Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#167898 Νομίζω το πρόβλημα είναι ότι οι δίπλα δεν ζήτησαν άδεια και αυτό τον εξόργισε, σωστά;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#167910 Ας μπουν αρκεί να το ζητήσουν ευγενικά. Αν δε θέλει ο άλλος οκ. Όλα ξεκινάνε από τους τρόπους
Άβαταρ μέλους
By Chris
#167917 Μου φαίνεται χαζό γενικότερα το να επεκταθούν στο διπλανό οικόπεδο, ακόμα κι αν συμφωνεί ο ιδιοκτήτης. Αν το πουλήσει αύριο κι ο επόμενος δεν θέλει, τι θα κάνουν, θα το ξηλώσουν?
Άβαταρ μέλους
By criuser
#167964 Δεν γίνεται να κάνουν εξωτερική θερμομόνωση γιατί είναι ΕΞΩ από το οικόπεδο τους . Μόνο αν αγοράσουν τα συγκεκριμένα τμ , αλλά το κόστος διαδικασίας είναι υπέρογκο .
Άβαταρ μέλους
By famas
#167970 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όντως πήγαν με το έτσι θέλω στην αρχή να το βάλουν και κατόπιν πρότειναν συμβολαιογραφικά χωρίς να μιλάνε πουθενά για αποζημίωση, παρά μόνο ότι θα το ξηλώσουν ΑΝ αποφασίσει ο ιδιοκτήτης να χτίσει. Ήδη πάντως έχουν κάνει προπαρασκευή και συνεχίζουν ακάθεκτοι από το πλάι. Κι εγώ σκεφτόμουν κάτι παρόμοιο με την πρόταση του cruiser για αγορά ή μακροχρόνια μίσθωση.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#167976 Η μακροχρόνια μίσθωση ΔΕΝ επιτρέπεται . Η αγορά σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουν τα εμβαδά των δύο οικοπέδων , να πληρωθούν συμβολαιογραφικά και κτηματολόγια και δικηγορικά και να αλλάξει το τοπογραφικό , η άδεια να πληρωθούν μηχανικοί για να δηλώσετε νέα οικόπεδα για 2-3 μέτρα διαφορά .

Αν σε πείσουν να την φτιάξουν , τότε ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ το κομμάτι αφού ποτέ δεν θα το ξηλώσουν . Ασε που μπορεί ΗΔΗ να έχουν χτίσει λάθος , αφού από την φωτογραφία δεν βλέπω δική σου μάντρα και προφανώς αν υπήρχε παλιά ΠΙΘΑΝΟΝ να ήταν μεσότοιχος και έτσι να έχεις ΗΔΗ χάσει 30 εκ πλάτος επί το μήκος του οικοπέδου σου .
Γενικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ κάθε εργασία και τους λές να κάνουν εσωτερική θερμομόνωση , η να κάνουν την παραπάνω διαδικασία με δικό τους κόστος και να σε πληρώσουν .

Αν αρνηθούν , άρχισε να ψάχνεις για δικηγόρο και μηχανικό και βέβαια πάντα την αστυνομία σε κάθε απόπειρα που κάνουν να μπουν στην περιουσία σου , χωρίς την συγκατάθεση σου .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#168288 Ή εξωτερική θερμομόνωση πιάνει τόσο χώρο που να καταπατά την διπλανή περιουσία; Με ένα ραβινεξ δεν μπορούν να το περάσουν;
Άβαταρ μέλους
By kacey
famas έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όντως πήγαν με το έτσι θέλω στην αρχή να το βάλουν και κατόπιν πρότειναν συμβολαιογραφικά χωρίς να μιλάνε πουθενά για αποζημίωση, παρά μόνο ότι θα το ξηλώσουν ΑΝ αποφασίσει ο ιδιοκτήτης να χτίσει. Ήδη πάντως έχουν κάνει προπαρασκευή και συνεχίζουν ακάθεκτοι από το πλάι. Κι εγώ σκεφτόμουν κάτι παρόμοιο με την πρόταση του cruiser για αγορά ή μακροχρόνια μίσθωση.

μονο και μονο για αυτο, θα τους το τελειωνα σημερα κιολας.
Άβαταρ μέλους
By nEK
#171228 laminate flooring
θελω να στρωσω Laminate δαπεδο σε ενα δωματιο και πηγα σε καταστημα απο οπου ειχα παρει της kronotex προ διετιας, για να παρωτο ιδιο μοντελο.
Δεν το ειχαν ομως, οπως και προιοντα της φιρμας. Μου συστησε δαπεδα laminate της egger. Σε εμφανιση βρηκα σαν αυτο που ειχα παρει αλλα το μυαλο μου πηγε σε βαφτισμενες γερμανικες απο Ασια μερια...
Εψαξα λιγο στο ιντερνετ και ειδα οτι εχει site και αναφερεται οτι ειναι αυστριακης προελευσεως.
τα εχει δει κανεις, τα δουλεψε, τα περπατησε καποιος?
Άβαταρ μέλους
By skous
#171237 Σε τσιμενένιο πατάρι, προτείνετε να βάλω κάτω κάποιο ΦΤΗΝΟ υλικό για να μην φαίνονται τα τσιμέντα και να καθαρίζεται πιο εύκολα;
Π.χ. μουσαμά; Ή κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
skous έγραψε:Σε τσιμενένιο πατάρι, προτείνετε να βάλω κάτω κάποιο ΦΤΗΝΟ υλικό για να μην φαίνονται τα τσιμέντα και να καθαρίζεται πιο εύκολα;

Στρωσιμο με το πιο φτηνο πλακακι που θα βρεις?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
skous έγραψε:Σε τσιμενένιο πατάρι, προτείνετε να βάλω κάτω κάποιο ΦΤΗΝΟ υλικό για να μην φαίνονται τα τσιμέντα και να καθαρίζεται πιο εύκολα;

Σκληρή μοκέτα, έχω τέτοια σε σοφίτα στο εξοχικό, πάνε 35+ χρόνια από την εγκατάσταση, δεν έχει πάθει τ-ί-π-ο-τ-α και είναι πάμφθηνη :thumbsup: