Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#167224 Αν περιμένεις από εμένα να πω μπράβο σε οποιονδήποτε ηλίθιο θα περιμένεις πολύ...

Αν περιμένεις επίσης να συμφωνήσω με το ρατσιστικό παραλήρημα του Ανδριανόπουλο, επίσης θα περιμένεις πολύ... Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει σε |λογοκρισία|...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#167232 Που υπογράφω για να αρχίσω να πληρώνομαι;;;; :rtfm:

Έχει ήδη αρχίσει να μου τη δίνει το φθινόπωρο και θέλω να μετακομίσω Καραϊβική ή Γαλλική Πολυνησία το λιγότερο! :rtfm:

Άσε τα καλωσορίσματα και πέφτε το παραδάκι! :rtfm:

:s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Spartan
dimik έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ποια είναι αυτή; Γιατί τελικά όλα τα υπόλοιπα έχουν σημασία, εκτός από τους ανθρώπους ποτ ξεροστάλιαζαν στην βροχή.

Γιατί οι άνθρωποι που ξεροσταλιάζουν στην βροχή είναι δουλειά του κρατικού μηχανισμού τον οποίο πληρώνουμε αδρά και των εκάστοτε κυβερνήσεων τις οποίες ψηφίζουμε και μάλιστα ξεκατινιαζόμαστε για να υπερασπιστούμε.

Δεν είναι δουλειά του οδηγού να "κλέψει" λεωφορείο για να τους μεταφέρει, είναι υποχρέωση σαν άνθρωπος και σαν πολίτης-εργαζόμενος να κινήσει οποιονδήποτε μηχανισμό θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο νόμιμα.

Φυσικά σε όλα αυτά το να κάνει ο οποιοσδήποτε πολίτης ότι περνάει από το χέρι του αλλά νόμιμα και να προσπαθήσει να τους βοηθήσει είναι θεμιτό και άξιο συγχαρητηρίων, αν και είναι μάλλον αυτονόητο ότι θα βοηθήσεις γυναίκες και παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τέλος το να τα κάνεις όλα αυτά και μάλιστα να τα διαφημίζεις στα ιντερνετς -κυρίως για πολιτικούς σκοπούς- κατηγορώντας ή βρίζοντας όλους τους υπόλοιπους, είναι χειρότερο από το να περνάς από δίπλα από τους εν ανάγκη ανθρώπους και να τους φτύνεις.
Εκμετάλλευση του χειρίστου είδους.

Κάπου έχει χαθεί το μέτρο σε αυτή την χώρα.

Δεν είναι αρκούντως αριστερά αυτά, κόβεσαι....! :rtfm: Σχεδόν... μισανθρωπικά θα έλεγα...! :protest:

criuser έγραψε:Για πόσο χαζούς μας περνάνε .

Για όσο είμαστε.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#167262 Πάντα ήσουν στο παρεάκι και ας μην το ήξερες . Αλλά όπως ξέρεις η αριστερά έχει το ηθικό πλεονέκτημα :innocent:
Ετσι δεν μιλάμε για πληρωμές , αλλά για εθελοντισμό .
Ρώτα και στο ΚΚΕ για τους εργαζόμενους στον 902 κλπ . Και αυτοί νόμιζαν ότι θα πληρώνονταν , αλλά μετά τους είπαν ότι ήταν μόνο εθελοντές :lol:

Αλλά η φράση σου για Γαλλική Πολυνησία δείχνει αν όχι συμπάθεια , ανοχή στους αποικιοκράτες και βλέπω πολύ χαμηλούς βαθμούς στο αριστερόμετρο . :rtfm:

Στην πλατεία Βικτωρίας έφτασαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι μαζί με τους συνεργάτες των δουλεμπόρων . Ζητάνε να μην φύγουν από εκεί , αλλά να τους βρουν χώρο στο κέντρο οι λάθρο .
Σου λέει που να τους ψάχνουμε τώρα στα Γαλάτσια και στα Λιόσια για τα φράγκα . :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#167416 http://news.in.gr/world/article/?aid=1500029627

Ως «δυνάμει τρομοκράτες»
Αν ο Τραμπ ήταν πρόεδρος, θα γύριζε πίσω όλους τους σύρους πρόσφυγες

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που αυτή την στιγμή θεωρείται ότι προπορεύεται για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις επόμενες προεδρικές εκλογές, φρόντισε «να ενημερώσει τον κόσμο», όπως σημείωσε, ότι αν τελικά γίνει πρόεδρος «θα γυρίσουν πίσω» όσοι πρόσφυγες από τη Συρία έχουν πάει στις ΗΠΑ -για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να είναι τρομοκράτες.

