Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#172142 Παίδες αν είναι μηδενικό το κόστος αγοράστε 3 τέτοιους διακόπτες και αλλάξτε τους απλούς με αυτούς.

SOLVED
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NickTG έγραψε:
markvag έγραψε:Πχ γιατί από τουςδιακόπτες των παραθύρων (και τα 4 ηλεκτρικά btw! ) μόνο του οδηγού είναι one touch;;;; :thumbsdown: Ανοησία cost cutting...

Δεν ξέρω αν είναι αυτό.
Και στο RAV4 που έχουμε με τριπλό κόστος μόνο του οδηγού είναι.

Στην κορολλα είναι και οι 4 αυτόματοι.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#172148 Και στου αδερφού μου.
Αλλά είναι made in UK.
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Είναι ανοησία αυτό το πράγμα, το κόστος να είναι όλα αυτόματα είναι πρακτικά 0.

Δεν είναι μηδενικό.

Πάνω από 5 ευρώ / αυτοκίνητο;;;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#172163 5 ευρώ on cost / αυτοκίνητο είναι τρομερό ποσό για τον oem.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#172164 Μηπως το κανουν απο αποψη;
πχ να μη δινει εντολη ο οδηγος για το παραθυρο καποιου αλλου επιβατη χωρις να εχει επιγνωση τι συμβαινει , να εχει ενα δαχτυλο εξω πχ στο τελειωμα

λεμε τωρα......
Άβαταρ μέλους
By drdino
#172167 Μπα, θέμα κόστους είναι. Για το δάχτυλο, έτσι κι αλλιώς αν έχεις one touch up/down θα έχεις κι anti pinch, είναι απαιτούμενο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NickTG έγραψε:Και στου αδερφού μου.
Αλλά είναι made in UK.

Δηλαδή σαν το δικό μου αλλά από Ιαπωνία μπορεί να έχει μονο το ένα με αυτόματη λειτουργία ;;

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#172175 Δεν νομίζω να ερχόταν καθόλου από Ιαπωνία.
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:5 ευρώ on cost / αυτοκίνητο είναι τρομερό ποσό για τον oem.

Το ξέρω... 5 ευρώ / αυτοκίνητο επί 5.000.000 αυτοκίνητα = 25εκ ευρώ κέρδος...

Πόσο όμως κοστίζει ο πελάτης που θα πει "α, τους edit mod, να πάνε να edit mod, αυτοί και οι τσιγγουνιές τους!"

Νομίζω αντίστοιχο σκεπτικό είχε και η ford όταν δεν έβαλε foot-rest στο προηγούμενο fiesta και από εμένα έχασε 15Κ ευρώ ακριβώς γι' αυτό το λόγο (σε 5 λεπτά με ενοχλούσε το πόδι μου).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#172184 Προφανώς λιγότερα, καλώς ή κακώς οι αναλύσεις του marketing και των take rates γίνονται και για το τελευταίο σεντ, αν δουν ότι η αφαίρεση κάποιου χαρακτηριστικού δεν θα επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις (ή δεν το έχει ο ανταγωνισμός ή δεν θα το επιλέξει ο αγοραστής κλπ κλπ) τότε το τρώει η μαρμάγκα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Προφανώς λιγότερα, καλώς ή κακώς οι αναλύσεις του marketing και των take rates γίνονται και για το τελευταίο σεντ, αν δουν ότι η αφαίρεση κάποιου χαρακτηριστικού δεν θα επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις (ή δεν το έχει ο ανταγωνισμός ή δεν θα το επιλέξει ο αγοραστής κλπ κλπ) τότε το τρώει η μαρμάγκα.

Προφανώς, απλά καμιά φορά θεωρώ ότι γίνονται ανόητες τσιπιές... ένα πχ swift δεν θα ήταν εκτός ανταγωνισμού αν κόστιζε 5-10 ευρώ παραπάνω στη λιανική... :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#172188 Δεν θα κόστιζε 5-10 παραπάνω στη λιανική, εκεί είναι το θέμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#172190 Και 1 ευρώ μόνο να κόστιζε παραπάνω, αν αυτό δεν έφερνε 1 έξτρα πώληση θα ήταν μάταιο.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
markvag έγραψε:
drdino έγραψε:Προφανώς λιγότερα, καλώς ή κακώς οι αναλύσεις του marketing και των take rates γίνονται και για το τελευταίο σεντ, αν δουν ότι η αφαίρεση κάποιου χαρακτηριστικού δεν θα επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις (ή δεν το έχει ο ανταγωνισμός ή δεν θα το επιλέξει ο αγοραστής κλπ κλπ) τότε το τρώει η μαρμάγκα.

Προφανώς, απλά καμιά φορά θεωρώ ότι γίνονται ανόητες τσιπιές... ένα πχ swift δεν θα ήταν εκτός ανταγωνισμού αν κόστιζε 5-10 ευρώ παραπάνω στη λιανική... :lol:

υπηρχε περιπτωση να μην το αγορασεις για αυτο το λογο?