Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By nass
#170014 Περαστικά Morx! :metalo:

Αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα :lol: έχω φάει και γω 2 σαβούρδες την ίδια μέρα :help: το πρωί στον Πειραιά πάω να κόψω λίγο δεξιά να αποφύγω αντιθέτως ερχόμενο αυτοκίνητο αλλά δεν πρόσεξα ότι στο σημείο εκείνο οι γραμμές του τραμ (του αρχαίου ξηλωμένου) εξείχαν αρκετά από την άσφαλτο, βρήκε η μπροστινή με "0" χλμ. και τούμπα :rant: με συνέπεια κάτι γρατζουνιές στα πλαστικά. Το ίδιο βράδυ, πράσινο φανάρι αριστερά, προσπερνάω από δεξιά αυτοκίνητο αλλά κόβω αριστερά πολύ νωρίς μπροστά του (δικό μου λάθος 100%) με αποτέλεσμα να με χτυπήσει με το δεξιά μπροστά μέρος πίσω αριστερά, ξανά τούμπα :dizzy: :rant: :rant: μείον μανέτα και καθρέπτη, ας πρόσεχα. Ευτυχώς και στις 2 περιπτώσεις χρησιμοποίησα γρήγορα το εκτινασσόμενο κάθισμα :superman: και δεν έπαθα τίποτα.
(Ηταν δύσκολη μέρα και είχα στο μυαλό μου κάτι δυσάρεστο που είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ :rtfm: 100% συγκέντρωση θέλει το δίκυκλο)
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Geo f1 έγραψε:Morx τι εγινε ρε ψυχη?
Τι σου ειπαν στο hospital?

Τα έχει γράψει στο θέμα για τα αρκουδακια στις μηχανές νομίζω

.
Άβαταρ μέλους
By skous
#171244 @Morx στο πρώτο ατύχημα υπήρχε επαφή;;; Εάν όχι.... δεν θα αποζημιωθείς 100%... τουλάχιστον άμεσα...
Εκτός εάν είσαι τυχερός
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
belgarion έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Morx τι εγινε ρε ψυχη?
Τι σου ειπαν στο hospital?

Τα έχει γράψει στο θέμα για τα αρκουδακια στις μηχανές νομίζω

.

Εχεις δικιο.
Δεν μπαινω σε εκεινο το τοπικο καθολου.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#171262 Μεχρι και χθες ηταν στο peak ο πονος και απο σημερα αρχισε να περναει.
(εγραψα και στο τοπικ με τις μπανιερες)

Και στα δυο ατυχηματα υπηρξε επαφη. Ευτυχως το κοριτσακι δεν επαθε τιποτα χειροτερο, ευτυχως δεν αρχισαν τα περιεργα οι γονεις της να εχουμε τρεχαματα με δικαστηρια και μαλακιες.
Το αυτοκινητο εχει μια λακουβα απο το κρανος μου και μια απο το φερινγκ που βρηκε με αρκετη δυναμη.
Ο τροχος βρηκε επισης και του εξυσε απλα το χρωμα.
Το μηχανακι σημερα το πρωι μπηκε συνεργειο... θα φανει στο λυσιμο τι αλλο εχει στραβωσει κατω απο τα πλαστικα και το μεγαλυτερο αγχος μου ειναι να μην πηρε το μπροστινο.
Καλως εχοντων των πραγματων και αν δεν αλλαξει με καμια συμπληρωματικη δηλωση τα λεγομενα του ο υπαιτιος αποζημιωνομαι στο 100% λεει ο ασφαλιστης μου.
Ενα 10ημερο η διαδικασια που θα εξαντλησουν, ενα 5ημερο να πιστωθει το ποσο και ενας χειμωνας μεχρι η Piaggio να στειλει οτι ανταλλακτικα χρειαζονται απο Ιταλια! :lol:
Θα 'χω γινει fit σιγουρα μεχρι τοτε να το ξανακαβαλησω :eat:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#174551 Δεν ξέρω, πέρασα αρκετή ώρα μετά. Το σημείο εκείνο είναι κατηφορικο οπότε μπορεί να χασε και τα φρένα.

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#177296 Είχα πάντα την απορία γιατί δεν τοποθετείται ένα αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης ειδικά σε τέτοια οχήματα που μεταφέρουν κόσμο. Η φωτιά θα ξεκινήσει σίγουρα από τον κινητήρα, τα λεωφορεία έχουν άπειρο χώρο να εγκαταστήσεις ένα σύστημα με αφρό που θα συντηρείται μαζί με το υπόλοιπο όχημα (σιγά την συντήρηση, ουσιαστικά θα αλλάζεις τις/την μπουκάλα κάθε κάποια χρόνια).
Τόσο παράλογο είναι αυτό που λέω; Όσο για την ανίχνευση της φωτιάς, αυτό πλέον είναι πανεύκολο.