Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g47
#172620 Δστυχως το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει.
Με τρια διαφορετικα καλωδια και δυο διαφορετικα λαπτοπ.
Με το νεο καλωδιο σαφως λιγοτερο αλλα υπαρχει.
Εχω την εντυπωση οτι μπορει ναναι οι υπολογιστες αλλα δεν βρηκα καμια ρυθμιση που να διορθωνει το προβλημα.
Άβαταρ μέλους
By g47
#172636 Ειπαν στους δικους μου οταν την εφεραν απτο μαγαζι, να επικοινωνησουν μεσα σε 8 ημερες απο την αγορα αν υπαρξει προβλημα και θα την παρουν κατευθειαν για αντικατασταση (η επισκευη?).
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g47 έγραψε:Ειπαν στους δικους μου οταν την εφεραν απτο μαγαζι, να επικοινωνησουν μεσα σε 8 ημερες απο την αγορα αν υπαρξει προβλημα και θα την παρουν κατευθειαν για αντικατασταση (η επισκευη?).

DOA => εντός εβδομάδας από την αγορά γίνεται άμεση αντικατάσταση. Επισκευή ή/και αντικατάσταση μετά από έλεγχο γίνεται καθόλη τη διάρκεια της 2ετούς εγγύησης, δεν είναι κάτι περίεργο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#172981 Τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο πηρα μια απο eshop 32 ιντσες.

Ηταν ακριβη (399) αλλα σαν μελος ηρθε ενα mail που την ειχε 359.
Κανοντας κλικ να μπω μεσα να δω λεπτομεριες ειχε τιμη 349,90.

Εψαχνα να κανω και αλλου κλικ για πιο μεσα μπας και πεσει κ αλλο αλλα δεν... :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By g47
The Ace έγραψε:
g47 έγραψε:Ειπαν στους δικους μου οταν την εφεραν απτο μαγαζι, να επικοινωνησουν μεσα σε 8 ημερες απο την αγορα αν υπαρξει προβλημα και θα την παρουν κατευθειαν για αντικατασταση (η επισκευη?).

DOA => εντός εβδομάδας από την αγορά γίνεται άμεση αντικατάσταση. Επισκευή ή/και αντικατάσταση μετά από έλεγχο γίνεται καθόλη τη διάρκεια της 2ετούς εγγύησης, δεν είναι κάτι περίεργο.

Το τι καψωνι εκαναν στη μανα δε λεγεται. :x
Της ελεγαν για φορματ βιντεο, της ελεγαν οτι 100% δε φταιει η τηλεοραση, τη ρωταγαν τι μαρκα ηταν τα λαπτοπ :dizzy:
της ελεγαν οτι αφου το ξαναπαιζει κανει κοψιματα αλλα σε αλλο σημειο του βιντεο, οποτε δε φταιει η τηλεοραση και για αποκορυφωμα, της ειπαν να παρει τηλεφωνο στην LG και να ζητησει μια μαγικη ρυθμιση για τον υπολογιστη για να σταματησουν τα κοψιματα.
Τελικα τους πηρα εγω τηλεφωνο πριν λιγο, την αλλαζουν αυριο και φερνουν τη νεα.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#173001 Για 32αρα μάλλον πολύ ακριβή. όταν εψαχνα υπήρχε 32 full hd της lg αρκετά κάτω από τα 300. δώσε κανα λινκ

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#173052 https://www.skroutz.gr/s/6633721/LG-55UF7707.html?from=account_favorites

Έχουμε άποψη, είτε ιδία είτε από reviews? Μην αναλωθούμε στο 4Κ και στην έλλειψη υλικού. Εφόσον θα πάρω που θα πάρω εντός του 2015 προφανώς και θα πάρω 4Κ.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Geo f1 έγραψε:Τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο πηρα μια απο eshop 32 ιντσες.

Εψαχνα να κανω και αλλου κλικ για πιο μεσα μπας και πεσει κ αλλο αλλα δεν... :s_rofl

http://www.skroutz.gr/s/6667890/LG-43LF5400.html
Άβαταρ μέλους
By g8777
#173065 Και οταν ερθει η ωρα να παιξεις 4k θα ειναι 2 γενιες πισω. Παρε παιδακι μου με τα ιδια λεφτα κατι αλλο με ανωτερα χαρακτηριστικα που θα αξιοποιησεις ΤΩΡΑ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
NickTG έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο πηρα μια απο eshop 32 ιντσες.

http://www.skroutz.gr/s/6667890/LG-43LF5400.html

Geo f1 έγραψε:Εμενα υπαρχει βέτο στην κρεβατοκαμαρα για κατι μεγαλύτερο απο 32'.

:s_mad
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#173074 Ναι το είχα διαβάσει αυτό αλλά και πάλι σε τέτοια διάσταση θα πήγαινα.

Deleted User 1 έγραψε: Εφόσον θα πάρω που θα πάρω εντός του 2015 προφανώς και θα πάρω 4Κ.

Σχετικό είναι αυτό.
Για παράδειγμα και εγώ θέλω να αλλάξω αλλά όταν γίνει θα πάω για καλή 1080p αφού κονσόλες και PC θα παίζουν εκεί.