Δε λέτε που δε φορτσαρε να φάτε καμια 6αρα κ σας άφησε να κλαδεύετε ο κόρακας...
Δε λέτε που δε φορτσαρε να φάτε καμια 6αρα κ σας άφησε να κλαδεύετε ο κόρακας...
GeorgT έγραψε:Για δες μερικά στατιστικά κατοχής κόρνερ κλπ κ ξαναελα

GeorgT έγραψε:Για δες μερικά στατιστικά κατοχής κόρνερ κλπ κ ξαναελα
cabala10 έγραψε:εχεις καποια φαση να πεις πως θα επηρεαζε το αποτελεσμα? μηπως ηταν κανεις οφφ σαιντ σε καποιο γκολ? μηπως σας εδωσε καρτες για κατι κοψιματα που ο μαραντονα θα ηταν περηφανος?
funkyreverend έγραψε:GeorgT έγραψε:Για δες μερικά στατιστικά κατοχής κόρνερ κλπ κ ξαναελα
Το θέμα είναι τι κάναμε με αυτά GeorgT.
Μας έχει εθίσει ο ΠΑΟΚ στην ολοκληρωτική απουσία από μερικά ματς και χθες ήταν ένα από αυτά. Ανέβηκε ο αστιγματισμός μου από τη μπάλα που έπαιξαν και οι δυο πάντως. Ξύλο και εντάσεις αναίτιες, λάθος πάσες στα 3 μέτρα, γιόμες, καμινάδες και άλλες λέξεις που υποδεικνύουν απαλεψιά.
Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός μπήκε με σκοπό να κερδίσει (αυτοπεποίθηση Ρομπέρτο ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα), ο ΠΑΟΚ αγχωμένος "μη χάσει". Σε όλα αυτά τα ντέρμπι εδώ και χρόνια, χάνουμε. Τυχαίο;
kovathe έγραψε:Edit[mod]
Αυτο θα πει γνωστης μπαλας..
Η ντορτμουντ εφαγε 5 απο τη μπαγερν οποτε καταλαβαινουμε ολοι τη διαφορα επιπεδου του ΟΣΦΠειραιως απο λοιπες ομαδιτσες του ελληνικου πρωκταθληματος.
) να πηγαινει με τις ταπες για να κοψει παικτες αξιας ντουρμαζ, ερνανι, φορτουνη, φινμπογκασον κλπ.

Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]