπρεπε να πάει, με το ΚΤΕΛ; Ή να κάτσει σπίτι της να πλύνει κάνα πιάτο για να μην ενοχληθεί ο trident και να μη κλαίγεται για βυσματοσυμπεριφορά ο manosky; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#173318 Αυτο το άρθρο για την περιστερα ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της δημοσιογραφίας του κωλου. Αν αποδειχτεί οτι χρησιμοποίησε πρωθυπουργικό όχημα, να τη σκίσουν και δικαίως, αλλά εδώ η γυναίκα απλα πήγε με το αεροπλάνο της γραμμής.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#173320
Zorz έγραψε:+1. Αυτό για τον Φλαμπουράρη είναι newsworthy, και αν αληθεύει τότε να του κόψουν τον κώλο. Το "άρθρο" για τη Περιστερά όμως είναι δημοσιογραφία του κώλου. Δηλαδή με τι θα έπρεπε να πάει, με το ΚΤΕΛ; Ή να κάτσει σπίτι της να πλύνει κάνα πιάτο για να μην ενοχληθεί ο trident και να μη κλαίγεται για βυσματοσυμπεριφορά ο manosky; :dizzy:


:dizzy: με τη σειρα μου και εγω.
Οι οποιες σκεψεις και αντιρρησεις μου για το θεμα Περιστέρας ειναι διατυπωμενες καιρο τωρα και αφορουν συγκεκριμενα πραγματα. Οταν αναφερθω στη μετακινηση της και βρεις κατι μεμπτο, ευχαριστως να το συζητησουμε. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#173327 γιατί διαχωρισμός κράτους εκκλησίας και άλλα τινά:

Πρωτ. 4705
Αριθμ. Διεκπ. 2122
Αθήνησι 29η Σεπτεμβρίου 2015


Διά του παρόντος διαβιβάζομεν Υμίν την υπ’ αριθμ. Γ.Δ.Ο.Π. 0001258ΕΞ 2015/Χ.Π.2672 απόφασιν του Αξιοτίμου κ. Υπουργού Οικονομικών, υπό τον τίτλον «Ρυθμίσεις θεμά-των περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κε-φαλαίων», δημοσιευθείσαν εις το υπ’ αριθμ. 2100/ 25.9.2015 Φύλλον της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως, τεύχ. Β΄, ως και το από 28.9.2015 σχετικόν Δελτίον Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών, συμφώνως προς τα οποία (παράγρ. 1, εδ. ιθ και κ), κατ’ εξαίρεσιν των επιβληθέντων περιο-ρισμών κινήσεως κεφαλαίων, επιτρέπονται πλέον αναλήψεις μετρητών διά τας Ιεράς Μητροπόλεις έως του ποσού των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και διά την Ιεράν Αρχιεπισκοπήν Αθηνών έως είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) μηνιαίως, εξ ενός πιστωτικού ιδρύματος και εξ ενός λογαριασμού, επί τη προσκομίσει υπευθύνου δηλώσεως του νομίμου εκπροσώπου αυ-των, ότι δεν έχουν πραγματοποιήσει ανάληψιν εντός του τρέχοντος μηνός εξ άλλου λογαριασμού του ιδίου ή άλλου πιστωτικού ιδρύματος. Αι ως άνω συναλλαγαί θα διεκπεραι-ούνται απ’ ευθείας διά του δικτύου των καταστημάτων των πιστωτικών ιδρυμάτων.

Εντολή και Εξουσιοδοτήσει της Ιεράς Συνόδου

Ο Αρχιγραμματεύς
† Ο Μεθώνης Κλήμης
http://ekklisiaonline.gr/ekklisisiaellados/item/6687-eksairoyntai-arxiepiskopi-mitropoleis-apo-periorismoys-ton-capital-controls-mexri-poio-poso-boroyn-na-sikosoun
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#173352 δημοσιογραφία του κώλου, όπως και οτιδήποτε παράγεται και διακινείται από τα ελληνικά εκδοτικά χαμαιτυπεία και τους αγράμματους freelancers του διαδικτύου.
Εφ όσον η Μπαζιάνα μετακινείται ιδίοις εξόδοις, ουδέν μεμπτόν, ακόμα και αν χρησιμοποιεί το challenger.Tο γεγονός ότι ενδεχομένως εμείς χρεωνόμεθα τα ναύλα και τα οδοιπορικά της αστυνομικής συνοδείας, που ως σύζυγος πρωθυπουργός δικαιούται, είναι ήσσονος σημασίας. Εδώ δικαιούται πολυδύναμης αστυνομικής προστασίας ο μπαρπμα Αλέκος και ο ..........Κουράκης ή ακόμα χειρότερα σύζυγοι πρώην πολιτικών ογκόλιθων,πολλοί εκ των οποίων ἐχουν απαλλάξει τον κόσμο τούτο από την φυσική τους παρουσία, στην πρωθυπουργική ομόκλινο θα κολλήσουμε;
Η δημοκρατία παραμένει ακριβό hobby για τον έλληνα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#173394 Έχουμε να δούμε μπόλικα τέτοια κωμικοτραγικά. Φοβάμαι πως αν οι "αγωνιστές" του ΣΥΡΙΖΑ το συνεχίσουν αυτό το βιολί και αυτό το δούλεμα, θα τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες. Ειδικά τέτοιοι βουλευτές, από την μία να ψηφίζουν, από την άλλη να διαδηλώνουν, είναι σαν να σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#173404
bibendum έγραψε:Να και μια σχετικη ειδηση

http://www.tokoulouri.com/politics/protest/

:s_laughat
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη της χώρας που δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει μνημόνια, καλεί όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης, να κατέβουν στις πλατείες και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που καπηλεύτηκαν την ψήφο και τα όνειρά τους.

Κι άλλο...

Η αστυνομία εκφράζει πάντως επιφυλάξεις σχετικά με το κατά πόσον θα είναι εύκολο να τηρήσει την τάξη στην συγκέντρωση. Πήγες που πρόσκεινται στην ηγεσία της ΕΛΑΣ και θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμες σχολίαζαν στο «Κουλούρι» πως πολιτικά πρόσωπα, που πιθανότατα θα έχουν ήδη ψηφίσει τα μέτρα, ενδέχεται να υποδαυλίσουν την οργή του πλήθους παροτρύνοντας τον κόσμο να εισέλθει στη Βουλή ώστε να σταματήσει την ψηφοφορία των νομοσχεδίων τα οποία θα έχουν ήδη υπογράψει.
:lol: :s_rofl :s_wacko

Μιλάμε για κορυφαίο τρολάρισμα! :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#173425 Μεγάλο σφάλμα για το Κουλούρι. Κινδυνεύει να επιβεβαιωθεί και να χαλάσει τη φήμη του :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#173458
Anonymous Founder έγραψε:Έχουμε να δούμε μπόλικα τέτοια κωμικοτραγικά. Φοβάμαι πως αν οι "αγωνιστές" του ΣΥΡΙΖΑ το συνεχίσουν αυτό το βιολί και αυτό το δούλεμα, θα τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες. Ειδικά τέτοιοι βουλευτές, από την μία να ψηφίζουν, από την άλλη να διαδηλώνουν, είναι σαν να σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

http://seferou.blogspot.gr/2010/12/blog-post_1699.html
«Όταν έγινε υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα τα Ευρωπαϊκά Θέματα ζήτησε από τον Ανδρέα Παπανδρέου να του πει σε γενικές γραμμές ποια θα είναι η θέση τους, αν θυμηθούμε ότι το ΠαΣοΚ πολιτευόταν με το σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο" και διεκήρυττε ότι παλεύει για μια ειδικού τύπου σχέση με την Κοινότητα.

Αυτός του απάντησε ότι θα παραμείνουμε στην Κοινότητα συνεχίζοντας την πολιτική του Γ. Βάρφη και θα πρέπει να αγωνιστεί για να καλυτερεύσουμε τους όρους και να πετύχουμε μεγαλύτερα ωφελήματα από αυτή τη σχέση. Δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απάντηση και ο δαίμων τον έσπρωξε να ρωτήσει:

“Πρόεδρε”, τον ρώτησα, “αυτό δεν θα μας δημιουργήσει πολιτικά προβλήματα; Προεκλογικά ένα από τα σημεία που στις ομιλίες σας οι συγκεντρωμένοι χειροκροτούσαν περισσότερο ήταν το σχετικό με την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ”.
Με κοίταξε τότε με ένα χαμόγελο το οποίο ποτέ δεν θα ξεχάσω και μου είπε, δίνοντάς μου ένα μεγάλο μάθημα πολιτικού ρεαλισμού: “Μα, Θόδωρε, πιστεύεις ότι αν πράγματι επίστευαν ότι θα φύγουμε από το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ θα μας έδιναν τόσο μεγάλη πλειοψηφία;”
Ρώτησα αφελώς: “Τότε, γιατί χειροκροτούσαν;”
“Μα γιατί τους άρεσε να το λέμε τότε” μου απάντησε.“Τώρα όμως δεν θα ήθελαν με κανέναν τρόπο να το κάνουμε”.»

Όταν λες ψέματα, δεν σε παίρνουν με τις πέτρες, σε ψηφίζουν.
Παραμένει αξεπέραστος, βέβαια, όσο κι αν προσπαθεί να τον φτάσει ο Τσίπρας.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#173556
QsisVTS έγραψε:20? είναι τόσο premium η νδ?


Κάτι σαν VW... βγάζει και την ίδια μαυρίλα...

Δεν μπορώ να βρω ένα σποτάκι που είδα του Βαγγέλα ... v for vangelis... :s_rofl :s_rofl :s_rofl


elvet έγραψε:πώς θα πήγαινε η Μπατζιάνα αυθημερόν στην Κοζάνη; Ελικοφόρο πετάει για εκεί με ελικοφόρο πήγε; τί να κάνει δηλαδή για να μην σχολιαστεί;


Τι κακοί άνθρωποι που είστε ( :shifty: ) Αφήστε ρε να βγάλει και κανένα μεροκάματο ένας άνθρωπος! :s_biggrin

Με αυτό πήγε η κοπέλα:

Εικόνα

Άσχετο... Η γραμμή Αθήνα - Κοζάνη - Καστοριά είναι άγονη και επιδοτείται... Παραχωρείται με διαγωνισμό... Ο οποίος έγινε επί προηγούμενης κυβέρνησης παρεπιπτόντως... Παλαιότερα την είχε άλλος τη γραμμή.

Το πρόβλημα με τις άγονες γραμμές ποιο είναι;;; Και η Aegean έχει άγονες και η Ellinair... Όλες τα χώνουν;;; :sleep: