έχει μπει στο hosts file το sdna μαζί με το βαζελετα.
Bayern7 έγραψε:τι λέει, τι λεει;!;!;!;![]()
έχει μπει στο hosts file το sdna μαζί με το βαζελετα.
ΥΓ1: Τσάμπα οι πανηγυρισμοί, τα πρωτοσέλιδα και οι επικές ανακοινώσεις για την απαλλαγή από το «coriopolis». Ρε τον δικαστή Τσιμπλάκη με τα διαρκείας του Ολυμπιακού, γίνονται και τέτοια στην Κολομβία των Βαλκανίων; Sold out πάλι τα σύννεφα...
junior gt έγραψε:Και επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις πάρε να έχεις μια εικόνα από τη σύγχρονη ιστορία των ομάδων:
Αυτοί είμαστε και αυτοί είσαστε
junior gt έγραψε:επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις
The Ace έγραψε:Α ναι ? Bayern μας αγαπητέ, για πες μας και με το Noor1 τι γίνεται ? Όλα καλά ? Ζουν ακόμα οι μάρτυρες ? Μήπως παραιτήθηκαν και εκεί εισαγγελείς ?![]()
Για το μπάσκετ έλαβες την κατάλληλη απάντηση στο thread
, να κάνω αναφορά για offtopic
kovathe έγραψε:Σκατοdna δεν διαβάζουμε βαζελακια.
Τα σάιτ του Αλαφούζου και του τρακη περιμένετε να ενημερωθειτε ε??
Καμενα μυαλά...

kacey έγραψε:junior gt έγραψε:Και επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις πάρε να έχεις μια εικόνα από τη σύγχρονη ιστορία των ομάδων:
Αυτοί είμαστε και αυτοί είσαστε
ναι αλλα εσεις ειστε νεοναζι, και οι οπαδοι και ολη η ομαδα. Να η αποδειξη:junior gt έγραψε:επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις

pasxos έγραψε:
fixed
@stefane ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις για να θυμηθω και λιγο κικιζα...
Εχει πεσει το επιπεδο του φορουμ. παλιοτερα υπηρχαν και μερικοι δυνατοι συνομιλητες σου πεταγανε κανα δυο σοβαρα επιχειρηματα, τους πεταγα 2-3 φαπες με επιχειρηματα ποδοσφαιρικα και στη φωλια τους. Τωρα τους γαμας την ψυχολογια με 2-3 εικονες σου πετανε το Νοορ-1 λες και ο αλαφουζος η ο μελισσας ειναι αγια παιδια και λες δε γαμιεται στη φαπα τους εχω μια ζωη. Τι να συζητησεις τωρα με τους νεοπες εδω μεσα. μονο φαπα θα πεφτει.
Τι επιχειρηματα θες και ψαχνεις να σου δωκω.. μην ειστε τοσο ξεπλενηδες.

Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με το[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]