Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Orestis.D έγραψε:Δεν εχω εμπειρια απο βυζια (ελαστικων) ... Τα XL οπως τα λες ειναι, εχουν πιο γερο σκελετο για παραπανω κιλα, και μαλιστα πρεπει να τα φουσκωνουμε με λιγοτερη (!) πιεση σε σχεση με τα μη XL. :)
Τωρα αν αυτο βοηθαει στα βυζια, θα σε γελασω. Ισως ναι.
Το παραπάνω φορτίο επιτυγχάνεται αυξάνοντας την πίεση. Βασικά ο ενισχυμένος σκελετός επιτρέπει αυξημένη πίεση η οποία είναι αυτή που σηκώνει το επιπλέον βάρος.

Σχετικά με τα λάστιχα για συγκεκριμένα αυτοκίνητα ξέρει κανένας αυτοκίνητο δρόμου άλλο εκτός από BMW E34-E39 που να παίρνει λάστιχο 225/60-15;
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#169209 μπηκανε χθες τα michelin pilot sport 3 σε 205/45r17 88V XL GRNX
κοστος 540€
(αν και αρχικα ηθελα τα ιδια σε W και χωρις GRNX, αλλά αργουσαν πολυ να ερθουν)
οι πρωτες εντυπώσεις, ειναι πολυ κοντα σε αυτο που περιμενα (και ηθελα)
δλδ σχετικα μαλακά πλαϊνά σε σχεση με άλλα κουτσουρα της κατηγορίας , και γενικα ήσυχα απο θόρυβο
Άβαταρ μέλους
By belgarion
alexandros.K έγραψε:μπηκανε χθες τα michelin pilot sport 3 σε 205/45r17 88V XL GRNX
κοστος 540€
δλδ σχετικα μαλακά πλαϊνά σε σχεση με άλλα κουτσουρα της κατηγορίας , και γενικα ήσυχα απο θόρυβο

Αν θες για πες από που τα έβαλες΄και με pm αν δεν είναι σωστό από εδώ
Άβαταρ μέλους
By Pitt
alexandros.K έγραψε:μπηκανε χθες τα michelin pilot sport 3 σε 205/45r17 88V XL GRNX
κοστος 540€

Με το καλό να τα λιώσεις! :s_thumbsup

Κρατάνε καλά; Ακούγεται γι΄ αυτά ότι έχουν πρόβλημα στο στεγνό. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#169435 προβλήματα είσαι και φαίνεσαι ρε..

ένα σκιουράκι πριν 10 μέρες οφείλει το πέρας της ζωής του σε μια μανούβρα το δίχως αύριο στην ορεινή χαλκιδική. Αν κ σε μικρότερη διάσταση, άνετα τα χαρακτηρίζω best value for money λάστιχο οσον αφορά διάρκεια ζωής / οδηγική μπέσα ως σύνολο και the best στο βρεγμένο.

Αλεξ, μια βόλτα βρεγμένη Λιγκιάδες Μπαλτούμα στα πρώτα 5.000 χλμ θα σου δώσουν να καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
JimClark έγραψε:προβλήματα είσαι και φαίνεσαι ρε...

Μπα; Χάσαμε το χιούμορ μας; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
belgarion έγραψε:Αν θες για πες από που τα έβαλες΄και με pm αν δεν είναι σωστό από εδώ

σου στελνω πμ σε 5 λεπτα :s_wink

Pitt έγραψε:Με το καλό να τα λιώσεις! :s_thumbsup

Κρατάνε καλά; Ακούγεται γι΄ αυτά ότι έχουν πρόβλημα στο στεγνό. :shifty:

ευχαριστω Pitt :eat:
δεν τα πιεσα πολυ ακομα, 25 χλμ εκανα ολα κι ολα

JimClark έγραψε:ένα σκιουράκι πριν 10 μέρες οφείλει το πέρας της ζωής του σε μια μανούβρα το δίχως αύριο στην ορεινή χαλκιδική. Αν κ σε μικρότερη διάσταση, άνετα τα χαρακτηρίζω best value for money λάστιχο οσον αφορά διάρκεια ζωής / οδηγική μπέσα ως σύνολο και the best στο βρεγμένο.

Αλεξ, μια βόλτα βρεγμένη Λιγκιάδες Μπαλτούμα στα πρώτα 5.000 χλμ θα σου δώσουν να καταλάβεις.

εσυ ξερεις τα Γιαννενα καλυτερα κι απο εμενα :lol:
προτιμώ Μπαλντούμα :s_thumbsup
Λιγκιαδες πολυ φουρκετα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#169536 Αν δεν θέλεις φουρκέτες, πάνε μέχρι το Κουτσελιό. Έχει ισιάδι για να πατήσεις και να δοκιμάσεις τα λάστιχα και μετά αποζημίωσε τον εαυτό σου και την παρέα σου με μια επίσκεψη στον μπάρμπα Γιάννη τον Γιαννακόπουλο μπαίνοντας στην πλατεία δεξιά στη γωνία. Το κατσικάκι του είναι κόλαση!

Από πέρσι έχω να πάω και το πεθύμησα. :eat: :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
alexandros.K έγραψε:
JimClark έγραψε:Αλεξ, μια βόλτα βρεγμένη Λιγκιάδες Μπαλτούμα στα πρώτα 5.000 χλμ θα σου δώσουν να καταλάβεις.

εσυ ξερεις τα Γιαννενα καλυτερα κι απο εμενα :lol:
προτιμώ Μπαλντούμα :s_thumbsup
Λιγκιαδες πολυ φουρκετα

τωρα καταλαβα οτι μαλλον εννοουσες απο Λιγκιαδες εως Μπαλντούμα :oops:
συμφωνω απολυτα (αν και εχει "αγρια" ασφαλτο οποτε δεν γλυστραει πολυ για να πεις οτι θα το εχεις για κριτήριο γενικα για την Ελληνικη ασφαλτο)
η στροφοδιαδρομη ομως ειναι ποίημα

Pitt έγραψε:Αν δεν θέλεις φουρκέτες, πάνε μέχρι το Κουτσελιό. Έχει ισιάδι για να πατήσεις και να δοκιμάσεις τα λάστιχα και μετά αποζημίωσε τον εαυτό σου και την παρέα σου με μια επίσκεψη στον μπάρμπα Γιάννη τον Γιαννακόπουλο μπαίνοντας στην πλατεία δεξιά στη γωνία. Το κατσικάκι του είναι κόλαση!

Από πέρσι έχω να πάω και το πεθύμησα. :eat: :s_drinks

Pitt εχεις πμ εντός 2 λεπτων :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#169556 Εγώ προτείνω και το Αυγό-Φιλιππιάδα, αν δεν έχει κίνηση.
Επίσης και το Γιάννενα-Κόνιτσα, αλλά κι αυτό υποφέρει από κίνηση.

Εμένα το αγαπημένο μου είναι το Πέραμα-Μ.Περιστέρι, διαδρομή που την ήξερα/ξέρω σαν την τσέπη μου. Αλλά θέλει προσοχή πια γιατί έχει ελάχιστη κίνηση μεν, αλλά όχι καλή συντήρηση επίσης. Παίζει να υπάρχουν βράχια, λακούβες, κλπ.

Δεν θέλω να γράψω και χρόνους, γιατί κάποιοι θα λένε πως γράφω φίδια. Μιλάμε για εποχές προ Εγνατίας Οδού, με όλη την κίνηση Ιωαννίνων-Τρικάλων πάνω του.
:s_gamer
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#169573 ειδικα προς Κονιτσα ειναι πολυ επικίνδυνα
και προς Φιλιππιάδα δεν με ενθουσιαζει ο δρομος (αν και τον ξερω καλα)
ασε που δεν τις λες και στροφοδιαδρομες αυτες

Πέραμα-Μ.Περιστέρι συμφωνω
ειναι το Λιγκιαδες -Μπαλντούμα που λεγαμε πιο πανω :s_wink

αν και δεν ειμαι τρελος στριφτερμαν, μην παρεξηγηθω
απλα ευχαριστιεμαι να οδηγω γρηγορα σε στροφοδιαδρομες, αρκει να μην εχουν μεγαλη κινηση και παντα σε ασφαλη ορια
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
alexandros.K έγραψε:ειδικα προς Κονιτσα ειναι πολυ επικίνδυνα
και προς Φιλιππιάδα δεν με ενθουσιαζει ο δρομος (αν και τον ξερω καλα)
ασε που δεν τις λες και στροφοδιαδρομες αυτες

Είναι, απλώς τα χιλιόμετρα είναι πολλά, συνήθως πας πάνω από 100 στις περισσότερες στροφές, οπότε εξού και η επικινδυνότητα όταν έχει κίνηση. Το Γιάννενα-Κόνιτσα γίνεται κάτω από 30 λεπτά και το Γιάννενα-Άρτα κάτω από 35 λεπτά.
Επιβεβαιωμένο πολλές φορές και κάποιες και με μάρτυρες από εδώ μέσα, δίπλα μου! :lol:

alexandros.K έγραψε: Πέραμα-Μ.Περιστέρι συμφωνω
ειναι το Λιγκιαδες -Μπαλντούμα που λεγαμε πιο πανω :s_wink

Το Πέραμα-Περιστέρι είναι διπλάσια διαδρομή από το Λυγγιάδες-Μπαλντούμα.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Anonymous Founder έγραψε:Είναι, απλώς τα χιλιόμετρα είναι πολλά, συνήθως πας πάνω από 100 στις περισσότερες στροφές, οπότε εξού και η επικινδυνότητα όταν έχει κίνηση. Το Γιάννενα-Κόνιτσα γίνεται κάτω από 30 λεπτά και το Γιάννενα-Άρτα κάτω από 35 λεπτά.
Επιβεβαιωμένο πολλές φορές και κάποιες και με μάρτυρες από εδώ μέσα, δίπλα μου! :lol:

συνηθως εχει κινηση
κι οπως ειπες , αυτες δεν ειναι ακριβως στροφες
ανοιχτες καμπες θα τις ελεγα :lol:
σιγα μην παω να παιξω σε εναν τετοιο δρομο με τοση κινηση

Γιάννενα-Άρτα κατω απο 35 λεπτα?
με αδειο δρομο ναι (ελαχιστη κινηση δλδ)
με κινηση, πολυ χλωμο (ειδικα να πας και μεσα απο Φιλιππιάδα)
το Γιάννενα-Κόνιτσα δεν το κυνήγησα ποτε , με φοβιζει αυτος ο δρομος

Anonymous Founder έγραψε:
Το Πέραμα-Περιστέρι είναι διπλάσια διαδρομή από το Λυγγιάδες-Μπαλντούμα.

το ξερω ρε
και το Περαμα-Μετσοβο ακομα μεγαλυτερη :lol:
απλα εννοω οτι ειναι ο ιδιος δρομος/ιδια διαδρομη :s_wink