Νομίζετε ότι όλοι αυτοί θα συμπεριφερθούν έτσι ή ότι η χώρα έχει τη δυνατότητα να τους προσφέρει εργασία ώστε να υπάρξει η όσμωση τόσο διαφορετικών πολιτισμών χωρίς να υπάρχουν μεγάλες διαμάχες και προστριβές ? όποιος το νομίζει ας το πεί.
Όσο οι πολιτισμικές διαφορές είναι μεγάλες τόσο περισσότερο γκετοποιούνται οι επισκέπτες, η αφομοίωση των επισκεπτών στις ξένες κοινωνίες είναι δύσκολη, μακροχρόνια και πρέπει όλη η κοινότητας τους να επιδείξει πνεύμα συμφιλίωσης, αλληλεγγύης, προόδου, σεβασμού, νομοταγούς διαβίωσης, μόνο τότε μακροχρόνια σε 1-2 γενιές υπάρχει αφομοίωση και όχι πάντα.
Οι Έλληνες όπου εγκαταστάθηκαν το κατάφεραν, πχ στην Αμερική είναι η 2η οικονομική ξένη κοινότητα μετά τους Εβραίους και η 1η πανεπιστημιακή, αν σε πολλούς αριστερίζοντες δεν λέει κάτι σε εμένα λέει πολλά, το ίδιο έχουν επιτύχει οι μετανάστες μας και στην Ευρώπη, στον καναδά, στην Αυστραλία, οπότε μην εξισώνουμε τους Έλληνες μετανάστες με άλλους, δεν το λέω με πατριωτισμό η πραγματικότητα το λέει, έχουμε δείξει έναν άλλο πολιτισμό και γιαυτό αφομοιωθήκαμε στις κοινωνίες που ζήσαμε και ζούμε σαν πρόσφυγες, το ίδιο θα κάνουν και οι χιλιάδες νέοι μας που έφυγαν και φεύγουν ακόμα.
Είμαστε μικρή και πτωχευμένη χώρα που σήμερα διώχνει τα μορφωμένα παιδιά της, είναι δυνατόν να καλύψουμε τα κενά με όλους αυτούς που έρχονται ? Το χρειζόμαστε αυτό ? τους χρειαζόμαστε αληθινά ? Μπορούμε να τους θρέψουμε, να εργαστούν και να ευημερήσουν ? Με την καμμία, τότε γιατί να τους κρατήσουμε σε αποθήκες ανθρώπων σε ζωώδη κατάσταση ?
Για να βάλουμε ταμπέλες στο στήθος ότι δεν είμαστε ρατσιστές ? Μα χειρότερη μοίρα θα έχουν κοντά μας, απλά δεν θα πέφτουν βόμβες στο κεφάλι τους και αντί να πεθάνουν αμέσως θα πεθαίνουν κάθε μέρα βλέποντας τα παιδιά τους να μαραζώνουν.
Αυτό θέλουμε ?
Όταν λέμε όχι άλλοι μήπως δεν είναι ρατσιστικό όπως ακούγεται αλλά είναι και η φωνή της λογικής που στέλνοντας τους σε καλύτερη οικονομικά χώρα από την δική μας ίσως εκεί βρούν τον παράδεισό τους ?
Δεν είναι λοιπόν άσπρο - μαύρο το όλο θέμα, το ότι υπάρχουν ρατσιστές εδώ και μάλιστα πολλοί δεν αμφισβητείται από κανέναν, το να είμαστε όμως αναμφαδόν υπέρ των μεταναστών χωρίς να βάζουμε όλα τα θέματα στο τραπέζι είναι το ίδιο αν όχι χειρότερο, αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται λύσεις που θα πρέπει να δοθούν από αυτούς που τους ξεσπίτωσαν και όχι από εμένα που μου φορτώθηκαν χωρίς να με ρωτήσουν και να τα ακούω και από πάνω από όσους θέλουν να δειξουν διαφορετικό χαρακτήρα για δικούς τους λόγους σε βάρος του συνόλου.
Ποιός από εδώ βρέθηκε να έχει μαγαζί σε περιοχή που βουλιάζει από σκηνές και μετανάστες έχοντας πτώση τζίρου 80-90% με τα έξοδα να τρέχουν ?
Πόση αντοχή πρέπει να έχουν όλοι οι επαγγελματίες που καταστρέφονται αργά αλλά σταθερά και οι έξυπνοι λαϊκιστές, οι δουλέμποροι και όσοι εκμεταλλεύονται κομματικά το μεταναστευτικό να κουνάνε και το δάχτυλο ?
Πόση αντοχή και ανοχή μπορεί να έχει ένας άνεργος μπροστά στα μιλιούνια που ίσως αύριο του πάρουν την όποια πιθανή δουλειά γιατί θα πληρώνονται με ψίχουλα και μαύρα από τους έξυπνους που μπορούν ακόμα να προσφέρουν εργασία αλλά πατάνε επί πτωμάτων ?
Πόσο ξεχωρίζουν οι σημερινοί επιχειρηματίες που φέρονται με τόσο άσχημο και ποταπό τρόπο στο προσωπικό τους από τους λαδέμπορους και τους καταδότες της κατοχής ?
Δεν διαφέρουν δυστυχώς είναι ίδιοι και χειρότεροι, είναι οι ύαινες που τρώνε τα πτώματα της Ελληνικής κοινωνίας με τη συμπαράσταση του πολιτικού κόσμου ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος γιατί όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.

στα πρασα να αντιγραφω κατι και να το παρουσιαζω σαν δικο μου , αλλα δηλωνω οτι οι αποψεις μου ειναι , στο μεγαλυτερο βαθμο, αποτελεσμα επιρροης ή και κλοπης αυτων που εχει γραψει και πει ενας μεγαλος αριθμος ανθρωπων και σε μικροτερο βαθμο αποτελεσμα παρθενογενεσης της δικης σκεψης . Αν πραγματι με εχεις ξαναπιασει στα πρασα , ειμαι βεβαιος οτι σου εχω απαντησει το ιδιο. Οποτε τζαμπα χαρηκες και τζαμπα η λαρτζ και καλορ γραμματοσειρα. 
που λες , αυξήθηκαν και σήμερα είναι πάνω από 100.000 και μάλιστα τώρα εξέλεξαν τρείς βουλευτές και έχουν ακριβώς την εκπροσώπηση του εθνικού τους ποσοστού . Οτιδήποτε έκανε η Ελλάδα ήταν πταίσμα μπροστά στα κακουργήματα που έκανε η Τουρκία στους Ελληνες της Πόλης .