νταξ'΄, αυτος το τερματισε απο την αλλη μερια... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#167446 Ερώτηση κρίσεως:

Καθώς με βλέπω να συμφωνώ 100% και με το post του trident,
viewtopic.php?f=9&t=842&start=985

, αλλά και σε μεγάλο βαθμό με το άρθρο του Ανδριανόπουλου προηγούμενης σελίδας

, σε τί ποσοστό σκατοψυχίας βρίσκομαι;

Πρέπει να ανησυχώ;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#167447 To άρθρο του Ανδριανόπουλου, του ανθρώπου που ακρίβηνε σε μια νύχτα τότε τη βενζίνη 50 δρχ δεν το κρίνω, δεν θα τον ήθελα πάλι στην πολιτική, θέλω όμως κάποιος που έχει εντριφύσει αρκετά στην ιστορία ειδικά της Μεσογείου να μας πεί αν όντως αποδεικνύονται ιστορικά όσα αναφέρει ο Ανδριανόπουλος.

Η γνώμη μου είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε μάθει να κοιτάμε το πρόσκαιρο και το εφήμερο και να μην αντιλαμβανόμαστε κινήσεις με μεγάλο βάθος 20-50 χρόνων που γίνονται σταθερά και συστηματικά, η Τουρκία μας έχει δώσει πολλά παραδείγματα και ένα από αυτά είναι η Θράκη, ειδικά στην εξωτερική της πολιτική η Τουρκική ηγεσία παραμένει σταθερή στις επιδιώξεις της εδώ και έναν αιώνα, εμείς μένουμε στο σήμερα και στο έχει ο θεός, κάποτε ίσως χάσουμε τη Θράκη, η αλλίωση πληθυσμού είναι μια κατάσταση 2-3 γενεών και γίνεται μέσω της θρησκοληψίας που υπαγορεύει να γεννιούνται πολλά παιδιά, δυστυχώς η Ελλάδα θα ζήσει δύσκολα χρόνια γιατί οι Έλληνες πολιτικοί είτε γιατί δεν ήθελαν για δικούς τους λόγους, είτε γιατί δεν το κατάλαβαν άφησαν το Τουρκικό προξενείο της Θράκης να γίνει εκεί κράτος εν κράτει, και ναι όλα αυτά έχουν άμεση σχέση με το μεταναστευτικό, ας θυμηθούμε πολλά χρόνια πρίν το πόλεμο της Συρίας και τα κύματα των λαθρομεταναστών ( έτσι τους λέγαμε τότε ) πόσους έστελναν οι Τούρκοι στην Ελλάδα καθημερινά, όλοι τους μουσουλμάνοι, γιατί ?
Απαντήστε το εσείς.

Θα ήθελα να μάθετε από φίλους σας τι ισχύει για τους Τούρκους στη Γερμανία, πως ζούν και πως συμπεριφέρονται στα γκέτο τους, γιατί εκεί έχουν δικά τους γκέτο.

Η Μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης δεν θα γίνει αύριο αλλά σε 100-200 χρόνια, οι άθεοι δεν ενδιαφέρονται, οι υπόλοιποι που έχουν κάποια πίστη όχι μουσουλμανική ας ενδιαφερθούν για να μη βρεθούν μια ημέρα με τα μεγάλα προβλήματα που δεν είναι ορατά σήμερα σε όλο τους το εύρος, και μόνο ο ρυθμός αύξησης του μουσουλμανικού πληθυσμού στον πλανήτη δείχνει ότι κάποτε θα τον έχουν καταλάβει ολόκληρο.

Μη με πεί κανείς ρατσιστή γιατί δεν είμαι, απλά έχω ένα τρόπο ζωής τόσο διαφορετικό από αυτούς τους ανθρώπους που με προβληματίζει αν θα μπορούσα να τον αλλάξω ομαλά ή με τη βία δεν έχει σημασία και η απάντηση μου είναι ότι δεν μπορώ και δεν θέλω.

