Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#170325 Εγώ να θέλω επιχείρημα? Τι να το κάνω? Θα κάτσω εγώ να ανταλλάξω επιχειρήματα με την επιστημονική φαντασία που σας δέρνει?? Όχι φίλε, και εις άλλα με υγεία. Ολυμπιακάρα μου κτλ...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#170331 Τι επιχ/τα θετε ρε αεξακια?
Ειδικά εσείς....
Για πες μου ποσο είναι το σκορ στα τελευταία 4-5 μεταξύ μας.
15-0, 14-1??
Λολολολολ
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#170333 Η στερηση σας εχει τυφλωσει..λογικο..

Deleted User 1 έγραψε:Στενάχωρο. Απλά. Χωρίς επιχειρήματα, χωρίς τίποτα.

Deleted User 1 έγραψε:Εγώ να θέλω επιχείρημα? Τι να το κάνω?

Τεσπα, κατσε κλαψε λιγο ακομα για διαιτησιες πριν 23 χρονια και ξεχνα τα δικα σου γτ σε βολευει. Απλα να ξες οτι κι εμενα με βολευει γτ οπου σε βρισκω θα σε πετσωνω οσο εχεις αυτη τη νοοτροπια. :metalo: Εις υγειαν κι ενα δωρακι απο μενα για να θυμασαι την καθαρη ιστορια της αεξαρας.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#170338 Ρε άσχετε ξέρεις πόσες φώτο του gay μπορώ να σου βρω τέτοιες? Θα μπλοκάρουν οι server. Άστο, αφου είστε μειωμένης αντίληψης. Τι να συζητάμε. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να σας υπομένουμε γιατί απλά δεν είμαστε τόσο φασίστες και ρατσιστες. Άστο να πάει στο διάολο.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Chris έγραψε:Μπορώ να βάλω κι εγώ φώτο, από μη χρηματοδοτούμενους οργανωμένους που δεν κατεβαίνουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα του αφεντικού, ούτε οπαδούς που παίρνουν γραμμή από τις φυλλάδες του προέδρου, ούτε παπαγαλάκια που λένε ποιηματάκια

Θέλω να δω τι θα περιέχουν τελικά αυτές οι φωτογραφίες.

Οπαδοί που κάθονται στα σπίτια τους αδιαφορώντας για τα συμφέροντα του αφεντικού μη διαβάζοντας τις φυλλάδες του Προέδρου με καναρίνια που απλώς τιτιβίζουν. Βαρετόοοο...

Μην μου πειράξετε τον bayern σας έφαγα, έχω βάλει τον επιδοξο mod geof1 να φυλάει.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#170376 Ρε άνθρωπε, κουοτάρεις χθεσινό ποστ σε αυτό το φόρουμ που όλα κινούνται με ταχύτητες μπερμπάτοφ? :dizzy:

Έβαλα φώτο btw, τι να εξηγώ τώρα, το ποστ μου ήταν απάντηση στον juniorgt που απάντησε από κάτω και μέχρι να ξαναμπώ είχαν προστεθεί 2 σελίδες. Τι να πρωτοπείς και που να απαντήσεις.. Ούτε να πλακωθούμε δεν προλαβαίνουμε :s_rofl

εδιτ άντε και για να είμαι και λίγο οντοπικ https://www.facebook.com/basilis.kamateros
Άβαταρ μέλους
By Dodger
pasxos έγραψε:Κλασσικος οπαδος αεξαρας.. ολοι ιδιοι ειναι ..:ysterical:

Σωστός ο

Εικόνα

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#170418 Προτείνω να μειωθούν οι διάφοροι χαρακτηρισμοί και να προσέχουμε περισσότερο τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε. [Mod]
Άβαταρ μέλους
By kacey
kacey έγραψε:
junior gt έγραψε:Και επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις πάρε να έχεις μια εικόνα από τη σύγχρονη ιστορία των ομάδων:
Εικόνα
Αυτοί είμαστε και αυτοί είσαστε :rtfm:

ναι αλλα εσεις ειστε νεοναζι, και οι οπαδοι και ολη η ομαδα. Να η αποδειξη:

Εικόνα

junior gt έγραψε:επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις

:thumbsup:

junior gt έγραψε:H ευθύνη της ΑΕΚ και των οπαδών της για τον Κατίδη είναι ακριβώς ίδια με αυτήν ενός φόρουμ στο οποίο γράφει ένας ψυχοπαθής ο οποίος εκτός των άλλων καταρριέται μικρά παιδιά.
Η ΑΕΚ και οι οπαδοί της δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα για αυτό πριν συμβεί. Τι να έκανε? Να του ζήταγε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων πριν την υπογραφή του συμβολαίουυ του? Όπως και το φόρουμ δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα στο δεύτερο παράδειγμα. Τι να έκανε? να ζητάει χαρτί από τρελλογιατρό πριν την εγγραφή των μελών?
Βέβαια τόσο η ίδια η ΑΕΚ όσο και η οπαδοί της στην περίπτωση Κατίδη τον επετάξαν έξω με τις κλωτσιές μετά το χαιρετισμό του. Και ας ζήτησε χίλιες φορές συγνώμη.
http://tvxs.gr/news/%CE%B1%CE%B8%CE%BB% ... E%B9%CE%AC

Στο δεύτερο παράδειγμα δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και ο τρελλός συνεχίζει να προκαλεί και να αλωνίζει... :rtfm:

σσ.: κάθε ομοιότητα με τυχόν πραγματικά περιστατικά είναι τυχαία :whistlink:

τρελος και ψυχοπαθης εισαι και φαινεσαι...

...αν με το παραπανω καταλαβες οτι αυτο που ειπα ειναι "αφου κατιδης χαιρετουσε ναζιστικα = η αεκ ειναι ναζιστικη ομαδα. Αυτο που λεω ειναι το ακριβως αντιθετο, οτι το να διαλεγεις μια ή 5-6 φωτογραφιες που δειχνουν κατι ασχετο, να τις παραθετεις διπλα-διπλα και να πουλας (αποτυχημενα ε...) στο κοσμο το συμπερασμα που θες να πουλησεις χρησιμοποιωντας τις φωτογραφιες ως "επιχειρημα", ειναι fail