Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#169701 Παιδες. Δεν αντεξα, ναι. Πηγα στα επειγονα και γυρισα σπιτι μετα απο καφε με καλο μου φιλο και ασφαλιστη.
Η λεκανη μου μ'εχει πεθανει και υποψιαζονται καταγματακι. Η αρθρωση επισης ...
Αυτη τη στιγμη δεν παιζει να σηκωνομαι απο τον καναπε για ντουζ... με τιποτα ομως!!
Αυριο πρωι νοσοκομειο για ακτινογραφια.

Τωρα στα πλαστικα μερη (μακαρι να μην πηρε και κανενα πιρουνι και σταυρος δηλαδη, που δεν νομιζω γιατι παει τραινο ευθεια και φρεναρει ευθεια)... πρεπει να ειναι κατα μεσο ορο στα 100€ το κομματι xD
(τιμοκαταλογος Aprilia http://www.aprilia.com.gr/mediaObject/a ... 1_2015.pdf

εμπρος φτερο 86 :oops:
πλευρο δεξι, μαντευω εννοει της ουρας 100
καρινα, 150
80 η χουφτα .... :dizzy:
Ευκολα ενα 600αρι με εργατικα και ιστοριες τζιτζιλιμπιτζιλι κλιψακια η οτι αλλο βρεθει απο κατω......)

Τωρα καταριεμαι την τυχη μου που δεν ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :x
Ο ηλιθιος τσιγκουνευτηκα τα διοδια γιατι θα επεστρεφα παλι ενω δε βιαζομουν και σκεφτομουν να τα πληρωσω στο γυρνα... ενω παρ'ολο που το σκεφτομουν πριν μπω στον παρακαμπτηριο να συνεχισω ευθεια βγαζοντας γαντια πορτοφολι κτλ επειδη δεν ειχα ετοιμα ψιλα ... το ακυρωσα λεγοντας πφφφ μερα ειναι, σιγα το πραγμα παιρνω αυτη την εξοδο...
(βραδυ ειναι ΧΑΟΣ ετσι ??! Δεν παω για κανενα λογο!)

Τεσπα, αυτα... ξενερωμενος.

ΥΓ: ffs με τετοιες ατακες;; Αφου της το φορεσα το μπουφαν ας ηταν D-Dry και οχι δερματινο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#169702 Γιατί δεν σου έβγαλαν ακτινογραφιες σήμερα;

.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#169706 Γιατι μεχρι το μεσημερι ημουν φουντωμενος και δεν πονουσα παρα ελαχιστα!
Το μοναδικο που εχω, ειναι ενα καψιμο δεξια απο το γονατο. Μεγεθος οσο η ακρη του αντιχειρα.
Ενα ακομα στο κωλομερι ακομα μικροτερο.
Και τελος, ενα κοκκινισμα, ακριβως κατω απο τη ζωνη... στη λεκανη δηλαδη. Εκει ειναι που σταδιακα απο το απογευμα αρχισε να με ποναει για να φτασω σ'αυτο το σημειο.
Στα επειγοντα πρεπει να περιμενω αρκετα, ειχαν θεμα στο ακτινολογικο του Γεν. Νοσοκομειου Λάρισας... δεν ειχα καμια μα καμια ορεξη ουτε ο πονος ηταν ανησυχητικος.
Αυριο παω Πανεπιστημιακο το πρωι anyway.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#169717 Μια φορά πριν 8-9 χρόνια όπως πήγαινα δουλειά το πρωί, είχα ένα τρακο με πεζό... Ουσιαστικά ένας 16χρονος νταμάρι έπεσε με φορά απο το πλάι στο σχεδόν ακίνητο transalp και με έριξε κάτω.

Σηκώνομαι και τελικα φεύγω, πάω δουλειά, δε πονάω πουθενά μόνο λίγο στο αστράγαλο και στο γοφο νιώθω έναν ερεθισμό. Στη δουλειά μετά από κάποια ώρα άρχισα να ψιλό ζαλιζομαι... Έκανα λίγο υπομονή μετά απο κάνα δίωρο πέρασε κάπως και πήγα, οδηγώντας τη μηχανή κάνα μισάωρο στον Κιφησο σπίτι. Πάω σπίτι να κάνω ένα μπάνιο, βλέπω το γοφο μου είχε ένα τεράστιο αιμάτωμα επιανε μέχρι το μισό μηρό......
Τα δα όλα και φοβήθηκα μετάνιωσα όλα μαζί που δεν πήγα μετά το περιστατικό σε κάνα γιατρό...

Δε παίζουνε με αυτά, πήγαινε να εξεταστεις
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#169732 περαστικα ρε Μορξ ! :)
Άβαταρ μέλους
By Morx
#169750 Σας ευχαριστω ολους παιδες.
Εν αναμονη τωρα να δουμε τα ιατρικα αυριο πρωι και μετα ραντεβου με πραγματογνωμονα.
Για την ωρα καναπες και ακινησια, θα τα λεμε στο τοπικ για τις ταινιες... προβλεπεται πολυ σαπιλα :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Morx έγραψε:Σας ευχαριστω ολους παιδες.
Εν αναμονη τωρα να δουμε τα ιατρικα αυριο πρωι και μετα ραντεβου με πραγματογνωμονα.
Για την ωρα καναπες και ακινησια, θα τα λεμε στο τοπικ για τις ταινιες... προβλεπεται πολυ σαπιλα :svivhaha:

:(

Περαστικά ρε Morx, μακάρι να ξεμπερδεύεις γρήγορα με την ιστορία και όσο γίνεται πιο ανώδυνα...
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#169800 Καταρχάς περαστικά. Ελπίζω να μην είναι τίποτε τελικά. Μην φοβάσαι, απλά μετά από λίγο θα πονάει πολύ, ειδικά την 2η ημέρα, και μετά σταδιακά θα φύγει. Έχω πάθει παρόμοιο περιστατικό με άνθρωπο που τράβηξα πάνω μου, στην guard, έκανα ό,τι έπρεπε, καταλήξαμε σε υποταγή, όλα καλά, περνάνε 2-3 ώρες που ήμουν μια χαρά και μετά τα πλευρά μου με είχαν πεθάνει από τον πόνο. Τελικά, τα 120kg που έσκασαν πάνω μου είχαν ξεκολλήσει τα ψευδο-πλευρά στην αριστερή πλευρά. Ειδικά την 2η ημέρα είχα πεθάνει από τον πόνο και δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Μετά άρχισε σταδιακά να περνάει, αλλά, ακόμη και σήμερα αν με πιέσεις αρκετά δυνατά πονάει το συγκεκριμένο σημείο. Υπομονή, λοιπόν, και προσοχή όσοι χρησιμοποιούν μηχανή για τις μετακινήσεις τους.

Σήμερα το πρωί, στην Αγ. Βαρβάρα, πεσμένος παππούς στη μέση του δρόμου με αίματα. Ήταν ζωντανός και περίμεναν ασθενοφόρο. Για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψα από διακοπές είδα ΔΙ.ΑΣ. να βοηθάνε (την κυκλοφορία) και να μην πίνουν καφέ.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#169828 morx περαστικά να είναι και όλα τ' αλλα γινονται.
αφου παραδεχτηκε κιολας την υπαιτιοτητα του κομπλε με δηλωση=όλα μια χαρα και από χρηματικης αποψης.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#169996 Οπα ρε μανιτο τωρα το ειδα το θεμα!!
Σιδερενιος και περαστικα!!

Σαν καλος κουπεας ομως και συ πρεπει κατι να κανεις με την 19χρονη!!! :s_biggrin