Να βοηθήσουμε όσο και όπου μπορούμε αλλά όχι και να δεχτούμε να μείνει εδώ τόσος πολύς κόσμος τη στιγμή που είμαστε χώρα χρεοκωπημένη και τα παιδιά μας και εμείς άνεργοι, δεν γίνεται, ας δώσουν λύση όσοι έχουν τα οφίτσια τα χρήματα και τα εργαλεία στα χέρια τους, αυτοί που κυβερνάνε, πάντως αν νομίζουν ότι θα μας τους επιβάλλουν με το ζόρι να μείνουν εδώ τόσοι πολλοί νομίζω ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις εν καιρό.

Βλέποντας τα δικαιώματα που τους παραχωρεί η νομοθεσία, διεθνής και Ελληνική νιώθω ότι σήμερα όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση στη χώρα πως εγώ έχω λιγότερα δικαιώματα σαν γηγενής και σαν φορολογούμενος ειδικά όσον αφορά την περίθαλψη στα νοσοκομεία.

Τονίζω για μια ακόμα φορά ότι ρατσιστής δεν είμαι με την καμμία, προβληματισμένος πολύ όμως είμαι για το μέλλον μας όποιος δεν προβληματίζεται και είναι αναμφαδόν υπέρ των κυμάτων των συγκινησιακών μας συναισθημάτων που μας προκαλούνται βίαια ας πάρει τις ευθύνες του.
Άβαταρ μέλους
By kobulis
21 quadra έγραψε:To άρθρο του Ανδριανόπουλου, του ανθρώπου που ακρίβηνε σε μια νύχτα τότε τη βενζίνη 50 δρχ δεν το κρίνω, δεν θα τον ήθελα πάλι στην πολιτική

Εσύ φίλε 21quadra θυμάσαι κάποιον που ακρίβηνε τη βενζίνη.

Εγώ θυμάμαι κάποιον που ενώ ήταν υπουργός επί Μητσοτάκη μιλούσε από τότε για άγνωστες έννοιες όπως έλλειμα ή κρατικό χρέος. Ήταν της άποψης να μη χαριστούν χρέη σε συνεταιρισμούς και ΠΑΕ, και όταν τον άδειασε ο Μητσοτάκης χαρίζοντας τα παραπάνω σηκώθηκε κ έφυγε στο Αμέρικα χωρίς να ξανασχοληθεί με την πολιτική.

Πέρασαν βέβαια αρκετά χρόνια και μπορεί να τα θυμάμαι λάθος. Θα χαρώ να με διορθώσετε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
kobulis έγραψε:Ερώτηση κρίσεως:

Καθώς με βλέπω να συμφωνώ 100% και με το post του trident,
http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php ... &start=985

, αλλά και σε μεγάλο βαθμό με το άρθρο του Ανδριανόπουλου προηγούμενης σελίδας

, σε τί ποσοστό σκατοψυχίας βρίσκομαι;

Πρέπει να ανησυχώ;

Παραβλέπω τις χαζομάρες περί σκατοψυχίας, απλά θέλω να ρωτήσω: Πιστεύεις πραγματικά ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο μουσουλμανοποίησης της Ευρώπης;;;

Δηλαδή για παράδειγμα όλη αυτή η ιστορία με τη Συρία γίνεται για να γεμίσει η Ευρώπη μουσουλμάνους;;;; Ή το ότι σφάζονται στο Αφγανιστάν εδώ και δεκαετίες γίνεται για να γεμίσει η Ευρώπη μουσουλμάνους;;;;

Ε, αν υπάρχει άνθρωπος που το πιστεύει (εκτός από Καμμένους, χρυσαυγουλίτες και κανέναν ξεχασμένο πολιτικάντη), τι να πω... :dizzy: :help:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#167478 Αναποδα:
Πιστευεις οτι η Τουρκια και τα κρατη του Κολπου** που ανεκαθεν χρηματοδοτουν αδρα τους μουτζαχεντιν ολης της υφηλιου, ΔΕΝ βλεπουν με καλο μάτι την επιβαρυνση της Ελλαδας (τουλαχιστον) η μεν, και της Ευρωπης οι δε, για εκπληρωση των σκοπων τους ο καθενας?
Στο μυαλο σου αυτα τα θεοκρατικα καθεστωτα και οι φιλοδοξιες τους ειναι στο ιδιο επιπεδο με την Ελληνικη Εκκλησια πχ που συζηταει αν θα γινεται αγιασμος στα Δημοτικα?

