Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#173144 Μα ακριβώς επειδή την τεχνολογία δεν μπορούμε να την ακολουθήσουμε εγώ είμαι πάντα της άποψης να παίρνεις ότι νεώτερο ακόμα κι αυτό έχει καλές πιθανότητες να βγάλει θέματα νεότητας ή ασυμβατότητες. Χαμένα (εντελώς) δεν πάνε πάντως τα χρήματα εφόσον πάντα υπάρχει η περίπτωση να πουλήσεις και με κάποια διαφορά να ξαναγοράσεις.

Γι' αυτή βλέπω καλά reviews: https://www.skroutz.gr/s/6568846/Samsung-UE55JU6400.html

Ίσως να χει πέσει και κάνα 100αρικο μέσα στο επόμενο 2μηνο.
Άβαταρ μέλους
By babakos
Deleted User 1 έγραψε:Κι εγώ ρε γμτ δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα από reviews.

Στέφανε στο (ανω) όριο του budget σου θα έπαιρνα αυτήν

http://www.skroutz.gr/s/6441121/Samsung-UE48JU7000.html

Και review απο ενα πραγματικά ¨σοβαρό¨site (για TV reviews only)

http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue48ju70 ... 274187.htm
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#173185 Την εχω δει κι εγώ αυτή κι έχω διαβάσει τα καλύτερα αλλά μου φαίνεται μικρή. Έχω καλομάθει στις 55" τώρα και δεν θέλω να πέσω χαμηλότερα.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#177051 Λοιπον τα εχω παρει στο κρανιο ασχημα με τη Samsung...
Εχω την LE55B650, αγορασμενη προ 4ετιας περιπου καπου στα 1800 απ τον Φουρλη.
Η τηλεοραση γαμει γενικως, πολυ καλη εικονα, απειρες ωρες PS3, ταινιες, τα παντα ολα....

Χθες παει η συζυγος να βγαλει απο πανω ενα φλασακι που ειχαμε περασει ταινιες (σβηστη η tv) και κανει κανει ξαφνικα (μιλαμε για ενα απαλο αγγιγμα) κατι κρατς κρουτς περιεργα, "τι κανεις ρε συ" της λεω και ξαφνικα φευγει ολη η οθονη κατω προς τα εμπρος(!!!) και ουτε ξερω πως την κρατησε η χριστινουλα με το ενα χερι (ακομα την ποναει λιγο) και το γονατο, μεχρι να τρεξω να την πιασω!!!!!
Κοπηκε στη βαση της ο λαιμος που εχει απο μεσα (ενα διαφανες πλαστικο) λες και τον περασες με μαχαιρι απο ακρη σ' ακρη!!

Υποπτευομαι χοντρη |λογοκρισία| αυτου που βιδωσε τη βαση γιατι αν θυμαμαι καλα εγω την εβγαλα απ το κουτι με τη βαση ηδη πανω....

Και το καλυτερο?? Ακριβως μπροστα στην τηλεοραση ειναι ο χωρος που εχουμε το πατακι του μικρου για να παιζει (αυτο που ειναι σαν παζλ με αφρωδες υλικο για να μπουσουλαει).... Ουτε θελω να σκεφτω τι θα συνεβαινε αν επεφτε η |λογοκρισία| το αλλο πρωι με τον μικρο απο κατω..... :lipsealed:

ΕΙναι η μοναδικη φορα που σκεφτομαι ακομη και μηνυση να τους κανω τους |λογοκρισία|.

Και δεν ξερω τωρα αν θα παρω ενα καινουριο ανταλλακτικο να το αλλαξω ή να τη στηριξω με καποια πιο ασφαλη βαση...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#177149 Τεσσερα χρόνια μου φαίνεται δύσκολο να μπορείς να αποδείξεις κακή συναρμολόγηση, κτλ. Ευτυχώς όλα καλά και τώρα μεταφορά του μικρού κάνα μέτρο πιο πλάι-πίσω.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#177154 Νομίζω ότι στο βιβλιαράκι τηλεόρασης έχει δει να υπάρχουν και οδηγίες για στήριξη της τηλεόρασης με ειδικά σύρματα(;) στον τοίχο ακριβώς για προστασία παιδιών από τυχόν πλάκωμά τους.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#181299 Τι πίνουν εκεί στη nova?
1ος λογαριασμός έκδοση 23/09, λήξη 02/10 και τον έλαβα 04/10
2ος λογαριασμός έκδοση 15/10, λήξη 30/10 και τον έλαβα σήμερα. Ευτυχώς τον είχα δει στο myaccount και τον είχα πληρώσει.
Τώρα βλέπω ότι υπάρχει και επόμενος έκδοσης 23/10 και λήξης 6/11, θα τον παραλάβω τα χριστούγεννα φαίνεται.
Τι τρόμπες είναι και αφήνουν περιθώριο μόνο 15 ημέρες;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#181304 Έχουμε να προτείνουμε κάποιον ψηφιακό δέκτη;
HDMI, να παίζει όλα τα format με ελληνικούς υπότιτλους, να είναι μικρού μεγέθους (η τηλεόραση είναι κρεμασμένη στον τοίχο και δεν υπάρχει διαθέσιμη βάση κοντά της). Θα άξιζε τίποτα τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#181564 Κάτι που πρόσεξα είναι ότι ο δικός μου αποκωδικοποιητής παίζει βίντεο από USB (φλασάκι ή σκληρό) αλλά δεν παίζει αυτά που είναι 1080 ανάλυσης. Αυτό είναι ίσως ένα σημείο που μπορεί να ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#181639 Κάθε πρόταση-συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Με βλέπω για ένα εκ των δύο:
1) Power Plus HD100mini 3D
2) DIGITALBOX HDT 990 (SCART HDMI)
Υπάρχει τίποτα πιο fancy που να καλύπτει και τον τομέα DVB-T;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#181647 To (2) το έχει η αδελφή μου, μικρό εύχρηστο και λειτουργικό....ένα θεματάκι με τις θύρες το έχουν αυτά τα mini, αλλά για την περίπτωσή σου νομίζω ότι είναι ταμάμ....
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#181672 Καμιά φορά δεν φαίνεται να γυρνάει αυτόματα στην είσοδο που θα το βάλεις, θέλει να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις...να μου πεις, μπορεί να έφταιγε και η TV και όχι το tuner. Πάντως είναι μικρό και εύχρηστο, να έχεις υπόψη σου πάντως ότι πρέπει να στηρίξεις κάπου το ματάκι για το telecontrol (σιγά τα ωά να μου πεις....)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#181686 Ναι, το έχω υπόψη μου για το ματάκι (βασικά παρόμοιας φιλοσοφίας ήταν αυτό που παρέδωσε το πνεύμα .... F&U ήταν αν θυμάμαι καλά). Πιο πολύ με απασχολεί το θέμα "παροχή ρεύματος & σήμα" επειδή η τηλεόραση είναι στο 1.70 ύψος και η παροχή ρεύματος & σήματος στα 20 εκατοστά από το έδαφος (έκκεντρα της τηλεόρασης μάλιστα). Φαντάζομαι ένας ηλεκτρολόγος θα μου λύσει την απορία...

(αναμένω διαπόμπευση από Pitt & pm από dbekos για το θέμα)
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#181696 Επειδή ασύρματη μεταφορά ενέργειας έχουμε -προς το παρόν- μόνο σε εργαστηριακό περιβάλλον, δεν το γλυτώνεις το καναλάκι :s_wink