Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Στον ΟΗΕ δεν δουλεύεις;;;;
KiloMeater έγραψε:markvag έγραψε:Στον ΟΗΕ δεν δουλεύεις;;;;
Ναι αλλά παντού έχεις ένα αφεντικό (προϊστάμενο). Ο δικός μου είναι "γείτονας"

Red Garland έγραψε:
^Μπεχράκης.
Anonymous Founder έγραψε:Είχα δει κι εγώ την πρώτη στο Facebook, αλλά δεν τόλμησα να την ποστάρω φοβούμενος τα σχόλια... Πολύ δυνατή φωτογραφία, ειδικά η πρώτη, αλλά και η δεύτερη.
Εσυ μπορει να δεχοσουν να ταϊσεις, δεν σημαινει οτι θα το εκαναν και οι αλληλεγγυοι των Βορειων Προαστιων, γιατι δεν θα τους αφηνε η μαμα τους.
Πιασαμε τωρα τη φωτογραφια απο το παιδακι και "επαθαν πλάκα" ολοι, βρισκοντας ακομα μια ευκαιρια να κανουν το κομματι τους, να κανουν το παιδακι διαβατηριο για χιλιαδες αλλους.
Σε αυτο εχεις αδικο. Παρα πολυς κοσμος νομιζει οτι οι προσφυγες φτανουν στα νησια οπως το φερυ φτανει στην Σεριφο με δυνατο μελτεμι η τα φουσκωτα στο Μεγαλο Λιβαδι ( για να μην αλλαξω νησι) στην ταβερνα του Κυκλωπα, να φανε ψαρακι.
Αυτη η εικονα σοκαρισε πολυ κοσμο.
Χθες το βραδυ γυρνωντας σπιτι μου ειπε ο μικρος για το πνιγμενο παιδακι και μου ζητησε να μην του κανω το κρεββατι με γραφειο, αλλα να βαλω αλλο ενα απο κατω και να φιλοξενησουμε ενα παιδακι απο αυτα που τα καταφεραν . Μου εφερε και τον κουμπαρα που βαζει το χαρτζιλικι του για να παρω ρουχα και τροφιμα........................
Ειδες ποσο ευκολα βρισκουν λυσεις τα εφταχρονα ;;
Νικο δεν με ενδιαφερει αν οι ηλιθιοι αυτης της χωρας ή αλλων χωρων, πιστευουν οτι οι λαθρομεταναστες φτανουν με διαστημοπλοιο. Η πληροφορια για το πως φτανουν, ειναι 3-5 κλικ μακρια. Μη μου πεις οτι τετοια ατομα τα συμπαθεις κιόλας.
Αμα παρεις παιδακι στο σπιτι, θα του κανω εγω δωρα απο το υστερημα μου, δε χρειαζεται να χαλασει ο πιτσιρικος το γραφειο του.![]()
Γλυκο πολυ αυτο που σκεφτηκε ο μικρος, επειδη ομως εμεις δεν ειμαστε εφταχρονοι δεν θα το κανεις γιατι βλεπεις λιγο πιο μακρια.
Δεν διαφωνω για τα παιδακια,
μηπως ομως θα επρεπε να φανε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ οι τυποι που εβγαλαν την εικονα των πνιγμενων παιδιων σε περιφορα για να δειξουν "το δραμα" των "προσφυγων" και να "αφυπνισουν" τους Ελληνες που "παντα" ήταν ρατσιστες?
Τα λογακια ειναι ωραια, αλλα να μην ξεχναμε την πραγματικοτητα.
Αυτός που φωτογράφισε τα παιδιά δηλαδή και μετά δημοσίευσε την εικόνα να φάει ξύλο;
Αυτοί που την αναπαρήγαγαν στα social media να φάνε ξύλο;
Και οι Έλληνες ΔΕΝ ήταν πάντα ρατσιστές, γιατί είναι μια γενίκευση. Δεν ήταν όλοι, δεν ήταν πάντα, δεν αφορά αυτή η κουβέντα το σύνολο. Το ότι έχουμε κοντή μνήμη, είναι σίγουρο. Το ότι δεν έχουμε φερθεί με τον καλύτερο τρόπο ακόμη και στους μικρασιάτες ή τους πόντιους πρόσφυγες επίσης (για ποιο λόγο υπάρχουν και τα σχετικά ανέκδοτα; προφανώς γιατί τους βλέπανε με μισό μάτι...).
Η απλή δική μου γνώμη είναι πως αν κρίνεις τον άνθρωπο σύμφωνα με την καταγωγή του και του φέρεσαι αναλόγως, τότε είσαι ρατσιστής. Στο είπα και την άλλη φορά: τα παιδιά όλου του κόσμου, δεν γίνεται να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα.