H Τουρκια εχει επεκτατικη πολιτικη προς την Ελλαδα δεκαδες χρόνια, εμεις το παιζουμε "Ευρωπη, πολιτισμος, δημοκρατια" κλεισμενοι στην αμυνα, κλωτσωντας την μπαλα. Οταν αρκετοι μουσουλμανοι ερθουν και εγκατασταθουν εδω, και στην Ευρωπη αντιστοιχα, θα αρχισει το πράγμα να πιεζεται και απο θρησκευτικης πλευράς και εκει θα αρχισει το νταβαντουρι. Ξεχασες το περιοδικο στη Γαλλια? Ποσοι εχουν φυγει απο την Ευρωπη για να πολεμησουν στο πλευρο της ISIS? Οι τυποι που τους δασκαλευουν τι ειναι, Λουθηρανοι?

Ηδη οι Τουρκοι έχουν ποδι στη Θράκη. Τοσα χρονια που μας "τάϊζε" η Τουρκια οποιονδήποτε περναγε από το εδαφος της (Πακιστανους, Αφγανούς, Μπαγκλαντεσιανους κλπ), δεν μπορουσε αν ηθελε να τους σταματησει στα συνορα της νομιζεις? Δεν ηξερε η Τουρκικη Αστυνομια ποιοι ειναι οι διακινητες? Φυσικα και μπορουσε... γιατι αραγε δεν το εκανε? Τους λυποταν "τους καημενους"? Οχι βεβαια, απλα οσα περισσοτερα προβληματα εχει ο εχθρος σου, σε οσα περισσοτερα μετωπα, τοσο το καλυτερο για εσενα.

Ψαξε αυτο που λεει ο Quadra για τα Τουρκικα γκετο στη Γερμανια. Εδω και 30 χρονια που ξερω απο φιλο, ζουσαν μονο απο τα μπολικα παιδια τους εισπραττοντας επιδοματα. Συμμοριες απο Τουρκακια συμπεριφεροντουσαν οπως ακριβως τα γυφτακια εδω... εμπαιναν σε μαγαζια και τα εκαναν πουτανα ολα. Τι μπορεις να κανεις σε 15 ηλικιας δημοτικου που μπαινουν ουρλιαζοντας στο μαγαζι σου μεσα και κλεβουν οτι μπορουν? Να τα τσακισεις? Οχι βεβαια, γιατι μολις 40 χρονια πριν οι προγονοι σου εκαιγαν Εβραιοπουλα και εχεις ενοχες... κανεις ΜΟΚΟ και εσυ και ολη η κοινωνια, και εξαγοραζεις τις ενοχες πληρωνοντας φορους για να ταϊζεις τους γονεις τους και να νιωθεις καλυτερα.

Μη τα συγχεεις στο μυαλο σου, αλλο η Συρια αλλο η μουσουλμανοποιηση. Η Συρια ειναι μια "ευτυχης" (για την Τουρκια και τα κρατη του Κολπου) συγκυρια. Πληθος κακομοιρων (μουσουλμανων ομως) που μια και το εφερε ετσι η τυχη, φορτωνονται στην Ελλαδα και στην Ευρωπη οπου θα αποτελεσουν αργοτερα πατημα. Λες να γινεται για να μαθουν οι Ευρωπαιοι να τρωνε νεα εθνικα φαγητα?

**Που δεν εχουν δεχτει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ προσφυγα απο τη Συρια, αλλα θα χρηματοδοτησουν την κατασκευη παμπολλων τζαμιων στη Γερμανια για να εχουν οι προσφυγες να προσευχονται. Οχι παιζουμε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#167495 OK... πολύ απλά δεν μπορώ να το πιστεψω ότι όλο αυτό είναι οργανωμένο σχέδιο. Μιλάμε για κάτι τόσο περίπλοκο και μεγάλο σε διάρκεια που το ανθρώπινο μυαλό δεν πιστεύω να μπορεί να το οργανώσει και να το κρατήσει σε εφαρμογή... Το συγκρίνω κάπως με ιστορίες με λέσχη Μπίλντεμπεργκ, Σιών, κτλ...

Το ότι δεν τους χαλάει, ΟΚ συμφωνώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το οργανώνουν και εφαρμόζουν εδώ και δεκαετίες!

Μία εξήγηση για τον λόγο που δεν τους δέχονται οι πετρελαιάδες (κατά βάση ότι είναι αρχίδια):