Δε μου αρέσουν τα χρώματα της Βιβεχρωμ.Ακόμη και με τα οικολογικά που υποτίθεται πως δε μυρίζουν,μέσα το σπίτι μυρίζει αρκετά.Επίσης οι τοίχοι έχουν μια ματ υφή.
Στον κάτω όροφο πέρσι χρησιμοποίησα όπως έκανα πάντα benjamin moore και δε μύριζε καθόλου ενώ οι τοίχοι έχουν μια ελάχιστα γυαλιστερή υφή σα να είναι πιο ''πλαστκό'' το χρώμα.
Η Βιβεχρώμ εκτός από τα απλά πλαστικά, έχει και το Satine και το Silk Finish.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Όσο εύκολα και να το κάνει, στα στενά είναι εξαιρετικά κακή ιδέα.
Το κανεις με απολυτο ελεγχο και πολυ γλυκα, δεν ειναι γερμανικο!!! (ενταξει πλακα κανω με τα γερμανικα... πισωκινητα, αλλα εχω κακη εμπειρια απο την εποχη του 80")
KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει το commuting στη δουλειά με τα ΜΜΜ full business dress, όσο είναι το αμάξι στο συνεργείο . Χάλι
με τα ΜΜΜ full, business dress,
με τα ΜΜΜ, full business dress,
Ποιό από τα δύο είναι η πηγή της δυσαρέσκειας;
Compared to μπαίνουμε στο αμάξι και βγαίνουμε στην είσοδο κλειστό parking
famas έγραψε:KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει το commuting στη δουλειά με τα ΜΜΜ full business dress, όσο είναι το αμάξι στο συνεργείο . Χάλι
με τα ΜΜΜ full, business dress,
με τα ΜΜΜ, full business dress,
Ποιό από τα δύο είναι η πηγή της δυσαρέσκειας;
Αν και ο Kilomeater παίζει με τον πόνο μας, υποθέτω εννοεί το δεύτερο.
Δεν νομίζω να έχουν ΟΑΣΘ εκεί...

Edit: Ooops! Με πρόλαβε...
KiloMeater έγραψε:Ότι πρέπει να παω στη στάση, να μπω λεωφορείο και ubahn με κουστούμι γραβάτα laptop ομπρέλα μεγάλη και δύο παιδιά με τσάντες σχολικές κτλ
Compared to μπαίνουμε στο αμάξι και βγαίνουμε στην είσοδο κλειστό parking
Αυτοκίνητο αντικατάστασης δεν σου έδωσαν;
Μου αρέσει οτι σύντομα παιρνω 2 καλές πιστοποιήσεις
Μου αρέσει το νέο βιογραφικό που μου έφτιαξε ενας τρελλοαγγλάρας συμβουλάτορας,, ελπίζω να βοηθήσει στην εξεύρεση εργασίας (έξω)
babakos έγραψε:Δεν μου αρέσει που είμαι στον πέμπτο μήνα ανεργίας και δεν κουνιέται φύλλο στην Ελλάδα (παρότι παιζουν γνωριμίες)
Μου αρέσει οτι σύντομα παιρνω 2 καλές πιστοποιήσεις
Μου αρέσει το νέο βιογραφικό που μου έφτιαξε ενας τρελλοαγγλάρας συμβουλάτορας,, ελπίζω να βοηθήσει στην εξεύρεση εργασίας (έξω)
Εύχομαι κάθε επιτυχία!
Πες λίγα πράγματα για το βιογραφικό που σου έφτιαξε, τι σου άρεσε;
Βασικά το δικό μου (προηγούμενο ) βιγραφικό πρέπει να ήταν μια μ@λ@κία και μιση. Ολα τα παρακάτω (και πολλά ακόμα) διορθώθηκαν
1. Εχω 20 χρόνια εμπειρία σε Telecoms & (ΙΤ) , από τα οποία τα 14 σε διοικητικές θέσεις με μπολικα achievements (projects, initiatives, restructuring ) τα οποία δεν φαινοντουσαν καθαρα πουθενα
2. Δεν υπηρχε περιληψη , καθως και ξεχωριστή παράγραφος για προσόντα (qualifications)
3. Το αρχικό CV μου ήταν 4 σελίδες , ξεκινούσε από την γέννηση του συμπαντος .. Τα μισά περιπου εφαγαν σουτ. Κανείς δεν διαβάζει τέτοια βιογραφικά.
4. Φωτογραφία εξω
5. Εμφαση στην προυπηρεσία και στις επιτεύξεις (ξεκινώντας απο τα προσφατα) και πηγαινονντας προς τα πισω.
6. Προς το τέλος τα "τυπικά" προσόντα, με πρώτες τις εκπαιδεύσεις, πιστοποιησεις κλπ και μετά τα πτυχια. Εγώ ειχα φάτσα καρτα το πτυχίο λες και ενδιαφέρει εναν πιθανό εργοδότη μου στην Ευρώπη τι σπουδασα πριν 25 χρόνια σε Computer Science .
7. Πιο δυνατό και στοχευμένο λεκτικό κειμενο που να τονίζει τα θετικά σημεια. Εφυγαν επίσης χαζά κομμάτια που έτρωγαν χώρο ανευ ουσιας (π.χ REFERENCES)
Μαζί με το CV , πηρα μπολικο υλικό αναφοράς, Interview Letters, Cover Letters για 3-4 διαφορετικές περιπτώσεις (ειδη εργασίας που κάνω fit) και δωρεαν follow up για ένα χρόνο
Δεν ξέρω αν τελικά όλα αυτά θα κάνουν την διαφορα, πάντως μου έδωσαν και μια καλή εικόνα για το πως πρέπει να κινηθώ από εδώ και πέρα.