Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#172501 Και με τον Άρη που τον είδα, δεν...

Τον είχα πετύχει στο Mall, κυριλέ ντυσιματάκι, ωραίο παντελονάκι, λεπτό πλεκτό από πάνω... Και καθώς προχωράει, το παντελόνι χαμηλά στον κώλο και φαίνεται το εσώρουχο. EΛΕOC
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#172526 Ντάξει αθλητές και στυλ σπανίως πάνε μαζί.

Σε άλλα νέα, τι έχει πάθει ο Σπανούλης? Είναι πολύ χάλια. Πέρασε κάποιο τραυματισμό ή δεν την παλεύει με τα 4 μουλικα στο σπίτι?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#172532 Έκατσα και είδα με προσοχή τον αγώνα χθες στο Αλεξάνδρειο...
Σβηστός παίζει (ακόμα για την εποχή) ο Καλάθης και καταλαβαίνεις γιατί επέμεναν τόσο πολύ στην απόκτηση του.
Πολύ βελτιωμένος ο Γιάνκοβιτς , παίζει με πιο πολύ τσαμπουκά , ίσως διώξει από πάνω του την έννοια ''γατάκι'' , μάλλον του κάνει καλό ο ανταγωνισμός με τον Παύλοβιτς στην θέση 3..
Ο Κούζμιτς εντάξει είναι από άλλο ανέκδοτο , απορώ πως αυτός ο παίχτης έπαιζε ΝΒΑ (και σε καλή ομάδα.. :vava: ).
Ο Ραντούλιτσα παίζει λες και βαριέται , αλλά ακόμα και έτσι βάζει σβηστός και αυτός 14-15 πόντους.. :oops:
Ο Φελντέιν κλασσικός παίχτης του στυλ την μία βραδιά θα έχει 5/7 τρίποντα , την άλλη 1/9...
Πολύ δύσκολη αγωνιστική για την ομάδα ήταν αυτή , το φοβόμουν το ματσάκι πιο πολύ και από τον gay την άλλη βδομάδα , θέλω σιγά σιγά να βλέπω και Χαραλαμπό να παίρνει λεπτά και Παπαjohn.

υ.γ
Αυτή η ηρεμία που προσδίδει στην ομάδα ο Σάλε φαίνεται από χλμ..
Τελείως διαφορετικό κοουτσάρισμα από τον μέγιστο Ζέλικο , ήρεμος , με αλλαγές τύπου χαντμπολ..Νομίζω θα πάμε καλά..
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#172548 Μια και στα φιλικά έδωσε χρόνο στους μικρούς, έχω την εντύπωση ότι θέλει να βγάλει τα πρώτα μαζεμένα δύσκολα παιχνίδια με minimum απώλειες, να βρει λίγο ρυθμό και μετά να τους βάλει σιγά σιγά στο παιχνίδι.

Stefan: Ο MVP όσο περνάει ο καιρός θα είναι όλο και περισσότερο έτσι. Παίκτης που βασίζεται κατά κύριο λόγο στα σωματικά προσόντα και δε γυμνάζεται στο ΝΒΑ, λογικό δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#172556 Απ' όσο μπορώ να ξέρω ο Σπανούλης είναι πολύ δουλευταράς και προσεκτικός σε ότι αφορά το σώμα του. Τώρα αν απλά ήρθε το πλήρωμα το χρόνου και έσκασε είναι άλλο θέμα. Βλέποντας τον πάντως ίσως και να πρέπει να χάσει και κάνα κίλο, έστω και μυϊκό γιατί φαίνεται να έχει βαρύνει αρκετά. Μου θυμίζει τον προ 3ετίας Διαμαντίδη που ξεκίνησε την κάθετη πτώση, με τη διαφορά ότι ο εκείνος ξενέρωνε και έχανε την αυτοσυγκεντρώση του από τα νεύρα, παρά τον πρόδιδε το κορμί του.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#172578 Ο Διαμαντίδης αν έβλεπες όμως είχε και ανεβασμένα κιλά. Φέτος φαίνεται πιο λεπτός. Καλά το θέμα του ξενερώματος σίγουρο, τόσα νεύρα δεν είχε σε όλη του την καριέρα μαζί.