Δεν γίνεται λοιπόν να διαφωνείς έντονα με εμένα επειδή λέω πως πρέπει να υπάρχουν μέχρι και υποχρεωτικές εκτρώσεις σε περίπτωση διαγνωσμένων γενετικών ανωμαλιών (ξέρω πως η άποψή μου είναι στα όρια της ηθικής, αλλά αυτή είναι τι να κάνουμε), να υπερασπίζεσαι ανθρώπους με τέτοια προβλήματα (και σωστά), αλλά αυτό να ισχύει μόνον για τους Έλληνες...
Δεν γίνεται η συμπόνοια να έχει εθνικά χαρακτηριστικά, ή είσαι άνθρωπος ή δεν είσαι.
Όσο για το κόστος της συμπόνοιας, θα ξαναπώ, πως δεν γίνεται να το βάζεις στο ζύγι. Θα πρέπει να προσπαθήσεις για το καλύτερο που μπορείς και ποτέ δεν πρέπει να πεις πως δεν τον σώζω αυτόν, θα κοστίσει πολύ η βενζίνη για παράδειγμα.
Αν θεωρεις οτι οι Ελληνες δν ειναι στο συνολο ρατσιστες ή δεν ηταν παντα ρατσιστες, περιμενω να το πεις ΚΑΙ σε αυτους που ποσταρουν γαμηστερα κειμενακια απο το luben.tv που λενε αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ το πραγμα.
Τα ανεκδοτα βγηκαν για αλλο λογο: Η ιστορια λεει , οτι οι Ποντιοι γενικοτερα λειτουργουσαν Ανατολιτικα, στηριζομενοι στο ΛΟΓΟ και οχι σε συμβολαια κλπ. Οταν το εκαναν εδω, εξαπατηθηκαν, εξ' ου και τα ανεκδοτα περι βλακειας/ευπιστιας κλπ.
Οπως εχω πει εγω κατα καιρους, θα επρεπε να πει η Πολιτεια, "εχουμε χωρο για παιδακια, φερτε τα". Οοοοχι ομως, η κυρα Τασια και οι συμπαθεις ηλιθιοι ηθελαν να τους "σωσουν" ολους. Οσο για τη βενζινη, αυτο που λες το εκμεταλλευονται οι λαθρεμποροι μια χαρα, λεγοντας "βυθιστε τη βαρκα μολις δειτε λιμενικο, να σας λογίζουν ως ναυαγους και να σας μαζευουν". Δεν θα σου αρεσει, αλλα οι "φτωχοι μεταναστες" που το εκαναν, ΕΙΝΑΙ απατεωνες.
EDIT
Ναι αυτος που φωτογραφισε τα παιδια και το εβγαλε φατσα φορα, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ή/και ΔΟΞΑ, καλη ωρα οπως ο φωτογραφος παραπανω με τον Βιετκονγκ. Δεν μου πολυγουσταρει αυτη η δουλεια, δεν ξερω για εσενα.
Αντιστοιχα, αυτοι που παρελασαν τη φωτο γενικοτερα, ειναι λιγο βλακακηδες. Το σκηνικο αυτο παιζει ΧΡΟΝΙΑ ολοκληρα, ΤΩΡΑ ξυπνησαν.
kacey έγραψε:ωραια. δεν καταλαβα βεβαια οτι τα ειχες ηδη σχολιασει, και δεν καθομαι να ξεψαχνιζω παλι το φορουμ (η αρχικη μου ερωτηση ηταν οντως "τι σχολιο φοβασαι δηλαδη").
. Ένα πορτ μπαγκάζ του jeep τίγκα. Το έκανα και για τα δικά μου παιδιά. Να μπούνε στο τριπάκι της αλληλεγγύης λίγο.
Μουζάλας: Κάποιες χώρες θέλουν τους πρόσφυγες μόνο αν είναι ψηλοί, ξανθοί, με γαλανά μάτια
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να βάλει ένα τέλος στην "επιλογή" προσφύγων από τις χώρες- μέλη της, στο πλαίσιο του προγράμματος μετεγκατάστασής τους από τις χώρες πρώτης άφιξής τους γιατί σε διαφορετική περίπτωση αυτό θα μετατραπεί σε μια ντροπιαστική "αγορά ανθρώπων", κατήγγειλε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
Η ΕΕ έχει εγκρίνει ένα σχέδιο για τη μετεγκατάσταση 160.000 προσφύγων -κυρίως από τη Συρία και την Ερυθραία- στις 28 χώρες-μέλη της, ώστε να αντιμετωπιστεί η χειρότερη προσφυγική κρίση στην ήπειρο μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι πρώτοι 19 αιτούντες άσυλο από την Ερυθραία μεταφέρθηκαν την Παρασκευή από την Ιταλία στη Σουηδία.
