Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vasilis
Bayern7 έγραψε:Δίκαιη νίκη της ομάδας του Παναθηναικού.
Τραγική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό.
Να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα.

Ποιος είσαι ρε και χάκαρες τον λογαριασμό του Μπαγερν; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By theo13
kovathe έγραψε:Κύπελλο ελλαντας ο θεσμός της καβλαντας...
Χάρισμα σας. Αξία....χαμηλότερη κι απο κυπελλακι του καφέ..

Δεν είπε κανένας ότι είναι ευρωλίγκα αλλά εντάξει σηκώνει λίγο χαβαλέ.. Άλλωστε και εσύ το ίδιο θα έκανες αν νικούσες. Καζούρα λέγεται....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
vasilis έγραψε:

Είμαι εναρμονισμένος με τους νέους κανονισμούς του forum που είμαι φιλοξενούμενος. :innocent:
Τα προηγούμενα προκλητικά posts τα έκανα αναφορά και περιμένω να επιληφθούν οι mods.
Αναμένω κύριοι αναμένω. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By edmond

σε αντίθετο αποτέλεσμα, θα έλεγες άραγε τα ίδια? :roll:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
theo13 έγραψε:

Δεν είπε κανένας ότι είναι ευρωλίγκα αλλά εντάξει σηκώνει λίγο χαβαλέ.. Άλλωστε και εσύ το ίδιο θα έκανες αν νικούσες. Καζούρα λέγεται....

Μωρέ δεν έχω προβλημα με την καζουρα.
Ομως πραγματικα ο θεσμός του κυπελλου είναι οτι πιο ηλίθια και εξωφθαλμα στημένο έχω δει ποτε σε ομαδικό άθλημα.

Όσο για το ματς, ο ΟΣΦΠ φανερά ανετοιμος σε άδειο γήπεδο με το έτσι θελω, στο πρωτο ματς της χρονιας (όλως τυχαίως), πολλοί παίκτες ερωτηματικά φέτος, μπασκετ δεν παίχτηκε ποτε με τις 80 βολές που δώσανε, ο δδ έκανε ρεκορ βολών (λολεν) κλπ.
Παρολα αυτά με Νορμάλ ευστοχια θα το παίρνανε, σε ματς που είναι και οι 2 χαλιά δεν κερδίζει ΠΟΤΕ ο ΟΣΦΠ, αξίωμα.
Φαινόταν οτι θα χάσουμε απ το πρωτο 5λεπτο.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Bayern7 έγραψε:
vasilis έγραψε:

Είμαι εναρμονισμένος με τους νέους κανονισμούς του forum που είμαι φιλοξενούμενος. :innocent:
Τα προηγούμενα προκλητικά posts τα έκανα αναφορά και περιμένω να επιληφθούν οι mods.

Για πέρνα μια βόλτα από το γνωστό τόπικ τότε :rtfm: :rtfm: :rtfm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
edmond έγραψε:

σε αντίθετο αποτέλεσμα, θα έλεγες άραγε τα ίδια? :roll:

Προφανώς.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Bayern7 έγραψε:Τα προηγούμενα προκλητικά posts τα έκανα αναφορά και περιμένω να επιληφθούν οι mods.

Μπορείς και εσύ να πεις ότι θες για το γήπεδο ή την ομάδα του αντιπάλου.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
NickTG έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Τα προηγούμενα προκλητικά posts τα έκανα αναφορά και περιμένω να επιληφθούν οι mods.

Μπορείς και εσύ να πεις ότι θες για το γήπεδο ή την ομάδα του αντιπάλου.

ΟΚ. quoted for future reference. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
kovathe έγραψε:Ομως πραγματικα ο θεσμός του κυπελλου είναι οτι πιο ηλίθια και εξωφθαλμα στημένο έχω δει ποτε σε ομαδικό άθλημα.

Μετα απο αυτο μην ξαναδω να γραψεις στο τοπικ της μπαλας γιατι μολις παραδεχτηκες οτι δεν παρακολουθεις σουπερλιγκα και αρα η οποια γνωμη σου δεν εχει καμια αξια.

< G3
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#171176 Το χθεσινό ήταν εύκολο διπλό του ΠΑΟ. Συνοψίζεται στο εξής: "ξυλίκι vs. λίγο-από-μπάσκετ: 0-1". Γιατί απλά ο γαύρος έχει φτιαχτεί για να παίζει ξύλο και να βάζει max 60-65 πόντους (στις καλές μέρες), ενώ ο ΠΑΟ έχει τη δυνατότητα και προοπτική να είναι F4 και μάλιστα άνετα. Απλά χθες δεν μπορούσε -και δεν θα έπρεπε να μπορεί- να παίξει τόσο καλό μπάσκετ, είχες και τους ξυλοκόπους απέναντι να βαράνε, και είδαμε ότι είδαμε.

Η μοναδική ελπίδα του γαύρου είναι να προλάβει να παρουσιάσει και αυτός "κάτι-από-μπάσκετ" και να μην προλάβει ο ΠΑΟ να γίνει κανονική ομάδα, αφού του λείπουν και Παππάς-Μποχώ και λογικά οι ΔΔ-Καλάθης-Feldein θα ζυγίζουν τις δυνάμεις τους για να βγάλουν τα παιχνίδια. Κάποια στιγμή θα εμφανιστεί και ο Ραντούλιτσα, θα βρει ρυθμό ο Gist, θα παίξουν κανονικά (??) Χαραλαμπο-Παπαjohn, εντάξει έχουμε να δούμε πράγματα ακόμα....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#171191 Θα φανεί πάντως πιο καθαρά στο επόμενο ματσάκι ποια είναι η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, αν υπάρχει τέτοια. Πολύ φοβάμαι πάντως ότι στο γαύρο θα βαράνε τα κεφάλια τους στον τοίχο με την αποχώρηση Σλούκα αλλά θα είναι αργά.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Deleted User 1 έγραψε:Θα φανεί πάντως πιο καθαρά στο επόμενο ματσάκι ποια είναι η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, αν υπάρχει τέτοια. Πολύ φοβάμαι πάντως ότι στο γαύρο θα βαράνε τα κεφάλια τους στον τοίχο με την αποχώρηση Σλούκα αλλά θα είναι αργά.

Αφού δε χώραγε με τον MVP ρε. :lol:

Έχω πει πολλές φορές ότι δεν μου αρέσουν Μάντζαρης και Παπανικολάου. Αλλά από αυτή την τριάδα, ο Σλούκας έχει upside και λογικά με τον σωστό προπονητή και απαλλαγμένος από τον Σκιώδη Προπονητή, θα το φτάσει.