Για τον Σπανούλη ακούστηκε ότι με μισή καρδιά πήγε στο Ευρωμπάσκετ και ότι έπαιζε και να ήταν και από αυτούς που θα έκοβε ο Κατσικάρης "λόγω ενοχλήσεων".
Άβαταρ μέλους
By edmond
KWSN-Men έγραψε:Ο Διαμαντίδης αν έβλεπες όμως είχε και ανεβασμένα κιλά. Φέτος φαίνεται πιο λεπτός. Καλά το θέμα του ξενερώματος σίγουρο, τόσα νεύρα δεν είχε σε όλη του την καριέρα μαζί.

Για τον Σπανούλη ακούστηκε ότι με μισή καρδιά πήγε στο Ευρωμπάσκετ και ότι έπαιζε και να ήταν και από αυτούς που θα έκοβε ο Κατσικάρης "λόγω ενοχλήσεων".

Διαμαντίδης=ΘΕΟΣ
δεν τον ακουμπάμε δηλαδή. οοοοτι κι αν κάνει είναι σωστό :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
edmond έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:Ο Διαμαντίδης αν έβλεπες όμως είχε και ανεβασμένα κιλά. Φέτος φαίνεται πιο λεπτός. Καλά το θέμα του ξενερώματος σίγουρο, τόσα νεύρα δεν είχε σε όλη του την καριέρα μαζί.

Διαμαντίδης=ΘΕΟΣ

Αφού όντως ότι κάνει (95%) ΕΙΝΑΙ σωστό, να μην το πούμε ? :shifty:

Ο ΔΔ ανέκαθεν ήταν παίκτης μυαλού και όχι σώματος, αν και στις καλές του μέρες το "χταπόδι" έσπερνε πανικό ΚΑΙ λόγω σωματοδομής. Γι'αυτό και τα τελευταία χρόνια, παρόλο που έχει πέσει πολύ σωματικά, συνεχίζει να είναι παίκτης επιπέδου F4. Γι'αυτό και μπορεί να μπει στην ίδια πρόταση με το Σάρας, γιατί είναι σχεδόν πανομοιότυποι τύποι παίκτη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#172600 Πάντως αν καταφέρει να τον ξεκουράσει ουσιαστικά φέτος και κυρίως του πάρει το βάρος απ' τις πλάτες του, μπορεί να παίξει κάνα χρόνο ακόμα. Ειδικά αν κάνει καμιά καλή πορεία ευρώπη ο βάζελος και διαφανούν καλές πιθανότητες για κούπα. Και το λέω αυτό γιατί τα υπόλοιπα μεγαθήρια της ευρώπης μου φαίνονται μάλλον αποδυναμωμένα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αν το θέμα του Διαμαντίδη ήταν ΚΑΙ τα κιλά-γύμναση, δεν ασχολήθηκε από τη χρονιά Πεδουλάκη (και πιο παλιά φυσικα) και έφτασε τώρα να αδυνατίσει που παράλληλα ανακοίνωσε απόσυρση. Το μόνο που θυμάμαι είναι μια μεμψιμοιρία τύπου "με πήραν τα χρόνια". Ίσως γιατί ξενέρωνε προκαταβολικά με το ρόστερ ενώ φέτος είδε καλές κινήσεις και ψιλοφτιάχτηκε. Ποιος ξέρει...
Άβαταρ μέλους
By skous
#172616 Ναι αλλά το ότι ανακοίνωσε απόσυρση είναι μάλλον κάτι το οποίο πρέπει να το είχε φιλοσοφήσει (ήξερε το ρόστερ όταν το έκανε) και μάλλον, αν κρίνουμε αποπ την συμπεριφορά του, ότι λέει το πιστεύει και το κακνει πράξη.

