Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
manosky έγραψε:Έχω μπερδευτεί λίγο παλικάρια μου.
Κακώς έφαγαν τον Σαντάμ και τον Καντάφι, καλώς όμως έγινε η Αραβική Άνοιξη - Ταξίμ-Ταχρίρ-Σύνταγμα.
Επαναστάτες βοήθησαν στο Ιράκ, επαναστάτες στη Λιβύη, επαναστάτες στην Αίγυπτο, τη Συρία κλπ κλπ.
Το ότι όλοι οι δικτάτορες εκεί κάτω έχουν σοβιετικά όπλα και καμιά στενοχώρια δεν είχε υπάρξει όταν μακέλευαν τους λαούς τους, το προσπερνάμε.
Αμερικάνοι μην είναι και για τα άλλα ό,τι πει ο ινστρούχτορας.
Σανίδα....

Edit[mod]

Κατά τα λοιπά και Σαουδάραβες υπάρχουν, αλλά αυτοί προεδρεύουν στον ΟΗΕ :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By IKE
#168623 Δηλαδή τώρα εγώ είχα ενοχλητική αψιμαχία με τον cabala ε?

Αυτό παίχτηκε?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
manosky έγραψε:Έχω μπερδευτεί λίγο παλικάρια μου.
Κακώς έφαγαν τον Σαντάμ και τον Καντάφι, καλώς όμως έγινε η Αραβική Άνοιξη - Ταξίμ-Ταχρίρ-Σύνταγμα.
Επαναστάτες βοήθησαν στο Ιράκ, επαναστάτες στη Λιβύη, επαναστάτες στην Αίγυπτο, τη Συρία κλπ κλπ.
Το ότι όλοι οι δικτάτορες εκεί κάτω έχουν σοβιετικά όπλα και καμιά στενοχώρια δεν είχε υπάρξει όταν μακέλευαν τους λαούς τους, το προσπερνάμε.
Αμερικάνοι μην είναι και για τα άλλα ό,τι πει ο ινστρούχτορας.
Σανίδα....

Random words generator? :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#168634 να μιλαγαμε πριν του 2010 για αλλα ενδιαφεροντα ναι σαφως και υπηρχαν και πολλα μαλιστα
αλλα οταν πια (με δικα τους λογια) εχουν "φυγει" απο την μεση ανατολη για να στρεψουν την προσοχη τους στον ειρηνικο (εξου και τα πλανα για πιο μικρα αεροπλανοφορα και πιο μικρες βασεις σαν αντιβαρο απο την τρελη αναφορα της κινας για πλατφορμες εφοδου μεγαλες σαν νησια 900+μετρα (http://thediplomat.com/2015/04/china-is ... china-sea/) )δεν βλεπω σαν αμερικη να εχει ΤΟ ενδιαφερον που ειχε παλια για μερη του αφγανισταν και του ιρακ π.χ....και λογικο ειχαν κλειδωθει σε εναν ηλιθιο πολεμο ενα vietnam no 2.0 οπου μετα απο τοσα τρις που χαλασαν οτι ενδιαφερον και να ειχαν για οτιδηποτε απλα δεν θα εκανε αποσβεση ποτε..οποτε μενουν τα κλασσικα που παντα εχει προδιαθεση να πιασει
Άβαταρ μέλους
By cabala10
IKE έγραψε:Δηλαδή τώρα εγώ είχα ενοχλητική αψιμαχία με τον cabala ε?

Αυτό παίχτηκε?

οπως και να εχει αυτο εχει καταντησει |λογοκρισία| σε 2 φορουμ τωρα..ελεος δηλαδη οκ get a rest και εσυ και εγω..
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#168639 homus universalis o Βudyonny......αυθεντία ΚΑΙ επί ιστορικών,διεθνών,γεωπολιτικών και συναφών θεμάτων.Η μια κοτσάνα πίσω απο την άλλη :yahoo:
Κάποιος να του σφυρίξει ότι στο Putingrand δεν έχουν πια σοσιαλισμό :shifty:
Κάτι λιγότερο φαιδρό από τα παραληρήματα του στρατηγού:
http://www.analystsforchange.org/2015/1 ... st_32.html
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#168645 Ίδιες χαζομαρούλες με τις περισπούδαστες αναλύσεις του πρωκτού που διαβάζουμε για τις κατασκευές της Εμίλια Ρομάνα και το πως πάει για φούντο το ιταλικό μαγαζί. :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
IKE έγραψε:Άρα πάνω κάτω τα ίδια Ρωσία και ΗΠΑ όσον αφορά τη Συρία..

Η δική σου άποψη για την ανάμιξη των ΗΠΑ ποια είναι; Ότι προσπαθούν να ΣΩΣΟΥΝ την κατάσταση, και απλά δεν τα πολυκαταφέρνουν; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#168670 Aυτό το 95% των 300.000 θανάτων μπορώ να το έχω σε κάποιο reference;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:Aυτό το 95% των 300.000 θανάτων μπορώ να το έχω σε κάποιο reference;

Μπα σε καλό σου νυχτιάτικα... :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#168682 Δε νομίζω ότι κανείς εδώ μέσα, και ειδικά ο REALZEUS, έχει τη διάθεση να ωραιοποιήσει τα καθεστώτα Καντάφι-Σαντάμ-Άσαντ-Μουμπάρακ κλπ, ούτε να κάνει τα στραβά μάτια στα εγκλήματα που διέπραξαν (ας σημειωθεί πάντως ότι η "κρατική" εγκληματικότητα υπάρχει και στις δημοκρατίες).

Αλλά το ότι συνολικά οι χώρες τους πήγαιναν πολύ καλύτερα με αυτούς επικεφαλής, υπήρχε ασφάλεια, εκκοσμίκευση (και όχι φονταμενταλισμός) και τα στοιχειώδη για τον κάθε κάτοικό τους, είναι δυστυχώς πικρή αλήθεια.

Το χάος σε αυτές τις χώρες του δημιούργησαν οι ΗΠΑ και οι συν αυτοίς, είτε με εισβολές είτε με άμεση/έμμεση στρατιωτική βοήθεια σε αντιφρονούντες, τώρα δυστυχώς το λούζονται όχι μόνο αυτές αλλά όλοι μας.
Τελευταία επεξεργασία από ArrowsFA1 και 05 Οκτ 2015, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#168692 Είναι γεγονός ότι η Γαλλία επέμεινε πολύ, μαζί με την Αγγλία, κ ίσως οι ΗΠΑ που αρχικά δίσταζαν, τελικά συρθηκαν για να τους κάνουν το χατίρι....