Ορισμένες χώρες, όπως η Σλοβακία, έχουν εκφράσει μια "προτίμηση" στους χριστιανούς πρόσφυγες, ενώ η Ουγγαρία υποστηρίζει ότι ο μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων μεταναστών απειλεί τις "χριστιανικές αξίες" της Ευρώπης.
Ο υπουργός σημείωσε ότι η Ελλάδα δυσκολεύεται να βρει πρόσφυγες για να στείλει σε ορισμένες χώρες, επειδή αυτές έχουν θέσει "ρατσιστικά κριτήρια", όπως τα χαρακτήρισε. Απέφυγε ωστόσο να κατονομάσει τις χώρες αυτές.
«Οι απόψεις όπως, "θέλουμε 10 χριστιανούς" ή "75 μουσουλμάνους" ή "τους θέλουμε ψηλούς, ξανθούς, με γαλανά μάτια και τρία παιδιά" προσβάλλουν την προσωπικότητα και την ελευθερία των προσφύγων. Η Ευρώπη θα πρέπει να ταχθεί κατηγορηματικά κατά» είπε ο κ. Μουζάλας, καλώντας τις Βρυξέλλες να υιοθετήσουν αυστηρές ποσοστώσεις, "γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, θα μετατραπεί σε μια αγορά ανθρώπων και η Ευρώπη δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό".
Πολλές χιλιάδες μετανάστες, κυρίως Αφγανοί, έχουν βρεθεί παγιδευμένοι στην Ελλάδα, καθώς οι ευρωπαϊκές αρχές διστάζουν να τους αντιμετωπίζουν συστηματικά ως πρόσφυγες, με αποτέλεσμα να τους αποκλείουν από το πρόγραμμα μετεγκατάστασης. "Είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι οι Αφγανοί έρχονται για να βρουν καλύτερη δουλειά. Υπάρχει ένας μακροχρόνιος πόλεμος (στο Αφγανιστάν), δεν είσαι ασφαλής πουθενά, αυτή είναι η πραγματικότητα" τόνισε ο κ. Μουζάλας.
Σύμφωνα με τον υπουργό, τα πέντε κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης των προσφύγων -τα λεγόμενα και hotspots-, που θα δημιουργηθούν στη Λέσβο, την Κω, τη Χίο, τη Λέρο και τη Σάμο, θα αρχίσουν τη λειτουργία τους μέσα σε ένα μήνα. Η Ελλάδα, πρόσθεσε, ελπίζει ότι θα γίνεται μετεγκατάσταση 10.000 ανθρώπων κάθε δύο μήνες ή 70.000 κάθε χρόνο.
Αναφερόμενος στους ελέγχους των συνόρων για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών, ο κ. Μουζάλας είπε ότι η Αθήνα δεν μπορεί νομίμως να κρατάει τους πρόσφυγες οι οποίοι είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την πορεία τους. "Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τη ροή δια της θαλάσσης. Θα έπρεπε να βυθίζουμε τα σκάφη. Χρειαζόμαστε νόμιμους τρόπους, διαφορετικά οι διακινητές θα ελέγχουν τη ροή" είπε.
Κάλεσε επίσης την ΕΕ να αντιμετωπίσει γενναιόδωρα την Τουρκία, παρέχοντάς της "κίνητρα και ανταμοιβές", όπως οικονομική στήριξη για να φιλοξενεί τους πρόσφυγες στο έδαφός της, και είπε ότι οι δύο χώρες θα μπορούσαν να εξετάσουν μια στενότερη συνεργασία μεταξύ των λιμενικών αρχών τους.
Η Ελλάδα ελπίζει ότι με την παύση των μεταναστευτικών ροών κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα προετοιμαστεί καλύτερα για το επόμενο καλοκαίρι. Όμως, ο κ. Μουζάλας προειδοποίησε ότι "αν αύριο πέσει η Δαμασκός", καμιά θαλασσοταραχή δεν θα σταματήσει τους πρόσφυγες. "Η ροή θα αυξηθεί και ο αριθμός των θανάτων θα αυξηθεί", κατέληξε.
http://www.protothema.gr/greece/article/516989/mouzalas-kapoies-hores-theloun-tous-prosfuges-mono-an-einai-psiloi-xanthoi-me-galana-matia/
Θυμήθηκε η Φοράδα να προστατέψει τον Λούη Νίκο; Μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]