Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#172267 Παίζει να την έχω δει κανα 2 εκατομμύρια φορές αυτή την ταινία τους τελευταίους μήνες... Η Βουγιούκλω είναι η αγαπημένη της μεγάλης (7 χρονών)... :vava: :s_crazy :omg:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#172379 Μου αρέσει που σημερα εγινε το πρωτο meeting γνωριμίας, εθελοντών δασοπροστασίας και δασοπυροσβέσης Ηλιουπολης :metalo: :yahoo:
Σε κανενα μήνα ξεκινά η εκπαίδευση που θα κρατήσει ολο τον χειμώνα :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#172448 Μου αρέσει που έκανα δώρο τους τροχούς από το 26 άρι μου ΜΤΒ σε καλό φίλο κι έτσι ανοίγει το τοπίο για να αγοράσω το 29 άρι που ονειρεύομαι χρόνια τώρα.
Γιατί λέω στη σύζυγο:
Βάλε τα λεφτά που θα δίναμε στο ζευγάρι.
Βάλε και τα λεφτά που θα έδινα για να αγοράσω τους επόμενους τροχούς μου.
Είδες πόσα λεφτά είναι; Με άλλα 500 ευρώ αγοράζω αυτό που θέλω.
Οπότε δικαιολογώ (πρώτα από όλα στον εαυτό μου) την αγορά που ναι μεν δε χρειάζεται με απόλυτα κριτήρια, αλλά την θέλω σα μουρλός.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
htanso21 έγραψε:Μου αρέσει που σημερα εγινε το πρωτο meeting γνωριμίας, εθελοντών δασοπροστασίας και δασοπυροσβέσης Ηλιουπολης :metalo: :yahoo:
Σε κανενα μήνα ξεκινά η εκπαίδευση που θα κρατήσει ολο τον χειμώνα :yahoo:

Ηταν και κανενας Σακης (απο Σωτηρης εκει?) :shifty:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#172923 Μ'αρέσει ο χειμερινος καιρός!! Θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν, συννεφιά, καμία ψιχαλα που και που. Νομίζω μικρός έφαγα τόσο ήλιο ελλαδα που έχω χορτάσει για μια ζωή (Οβελιξ φάση).
Πλέον μετά από τόσο εδώ το επιβεβαίωσα, αυτός ο καιρός με φτιάχνει.
Δε μ'αρέσουν οι συζητήσεις περί ελληνικού κλίματος της συζύγου και άλλων.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#172925 :s_no
Νομίζω δεν θα την πάλευα καθόλου με τέτοιες καιρικές συνθήκες που περιγράφεις Kilo..
Και καλά , άντε το κρύο το υπομένω , δεν είμαι και κρυουλιάρης , την συννεφιά και την μουντάδα όμως με τπτ...
Άλλο πράγμα ο ήλιος , σου φτιάχνει την διάθεση , μόλις γύρισα από μία πρωινή βόλτα με το ποδήλατο (βασικά πήγα να τραβήξω λεφτά από το Α.Τ.Μ) , μόλις αντίκρυσα την θάλασσα στον Άλιμο ηρέμησα και πήρα δυνάμεις για την ημέρα ....