The Ace έγραψε:Το θέμα με τον Ecoboost είναι ότι (α) από ότι έχω καταλάβει οι διαφορές μεταξύ 100-125-140 ίππων είναι καθαρά και μόνο το πρόγραμμα, και (β) ότι με τον 125 και πάνω ξεφεύγουμε από τα 17Κ, εκτός και αρχίσω να κάνω "εκπτώσεις" και πω π.χ. aftermarket navi (200 αντί 800€) και aftermarket παρκοραντάρ (80 αντί 250€) και aftermarket κάμερα (100€ αντί 250€) κλπ, οπότε θα πέσει η τιμή αλλά θα γίνει λίγο τσίρκο το αυτοκίνητο με τα καλώδια και τις οθόνες....
Αν δεν κάνω λάθος το 140άρι έχει άλλαγές και σε hardware. Τώρα όλα αυτά τα μπιμπλίκια που αναφέρεις είναι απαραίτητα; Αν όχι, με 15 χιλιάρικα καθαρίζεις στο 125άρι. Μέχρι και Focus υπάρχει σε αυτά τα χρήματα!

) κάναμε 15 χιλιόμετρα σε αρκετά κακό χωματόδρομο και το άτιμο με 50.000χλμ δεν έκανε ούτε τσικ,όταν το δικό μου κάνει σαν κουδουνίστρα στην Εγνατία.Σε ότι αφορά το Clio,θα έλεγα ότι το αδικείς αν νομίζεις οτι είναι μόνο για την πόλη,έχει το μεγαλύτερο ίσως μεταξόνιο στην κατηγορία,στρίβει μια χαρά,ταξιδεύει άνετα,έχει όμως άλλα περίεργα των Γάλλων,που δεν θα με έκαναν να το συστήσω εύκολα.Και με βάση τα χιλιόμετρα που έγραψες(περίπου 10.000/έτος) δεν βλέπω λόγο να πας σε πετρέλαιο.
4 χιλιάρικα;;;; (πραγματικά δεν ξέρω...για το civic hybrid που είχα δει κάποτε, κάπου εκεί έκαναν)

μην κάνεις καμιά μλκία!