Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By babakos
Mark έγραψε:Wind vdsl από KV :
Εικόνα

To attainable το έχω δει να πηγαίνει μέχρι 133000. Απλά τώρα του έχω αλλάξει πρίζα και σε αυτήν πάει λίγο χαμηλότερα. Η πραγματική ταχύτητα δεν έχει διαφορά φυσικά.

Επίσης, είναι η πρώτη φορά που χαζεύω στο forum και το φχαριστιέμαι καθώς ανοίγει αμέσως κάθε σελίδα. Με την forthnet που είχα ~5mbps όπως και στο εξοχικό με τα 3,5-4mbps της hol όταν φορτώνει τις σελίδες καθυστερεί λιγάκι...

Welcome to the club.
Mέχρι 139 εχω δει στο δικό μου (HOL από KV , αρα πρακτικά από ΟΤΕ..) αλλά εχω το ΚΑΦΑΟ στα 10 μέτρα από το σπιτι
Η μεγάλη πόρωση πάντως ειναι στο upload.. ολα τα λεφτά..
Άβαταρ μέλους
By Mark
#170060 Κι εγώ τελικά έχω δει μέχρι 145Κ και ~45Κ στο upload. Κι εμένα δεν είναι πάνω από 10m το KV από το σπίτι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#170327 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, πως γίνεται ο ΟΤΕ να δίνει vdsl για το σπίτι μου και η Forthnet να μη δίνει? Αφού όλοι στο δίκτυο του ΟΤΕ δεν πατάνε?
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#170335 Η Forthnet δεν δίνει VDSL απο καμπίνα, αλλα απο κέντρο. Αν το κέντρο απέχει πολύ (>800μ., νομίζω), τότε δεν δίνει καθόλου, γιατι οι ταχύτητες θα είναι χαμηλές.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#170340 Καλά θα τα μάθω εκ των έσω αυτά αλλά μου κανε εντύπωση σήμερα που το διαπίστωσα.
Άβαταρ μέλους
By nass
#170584 Αν είσαι κοντά σε κέντρο η Forthnet δίνει, όπως είπε ο Asimov.
Αν είσαι μακριά και πρέπει να χρησιμοποιήσεις VDSL από "ΚΑΦΑΟ", μόνο ο ΟΤΕ έχει αυτά τα καινούργια τα μεγάλα, που έχουν μέσα εξοπλισμό (DSLAM) VDSL, οπότε πουλάει υπηρεσίες χοντρικής από αυτά. Ετσι δίνει η HOL δηλ. η VDSL υποδομή της είναι του ΟΤΕ. Η Forthnet δεν έχει αγοράσει αυτή την υπηρεσία χοντρικής, οπότε δεν δίνει.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#170767 Ακριβώς έτσι ειναι. Από KV οι μόνοι εναλλακτικοί που προσφέρουν την υπηρεσία είναι η HOL & η WIND (που αγοράζουν χονδρική από τον ΟΤΕ).

VDSL από κέντρο θεωρητικά δίνουν όλοι καθότι σχεδόν όλα τα νεα DSLAM που εχουν οι εναλλακτικoι παρέχουν αυτή τη δυνατότητα είτε εκ κατασκευής είτε με αναβάθμιση υλικού και λογισμικού.

Η Forthnet μαλλον δεν αναμένεται να δώσει VDSL απο KV καθότι δεν ειναι στις προτεραιότητές της ... Πρακτικά αυτό που πλέον περιμένουν οι μέτοχοι και η διοίκηση της εν λόγω εταιρείας είναι να προχωρήσει η συγχώνευσή της με Wind/Vodafone (οταν το επιτρέψει η οικονομική συγκυρία και οι .. τράπεζες) καθόσον οπως έχει διαμορφωθεί η αγορά, η αυτόνομη πορεία της εταιρείας δεν διασφαλίζει την βιωσιμότητά της χωρίς γενναίες επενδύσεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#170791 Και η HOL δίνει κατ'επιλογή. Στο πατρικό είμαι ΑΚ Καλαμακίου και έχω HOL VDSL. Στο καινούριο, που είναι λίγο πιο πέρα, ανήκω στο AK Ηλιούπολης και η HOL δεν έδινε οπότε έβαλα Wind. Αν εξαιρέσεις το 211 νούμερο είναι οκ μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
By g47
#173830 Noise Margin στο 13, σημαινει οτι μου εχουν αλλαξει το προφιλ και το εχουν κατεβασει απο το 24αρι? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#173837 έτσι φαίνεται.
κάνε ρεσταρτ το ρουτερ και πες μας στα πόσα συγχρονίζεις και με τι snr
Άβαταρ μέλους
By g47
#173845 Εικόνα

:hmmm:

Btw η Hol μου ειχε απαντησει μεσω mail οτι:

Αγαπητέ Κε ....,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, σχετικά με το αίτημα που μας έχετε θέσει, ότι η αλλαγή profile στα 24 Μbps έχει πραγματοποιηθεί στην υπηρεσία με αριθμό τηλεφώνου .......

Θα παρουν πολυ αγαπη σε τηλεφωνημα μου. :inlove:
Τελευταία επεξεργασία από g47 και 15 Οκτ 2015, 11:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g47
#173850 Οχι. :(
Το πριν ηταν ιδιο με noise margin 12.5.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#173851 Εγω δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα.

Οταν το λυσετε παιρνω χαρτακι (οπως στο σουπερμαρκετ) για να ρωτησω και γω κατι.
Άβαταρ μέλους
By g47
#173853 Απο οσα μου μεταφερουν οι γονεις, το router κανει συνεχως αποσυνδεσεις και για αυτο τον Αυγουστο που ημουν Ελλαδα ειχα δεχθει κακως να με συγχρονισουν χαμηλοτερα.
Το προβλημα δεν λυθηκε και η ταχυτητα χαμηλωσε σε απαραδεκτο επιπεδο.
Μετα απο μειλ γιατι πλεον ημουν Αγγλια με μεγαλη προσπαθεια τους εκανα να δεχθουν επαναφορα στα 24 με τη λογικη αν υπαρχει προβλημα να φερουν τεχνικο και οχι να μου κατεβαζουν τη ταχυτητα.
Απο οτι φαινεται οχι μονο δεν την ανεβασαν αλλα το προβλημα ειναι χειροτερο απο πριν.

Geo εμπαινε, δε με καθυστερεις. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από g47 και 15 Οκτ 2015, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά