Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#15058 ειδα boyhood εχθες

κοιταξα να προβληματιστω γιατι μια τετοιας βαθμολογιας ταινια μου φανηκε τοσο ρηχη αλλα δεν ειχα αποτελεσματα

κριμα και τα ευρα, κριμα και το ~τριωρο
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#15059 Μόλις χθες κατάφερα να δω το Europa Report. Ούτε τρελάθηκα, ούτε είδα oscarικές ερμηνείες, ούτε τρελά effects ούτε τίποτα hollywoodιανό. Απλό scifi thriller, με "εικασίες" για ζωή στην Ευρώπη (του Δία, όχι τη δική μας :s_biggrin )
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#15068 Είδα κι εγώ το Edge of Tomorrow μέσα στο ΣΚ παρέα με την :inlove:

Ρε παιδιά αυτό ήταν κωμωδία, πεθάναμε στα γέλια ... Πολύ "ανάλαφρη" ταινία, οτι πρέπει για το βραδάκι καθημερινής πριν τον ύπνο, με το patern της, την δράση της, τα αστεία της, το love story της, μια χαρά, κομπλέ ! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By UnHaCkAbLe
#15385 Να και ο λόγος που εν έτει 2004 έσκασα ένα 4άρι χιλιάρικα για να μπορώ να βλέπω τις ταινίες στο σαλόνι μου όπως θα έπρεπε να τις βλέπω στον κινηματογράφο (και από τότε δεν έχω ξαναπατήσει). Γέλιο στις κωμωδίες, κλάμα στις δραματικές, το Dolby surround αντί για χειροκροτήματα όταν ο πρωταγωνιστής κάνει κάτι εξωφρενικά απίθανο, ησυχία αντί για τα σχόλια του |λογοκρισία| από πίσω και ούτω κάθε εξής ...
Άβαταρ μέλους
By tzampo
#15602 Είδα χθες βράδυ το Non-stop.

http://www.imdb.com/title/tt2024469/?ref_=nv_sr_1

Αρκετά καλή ταινία με δράση και γενικά μ'αρέσει ο Λιαμ Νισον όπου παίζει.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#15608 Είδα χθες ''Το Καρφί'' στην τηλεόραση.Περιέργως ήταν αρκετά καλύτερα από αυτό που περίμενα,ειδικά όταν είδα ότι πρωταγωνιστεί ο Dwayne Johnson :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
tzampo έγραψε:Είδα χθες βράδυ το Non-stop.

http://www.imdb.com/title/tt2024469/?ref_=nv_sr_1

Αρκετά καλή ταινία με δράση και γενικά μ'αρέσει ο Λιαμ Νισον όπου παίζει.

Και μενα μου αρεσε πολυ!!! Ηρεμη δυναμη ο Λιαμ!!!!

Μπορει να το ξαναδω!!
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Cosmonaut21 έγραψε:Είδα χθες ''Το Καρφί'' στην τηλεόραση.Περιέργως ήταν αρκετά καλύτερα από αυτό που περίμενα,ειδικά όταν είδα ότι πρωταγωνιστεί ο Dwayne Johnson :s_thumbsup

...ναι, όντως...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#15619 Very good girls
http://en.wikipedia.org/wiki/Very_Good_Girls

Κλασσική ιστορία, 2 κορίτσια ερωτεύονται το ίδιο αγόρι κλπ κλπ. Χαμηλοί ρυθμοί, not bad
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#15659 Είδα επιτέλους το Locke.

Εκπληκτικός Tom Hardy,ωραία σκηνοθεσία,soundtrack. Περίεργη ταινία αλλά στο τέλος με κέρδισε. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#16400 Omar

Image

http://www.imdb.com/title/tt2852406/

Μια διαφορετικη ταινία, Παλαιστίνη, ένα love story, μερικά Plot holes, ανατροπές και αρκετα καταθλιπτική!!

Βλέπετε ομως ανετα!! Προσωπικά με άρεσε αρκετά (με 1-2 αλλαγες θα μιλούσαμε για αριστούργημα)!

Στα επόμενα μπαινει το Locke που φαίνεται ενδιαφέρων σαν concept!
Άβαταρ μέλους
By manosky
JasonLouk έγραψε:Είδα επιτέλους το Locke.

Εκπληκτικός Tom Hardy,ωραία σκηνοθεσία,soundtrack. Περίεργη ταινία αλλά στο τέλος με κέρδισε. :s_smile

Όταν είδα στα γρήγορα, πριν παρακολουθήσω την ταινία, ότι είχε γυριστεί ολόκληρη με 1 άτομο μέσα σε αυτοκίνητο, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή περίπτωση για να με πάρει ο ύπνος.
Το δοκίμασα και κοιμήθηκα 1,5 ώρα αργότερα. :s_tongue
Πολύ καλή, με άρεσε.

ΑΛΛΑ, έκανα τη βλακεία και δοκίμασα το "ΝήSOS". Τα 3/4 τα είδα σε fast forward. Πόσο πιο άχρηστοι οι Έλληνες σεναριογράφοι; Μετά τις "επιθεωρήσεις" του Δελφιναρίου, το γύρισαν στο Σεφερλή και τις παπαριές του τύπου "όλοι πηδιούνται με όλους, κακοί μπάτσοι, κρυφή πουτάνα, γλυκούλης γκέυ", |λογοκρισία| δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#16855 Αν έχω προλάβει κάποιον, τουλάχιστον να τον σώσω από αυτοκτονία....

Ακόμα και αν έχετε ολόκληρη τη συλλογή από φιγούρες Transformers στο σπίτι σας, ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ το Age of Extinction.

Μιλάμε ότι πρόκειται για μία από τις χειρότερες ταινίες των τελευταίων ετών. Χωρίς -σοβαρή- πλοκή και σενάριο, χωρίς συνοχή, χωρίς χαρακτήρες (cartoon characters λέγονται αυτά που βλέπουμε εδώ), χωρίς σκοπό και νόημα ύπαρξης, χωρίς καν το entertainment value που είχαν οι προηγούμενες (του στυλ "θα κάτσω να κλείσω εγκέφαλο για 2 ώρες και να φάω popcorn"). Μία άνοστη, άστοχη, άνευρη, άσκοπη, ανεγκέφαλη "ταινία" 2,5 ωρών, που το 15-18% που έχει πάρει σε όλα τα κινηματογραφικά sites είναι επιεικέστατο.... :rant:

Και έχεις και τον παπάρα το Bay να λέει ότι αυτή η ταινία θα προκαλέσει μια νέα τριλογία.... :rant:
Άβαταρ μέλους
By famas
#16861 Είδα το Τα 2 πρόσωπα του Ιανουαρίου. Εκπληκτική μεταφορά της Αθήνας του 1962 κα ιγενικότερα της χώρας μας εκείνης της εποχής, ενώ οι πρωταγωνιστές εξαίρετο δείγμα στυλ και φινέτσας. Ο βίγκο μόρτενσεν άνετα θα ταίριαζε σε ποστ περί ανδρικής μόδας.