Δυστυχώς (για τους φάνς) δεν τον βλέπω να αλλάζει την αποφασή του παρά το όποιο ψηστήρι... Εκτός και εάν γίνει εκ των έσω η δουλεία ...)

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#172623 Το πιθανότερο είναι να επιμείνει στην απόφασή του όπως έκανε και με την Εθνική. Τώρα αν πάνε κάνα F4 φέτος και του χρόνου ενισχύσει λίγο ακόμα την ομάδα, ίιιισως και να το σκεφτόταν μια χρονιά ακόμα με 15-20' αλά Σάρας. Τουλάχιστον εγώ κάπως έτσι θα το σκεφτόμουν. Στην τελική είναι 35 όχι 45.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Deleted User 1 έγραψε:Πάντως αν καταφέρει να τον ξεκουράσει ουσιαστικά φέτος και κυρίως του πάρει το βάρος απ' τις πλάτες του, μπορεί να παίξει κάνα χρόνο ακόμα. Ειδικά αν κάνει καμιά καλή πορεία ευρώπη ο βάζελος και διαφανούν καλές πιθανότητες για κούπα. Και το λέω αυτό γιατί τα υπόλοιπα μεγαθήρια της ευρώπης μου φαίνονται μάλλον αποδυναμωμένα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αν το θέμα του Διαμαντίδη ήταν ΚΑΙ τα κιλά-γύμναση, δεν ασχολήθηκε από τη χρονιά Πεδουλάκη (και πιο παλιά φυσικα) και έφτασε τώρα να αδυνατίσει που παράλληλα ανακοίνωσε απόσυρση. Το μόνο που θυμάμαι είναι μια μεμψιμοιρία τύπου "με πήραν τα χρόνια". Ίσως γιατί ξενέρωνε προκαταβολικά με το ρόστερ ενώ φέτος είδε καλές κινήσεις και ψιλοφτιάχτηκε. Ποιος ξέρει...

Βλέποντάς τον από την εξέδρα, ώρες ώρες μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν πιο ξενερωμένος κι από μένα που δάγκωνα τα κάγκελα από αγανάκτηση.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
edmond έγραψε:

Διαμαντίδης=ΘΕΟΣ

Ο Διαμαντίδης δεν έλεγε ότι είναι στρατιώτης της εθνικής, θα παίζει μέχρι να πεθάνει, "ορίστε δείτε το πόδι μου", "όλοι ξέρουν πόσο έχω προσφέρει".

Από την άλλη, έχουμε το ΑΡΔαριό που παίρνει πίπες στον MVP πιο συχνά από την Ολυμπία, ενώ οι νέοι παίκτες (που ίσως καταλαβαίνουν λίγο πιο πολύ βρε αδερφέ) να έχουν πρότυπο τον Διαμαντίδη.

Μετά τον Γιαννάκη τον Αντεντοκούμπο, είχαμε τον Δίπλαρο (που έφυγε από την ΑΕΚ λόγω ερυθρόλευκων αισθημάτων) να λέει ότι δεν θέλει να του μοιάσει γιατί ειναι απλησίαστος.

Σε ποιον θες να μοιάσεις;
«Στο Σλούκα!»

- Γιατί στον Σλούκα;
«Γιατί νομίζω ότι το στυλ μου μπορεί να προσεγγίσει σε αυτό του Σλούκα... Το στυλ του Διαμαντίδη δεν μπορώ να το φτάσω. Δεν μπορώ να γίνω τεράστιος. Ο Σπανούλης θα μπορούσε να είναι πρότυπο, όπως και είναι βέβαια, αλλά ο Σλούκας έχει περισσότερη τρέλα μέσα του. Εχει το στυλ του «μπαίνω μέσα και τα κάνω ροντέο». Κάτι που μου αρέσει».