Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
KiloMeater έγραψε:Και εγώ δεν έχω παράπονο, τα κάνει η γυναίκα μου Όλα αλλά το καλοκαίρι που έμεινα μόνος τα είδα όλα, και κατάλαβα και τι προσπάθεια απαιτεί. Μάλλον θα κάνω το κορόιδο και θα τη βγάλω καμια έξοδο για καλοπιασμα

:lol:

πάρε καμιά τσάντα, θα είσαι για 1 χρόνο καλυμμένος!

το σιδέρωμα είναι πολύ πολύ ευκολότερο αν έχεις πολύ καλό σίδερο με ατμό...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#168627 Σε εποχές που σιδέρωνα είχα δει κι εγώ ότι το καλό σίδερο με ατμό κάνει τεράστια διαφορά.
Μετά ανακάλυψα κάποια πουκάμισα που αν τα κρεμάσεις βρεγμένα από το πλυντήριο όμορφα σε κρεμάστρα είναι μια χαρά. Και μετά παντρεύτηκα και είδα ότι με παίρνει και δεν ξανασχολήθηκα.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
rx8_drifter έγραψε:Btw, το σιδέρωμα είναι η ΜΟΝΗ δουλειά οικοκυριού που δεν έχει κάνει ποτέ ο πατέρας μου.
Φαντάζομαι το χεράκι σου το βάζεις στο σπιτι

Όταν χρειάζεται, το βάζω και το παραβάζω! :s_yes

bill33 έγραψε:Πλάκα κάνω Pitt!Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε κάποιος,δεν είχα τέτοια πρόθεση .Αν είναι να το σβήσω.

Όχι ρε Βασίλη, φαίνεται ότι κάνουμε πλάκα. :lol:

Καμιά δουλειά του σπιτιού δεν είναι ντροπή να την κάνει ο άντρας. Όταν η γυναίκα μου ήταν έγκυος στο πρώτο μας παιδί και αναγκάστηκε να μείνει κλινήρης για μερικούς μήνες, έκανα τα πάντα. Από καθάρισμα και σφουγγάρισμα, έως μαγείρεμα και σιδέρωμα. Και σήμερα στις βαριές δουλειές (χαλιά, σήκωμα καλοκαιρινών-χειμωνιάτικων κλπ) την βοηθάω γιατί πλέον δεν κάνει να σηκώνει βάρη και το κάνω ευχαρίστως.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#168743 Αφού έκανε ο Geo την αρχή, ένας ένας βγαίνετε έξω από την ντουλάπα

Εικόνα

Μερικά χρήσιμα links για να ξαναπάρετε την man-card σας

5aSec

Σιδερωτήρια

Στεγνοκαθαριστήρια

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#168746 Για το σιδερωμα εχει σημασια και η καλη σιδερωστρα... μεγεθος και υλικο που εχει στην επανω επιφανεια... η Valeda με ειχε βολεψει στη Μ.Ανατολη.

Για την λασπη που ειχα γραψει σε παλαιωτερο ποστ στο φιλτρο του ψυγειου της Samsung, ισως να εφταιγε και η ΕΥΔΑΠ εαν κανανε καμια επισκευη εκει κοντα... (δεν πιστευω οτι καθαριζουν - ξεπλενουν τη σωληνα οταν την επισκευαζουν οποτε ισως αυτο ειναι μια αλλη αιτια). Η αληθεια ειναι οτι καπως ξαφνικα μειωθηκε η ροη του νερου και παραξενευτικα και το αλλαξα..
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#168752 Αυτό που λές για τις εργασίες, έτσι πράγματι γίνεται. Ανάλογα με την βλάβη είναι δυνατόν μετά από την αποκατάστασή της να έρθει και λάσπη που έχει περάσει στο δίκτυο ύδρευσης. Συχνά είναι δύσκολο να μη περάσει, αφού η υποπίεση που δημιουργείται στο κομμάτι του σωλήνα που οδεύει προς την κατανάλωση "ρουφάει" ότι λάσπη υπάρχει γύρω από το σημείο της βλάβης.

Φαίνεται ότι δεν έχεις ήδη φίλτρο στην κεντρική παροχή. Βάλε ένα καλό φίλτρο για να μη πίνεις λασπόνερο και για να γλυτώσει και το φίλτρο του ψυγείου.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#168764 Στη Μ.Ανατολη που εκανα δικτυα νερου (τζεντα 1978...) ειχαμε υποχρεωση να χλωριονουμε και αν ξεπλενουμε τις γραμες πριν τις δωσουμε σε χρηση. το ιδιο καναμε και σε επισκευες...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
KiloMeater έγραψε:Και εγώ δεν έχω παράπονο, τα κάνει η γυναίκα μου Όλα αλλά το καλοκαίρι που έμεινα μόνος τα είδα όλα, και κατάλαβα και τι προσπάθεια απαιτεί. Μάλλον θα κάνω το κορόιδο και θα τη βγάλω καμια έξοδο για καλοπιασμα

Αν θεωρείς βαριές τις δουλειές του σπιτιού, σε ζηλεύω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τη δουλειά που κάνεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#168811 Έχω γεμίσει το πλ. πιάτων με αλάτι, του έβαλα και 1λτ νερό πριν τη πρώτη χρήση όπως έλεγε, έκανα και μια δοκιμαστική πλύση, άναβε το λαμπάκι για αλάτι, συμπλήρωσα κι άλλο, έκανα κανονική πλύση και ακόμα ανάβει λαμπάκι.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#168821 Ποιό πλυντήριο είναι;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Panosss έγραψε:

Αν θεωρείς βαριές τις δουλειές του σπιτιού, σε ζηλεύω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τη δουλειά που κάνεις.

Είναι σίγουρα πιο δύσκολο από ότι το φανταζόμουν, αλλά μέχρι εκεί.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#168842 Έχεις ρυθμίσει σωστά τον αποσκληρυντή; Δοκίμασέ το σε κάποια άλλη υψηλότερη ρύθμιση.
Έχεις γεμίσει την θήκη με λαμπρυντικό;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#172568 Γέμισα κι άλλο αλάτι (το έσπρωξα πίσω και όντως έπαιρνε κι άλλο) και έχω κάνει 2 πλύσεις και ακόμα ανάβει λαμπάκι :dizzy:

"Ενεργοποιήσα" και το πλ. ρούχων, όλα καλά :metalo: Όσο πιο πολλές στροφές (1200 φτάνει) τόσο λιγότερο υγρά βγαίνουν τα ρούχα; :hmmm:

Μικροκυμάτων τελικά πήρα αυτό του Lidl, μια χαρά είναι για τα λεφτά του, ηλεκτρονικό, βολικό και μουράτο σχετικά με κάτι άλλα διπλάσιας αξίας. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By drdino
Dimitris_P έγραψε:"Ενεργοποιήσα" και το πλ. ρούχων, όλα καλά :metalo: Όσο πιο πολλές στροφές (1200 φτάνει) τόσο λιγότερο υγρά βγαίνουν τα ρούχα; :hmmm:

Seriously? :lol: