Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
NickTG έγραψε:......................

Σβήστο πριν το δει γιατι δεν σε βλέπω καλά!!! :ninja:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
giannik1977 έγραψε:Φαντάζομαι ότι συμφωνεί κ η :inlove: ;

Προφανώς.
Οι γονείς δεν ξέρω πως θα το πάρουν! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By gianik
#163621 Οι γονείς καλώς ή κακώς δεν τους πέφτει κ πολύς λόγος...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#163623 Για μένα καθόλου δεν τους πέφτει.
Είναι όμως η πρώτη κόρη και σε αυτά είναι λίγο παραδοσιακοί.
Έχουμε καιρό ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#163625 Ωχχχχ , αν τσονταρουν κιόλας κ φράγκα για το γάμο , δεν τα γλυτωνεις τα φλας..
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#163626 Πόσα λεφτά θέλει ένας πολιτικός?
Εκτός του ότι από τη στιγμή που κάποιος μου δίνει λεφτά τα θεωρώ δικά μου και άρα πάλι δεν πέφτει λόγος.
Άλλωστε γενικά το λέω. Οι φωτογραφίες είναι το τελευταίο που με απασχολεί αφού αν χρειαστεί θα μα το κάνει δωρεάν η ξαδέρφη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#173419 Για μάρτυρα σε πολιτικό γάμο, υπάρχει κάποιο savoir faire; Δώρα, συμμετοχή σε έξοδα, κλπ κλπ; Αναμένω τις προτάσεις / εμπειρίες σας.

ΥΓ: Δεν παντρεύομαι εγώ. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#173431 Ταυτοτητα να εχεις μονο μαζι σου, αν και μαλλον δεν θα σου τη ζητησει κανενας.

Εξοδα δεν εχει οποτε τι συμμετοχη; εκτος και αν εννοεις συμμετοχη στο παραβολο οποτε οχι.

Ουτε δωρο εκανα αλλα οι συγκεκριμενοι ειχαν ηδη κλεισει ημερομηνια για θρησκευτικο γαμο, οποτε τους εκανα τοτε το δωρο σαν απλος καλεσμενος πλεον.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Anonymous Founder έγραψε:Για μάρτυρα σε πολιτικό γάμο, υπάρχει κάποιο savoir faire; Δώρα, συμμετοχή σε έξοδα, κλπ κλπ; Αναμένω τις προτάσεις / εμπειρίες σας.

ΥΓ: Δεν παντρεύομαι εγώ. :s_tongue

Έχω κάνει μάρτυρας, μάλιστα το έμαθα την ίδια μέρα που θα γινόταν ο γάμος :lol: , οπότε δεν προετοιμάστηκα. Δεν υπάρχει κανένα savoir faire, πέραν των απλών βημάτων που πρέπει να διεκπεραιωθούν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Χρειάζεσαι προφανώς χαρτί από δημόσια αρχή (ταυτότητα, δίπλωμα κλπ), θεωρητικά πρέπει να στη ζητήσει ο δήμαρχος όταν πας να υπογράψεις. Δώρο δεν "υποχρεούσαι" να κάνεις, αλλά αν πρόκειται να γίνει ΜΟΝΟ πολιτικός (όπως στην περίπτωσή μου), είτε την ίδια είτε κάποια επόμενη μέρα, κάνεις το "προβλεπόμενο" δώρο ως ο *κουμπάρος*. Αλλιώς είναι μια χαρά και το να μοιραστείτε π.χ. το κόστος του τραπεζιού που θα ακολουθήσει, υποθέτω μεταξύ συγγενών και λίγων φίλων.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#173522 Ε αν θες να κανεις δωρο θα το κανεις, τι μας ρωτας; :s_tongue:

Αλλα σε τετοιες περιπτωσεις δεν χρειαζεται να το πας τωρα το δωρο. Οσον αφορα τι δωρο, για μενα το καλυτερο ειναι να παιξει μετρητο να το κανουν οτι θελουν αυτοι αλλιως κατι που το ξερεις οτι το εχουν πραγματικα αναγκη. Βεβαια υπαρχει η αποψη οτι το μετρητο χανεται ενω το αντικειμενο μενει...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:ΥΓ: Δεν παντρεύομαι εγώ. :s_tongue

Ακόμα... :ninja: :ninja: :shifty: :s_biggrin :svivhaha: