Είναι καθαρά ποδοσφαιρική λογική.
Η ένσταση μου είναι απλή: Αποθέωσε όποιον θέλεις, αλλά μη γιουχάρεις χωρίς λόγο. Μη γιουχάρεις όποιον σε κερδίζει καθαρά.
Ακόμα και τα ορκ των γηπέδων χειροκροτούνε έναν ανώτερο αντίπαλο τις περισσότερες φορές.

REALZEUS έγραψε:Σε γενικές γραμμές έχεις ένα δίκιο, αλλά υπάρχουν και συμπάθειες λόγω προϋπηρεσίας. Είδες την αντίδραση του κόσμου προς τον Felipe-baby? Ε ο σουπόρτερ δεν έχει την ίδια αγάπη των τιφόζι.
vengas έγραψε:Ο Φελίπε baby είναι ανίκανος να πάρει πρωτάθλημα, οπότε ένας ακόμη στο γκριντ που βοηθάει να πάρει πρωτάθλημα η Φερράρι
Corto Maltese έγραψε:Οι τιφόζι όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών κάποιου πολυνίκη, έχουν πλήρη μεσάνυχτα από το άθλημα και κριτήριο για τον πούτσο. Η συμπάθεια πολλών προς τον Κοίμη το αποδεικνύει περίπτρανα. Μία υπερτιμημένη μετριότητα που κάνει ζωάρα στην υγεία των κορόιδων του Μαρανέλο αντί να τρώει μπινελίκια τρώει χειροκρότημα
Εγώ θα συμφωνήσω πάντως με τον Whitmarsh ο οποίος είπε ότι ο Κίμι δεν πήρε τα αποτελέσματα που άξιζαν στο ταλέντο του. Αν και είναι πρωταθλητής... Ερώτηση: Γιατί να έχεις εσύ δίκιο όμως και οι άλλοι άδικο;

Geo f1 έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Το '07 πχ που ήταν ο πιο δυνατός συνδυασμός για τον τίτλο, δεν θα το λεγα ακριβώς γκαντεμιά.
Συνειδητά έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του.
Ο Ναυαγος,ο Τακουμα και το fujoaquaplaning του στερησαν τον τιτλο.
Και η Μακλαρεν φυσικα![]()
![]()
Κακως συνεχιζουμε εδω παντως
Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]