Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#171172 Αν κοιτάς για οτιδήποτε >2000κε, πρέπει υ-π-ο-χ-ρ-ε-ω-τ-ι-κ-ά να είναι τουλάχιστον >5ετίας, να μην πω >10ετίας. Το γιατί είναι προφανές, ήδη φέτος έρχεται το αγγούρι, από του χρόνου θα είναι double-face και extra long :lipsealed:

Αν το έχεις πάει σε "hatch ή sedan", τότε οι επιλογές σου αλλάζουν άρδην. Έχεις πάρα πολλά καλά αυτοκίνητα μέχρι 1700-1800κε, τα οποία είναι άνετα, δυνατά, με χώρους και ποιότητα. Βασικά ότι κοίταγα εγώ πριν κανά χρόνο :s_wink

Σε hatch κοιτάς 308, Focus ως προτεινόμενα, σε sedan έχεις Oct, C5, Mondeo, 159, είναι μεγάλη η λίστα...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#171197 Οι χωροι της Octavia σε σχεση με την 320 ειναι αρκετα μεγαλυτεροι και στο πορτ μπαγκαζ χαωδης!
Αν βαλεις οτι εχεις 2 παιδια τα οποια θα μεγαλωσουν στα χρονια που θα το κρατησεις, η Octavia μοιαζει μονοδρομος, στα δικα μου ματια τουλαχιστον.
Το αν θα ειναι διλιτρη η 1800 ειναι κατι που θα το δεις εσυ σε σχεση με τα οικονομικα σου και μαντευοντας τι μπορει να προκυψει στο μελλον σε σχεση με ΤΚ και ΦΠ.

Αυτο δειχνει καλο

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6370474/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:
Αυτο δειχνει καλο

Εικόνα

Xμμμμμ interesting...
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#171203 μπορεί ενας να μου εξηγήσει γιατι σε αυτά τα δυο το Volkswagen Group ειναι γραμμένο με διαφορετική φορά σε καθε κινητήρα:

Εικόνα

Εικόνα

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
GeorgT έγραψε:μπορεί ενας να μου εξηγήσει γιατι σε αυτά τα δυο το Volkswagen Group ειναι γραμμένο με διαφορετική φορά σε καθε κινητήρα:

Γιατί είναι όπως τα αυτοκολλητάκια της apple. Στα έχει στο κουτί και τα κολλάς όπου θέλεις :P

Άσχετο-σχετικό. Τα πορτ-μπαγκάζ σπηλιές τα βολεύεστε; Τα πράγματα στο βάθος πως τα πιάνετε; Αν είναι δε και βρώμικο το αυτοκίνητο (πράγμα όχι απίθανο σ' εκείνο το σημείο του προφυλακτήρα)...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Scotch έγραψε:
GeorgT έγραψε:μπορεί ενας να μου εξηγήσει γιατι σε αυτά τα δυο το Volkswagen Group ειναι γραμμένο με διαφορετική φορά σε καθε κινητήρα:

Γιατί είναι όπως τα αυτοκολλητάκια της apple. Στα έχει στο κουτί και τα κολλάς όπου θέλεις

Άσχετο-σχετικό. Τα πορτ-μπαγκάζ σπηλιές τα βολεύεστε; Τα πράγματα στο βάθος πως τα πιάνετε; Αν είναι δε και βρώμικο το αυτοκίνητο (πράγμα όχι απίθανο σ' εκείνο το σημείο του προφυλακτήρα)...

Εξαιαρετικα βολικα! Οταν ειχαμε την Οκταβια, ο πατερας δε χρειαζοταν να αδειαζει τα πράγματα που χρειαζοταν καθημερινα για τη δουλειά. Απλως φορτωναμε!

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
popolaros έγραψε:πετα το στην ακρη αυτο,

υπαρχει καλυτερο :

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6900334/

Γενικα οταν βλεπω εμπορο ειμαι επιφυλακτικος για την αληθεια των λεγομενων του.
Το ιδιωτη τον συναντας, μιλας μαζι του και μπορεις να παρεις μια ιδεα για το αν ειναι καφτης, αδιαφορος κλπ.

Having said that, το δικο μου απο εμπορο το αγορασα :lol:
Ομως ηταν 14ων μηνων, με 20Κ χλμ ποσα παραπανω να ειχε ; 10-20Κ ;; Ε, δεν εγινε και τιποτα, αφου δεν ειχε φαει τρακο οπως μου ειπαν στην αντιπροσωπεια που πηγα ολα καλα! Βρηκα και το τηλεφωνο του πρωην κατοχου στο βιβλιο συντηρησης, μιλησαμε, μου επιβεβαιωσε οτι ολα ηταν οπως τα ελεγε ο εμπορος και το πηρα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
rocsta έγραψε:Εν τω μεταξύ τώρα πρόσεξα τα καθίσματα του RS. :omg: Αν δεν έβαζαν λίγο καγκουρίλα εκεί στη skoda δεν μπορούσαν ε;

+πράσινες δαγκάνες :s_no
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:Οι χωροι της Octavia σε σχεση με την 320 ειναι αρκετα μεγαλυτεροι και στο πορτ μπαγκαζ χαωδης!
Αν βαλεις οτι εχεις 2 παιδια τα οποια θα μεγαλωσουν στα χρονια που θα το κρατησεις, η Octavia μοιαζει μονοδρομος, στα δικα μου ματια τουλαχιστον.
Το αν θα ειναι διλιτρη η 1800 ειναι κατι που θα το δεις εσυ σε σχεση με τα οικονομικα σου και μαντευοντας τι μπορει να προκυψει στο μελλον σε σχεση με ΤΚ και ΦΠ.

Αυτο δειχνει καλο

Εικόνα

Το κάθισμα του οδηγού πολύ ταλαιπωρημένο δεν είναι; Τέλος τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει πως "Δεν έχει τεκμήριο";
popolaros έγραψε:πετα το στην ακρη αυτο,

υπαρχει καλυτερο :

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6900334/

Όσο για το αυτό του popolarou, για να έχει τόσα λίγα χιλιόμετρα από το 2007 (~36Κ) δείχνει πως είτε έχουμε γύρισμα, είτε έχει περάσει τα τελευταία χρόνια σε γκαράζ χωρίς πινακίδες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
popolaros έγραψε:το 2ο

Ε, αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο πάντα. Προφανώς δεν έχει ταλαιπωρηθεί, αλλά η ακινησία για μεγάλα χρονικά διαστήματα δεν κάνει καλό. Και σ'αυτό πρέπει να αλλαχτούν πολλά πράγματα (λάστιχα, ιμάντες, κολάρα, κλπ κλπ) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#171256 O Μπελέχας είναι αντιπροσωπεία Σκόντα από ότι είδα, δηλαδή αυτός που θα πήγαινες να ελέγξει το αυτοκίνητο αν ήταν ιδιώτη και καλά....
Θα έπαιρνα ένα status report και κάτι ψιλοεγγυησούλες και θα 'ΕΤΡΕΧΑ Πάτρα να το αγοράσω... :iconcool:

Μεγειά και άσε τα 1.8, δεν πρόκειται να έχει σχέση το RS με αυτά!
Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι 10ετίας και με με τους "άγριους κυνηγούς του Κεφαλαίου" δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ!