Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
dimviii έγραψε:....Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της ανάκλησης, ούτε ποιοι ακριβώς κινητήρες εμπλέκονται στο σκάνδαλο, εκτός από τους 1.6 TDI και 2.0 TDI.

Το ερώτημα είναι πως η εταιρεία θα εξασφαλίσει ότι τα αυτοκίνητα θα πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές εκπομπές ρύπων και συγχρόνως δεν θα επηρεαστεί η απόδοση των κινητήρων TDI...

Μια στιγμή να γελάσω

:s_rofl

και προφανώς είναι αδύνατο το πως "θα εξασφαλίσει ότι τα αυτοκίνητα θα πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές εκπομπές ρύπων και συγχρόνως δεν θα επηρεαστεί η απόδοση των κινητήρων TDI" :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#166601 Τίποτε δεν είναι αδύνατο! :rtfm:

Οι αντιπροσωπείες θα αναλάβουν το πρώτο κομμάτι που αφορά την συμμόρφωση με τις προδιαγραφές και οι δημοσιογράφοι το δεύτερο... :s_wink
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#166603 σωστα και θα μαθουμε για το ποσο καταπληκτικη εξυπηρετηση και το ποσο σεβεται τους πελατες του το γκρουπ.

σαν το success story του σαμαρα ενα πραγμα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#166608 Γιατί έχεις παράπονο από την αντιπροσωπεία για το VW σου? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#166614 δεν εχω vw

αλλα αν σου πουλησω κατι προβληματικο και σου συμπεριφερθω τελεια και σε βοηθησω πολυ δεν ακυρωνει το γεγονος οτι σου πουλησα κατι προβληματικο.

ποσο μαλλον οταν γνωριζω οτι υπαρχει προβλημα
Άβαταρ μέλους
By dimik
bibendum έγραψε:δεν εχω vw

αλλα αν σου πουλησω κατι προβληματικο και σου συμπεριφερθω τελεια και σε βοηθησω πολυ δεν ακυρωνει το γεγονος οτι σου πουλησα κατι προβληματικο.

Νομίζω το bold αρκεί :)

σε διαφορετική περίπτωση νομίζω πρέπει να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι το 80-90% των αντιπροσωπειών που λίγο πολύ κάτι "σκάρτο" πούλησαν.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
dimik έγραψε:

σε διαφορετική περίπτωση νομίζω πρέπει να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι το 80-90% των αντιπροσωπειών που λίγο πολύ κάτι "σκάρτο" πούλησαν.

Εγώ που είχα VW (2-3 κιόλας) δικαιούμαι να μιλάω ? :shifty:

Πρέπει να διαχωρίσουμε το "πούλησαν κάτι σκάρτο" (π.χ. ήξεραν ότι το πλαστικό γρανάζι του παραθύρου δεν άντεχε πάνω από μερικές χιλιάδες ώρες) και το "πούλησαν εκατομμύρια οχήματα με εσκεμμένα παραποιημένο λογισμικό εξαπάτησης του συνόλου των ελέγχων εκπομπών παγκοσμίως". Έχουν μια μιιιιιικρηηηηηηή διαφορά, δεν νομίζεις ?
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#166622 δεν ειναι θεμα αντιπροσωπειας. αν δεν μπορεις να καταλαβεις την αλυσιδα υπαρχει θεμα και στο τι θελουμε να σχολιασουμε.

η μαμα vw σου πουλαει μια απατεωνια. δεκτον; δεκτον

εχουμε και τον αντιπροσωπο της πατρας που ειναι εξαιρετικα ευγενικος και εξυπηρετικος και πουλαει αυτο το προιον εν αγνοια του. Ο ιδιος αυτος βοηθαει τους πελατες οταν το προβλημα βγει στην επιφανεια.

αυτο που λεω εγω ειναι οτι το βημα 2 δεν ακυρωνει την |λογοκρισία| του βηματος 1.

αυτο που θα κανουν οι δημοσιογραφοι ειναι να τονισουν το καλο βημα 2 και να κρυψουν το βημα 1.

βεβαια απαγορευεται να μιλαω γιατι δεν εχω vw και δεν ξερω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
The Ace έγραψε:
dimik έγραψε:

Πρέπει να διαχωρίσουμε το "πούλησαν κάτι σκάρτο" (π.χ. ήξεραν ότι το πλαστικό γρανάζι του παραθύρου δεν άντεχε πάνω από μερικές χιλιάδες ώρες) και το "πούλησαν εκατομμύρια οχήματα με εσκεμμένα παραποιημένο λογισμικό εξαπάτησης του συνόλου των ελέγχων εκπομπών παγκοσμίως". Έχουν μια μιιιιιικρηηηηηηή διαφορά, δεν νομίζεις ?

Έχεις ή είχες πρόβλημα με την εξυπηρέτηση? Αν ναι φυσικά και να το αναφέρεις, φυσικά η εξυπηρέτηση είναι άσχετη με το θέμα του λογισμικού, πόσο μάλλον αν δεν την έχεις δοκιμάσει ποτέ :iconcool:

Σε ότι αφορά το λογισμικό δεν θεωρώ ότι εξαπατήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό ο τελικός καταναλωτής εφόσον το αυτοκίνητο είχε τις επιδόσεις που η εταιρεία υποσχόταν, η εξαπάτηση των δημοσίων υπηρεσιών φυσικά και είναι μεγάλο μειον και να τους κόψουν τον κώλο, ας τους κλείσουν, ας κάνουν ότι θέλουν, ουδόλως με ενδιαφέρει κι ας έχω 2 VW, όσο κάνουν την δουλειά τους δεν έχω κανένα ζόρι.
Άβαταρ μέλους
By dimik
bibendum έγραψε:δεν ειναι θεμα αντιπροσωπειας. αν δεν μπορεις να καταλαβεις την αλυσιδα υπαρχει θεμα και στο τι θελουμε να σχολιασουμε.

η μαμα vw σου πουλαει μια απατεωνια. δεκτον; δεκτον

εχουμε και τον αντιπροσωπο της πατρας που ειναι εξαιρετικα ευγενικος και εξυπηρετικος και πουλαει αυτο το προιον εν αγνοια του. Ο ιδιος αυτος βοηθαει τους πελατες οταν το προβλημα βγει στην επιφανεια.

αυτο που λεω εγω ειναι οτι το βημα 2 δεν ακυρωνει την |λογοκρισία| του βηματος 1.

αυτο που θα κανουν οι δημοσιογραφοι ειναι να τονισουν το καλο βημα 2 και να κρυψουν το βημα 1.

βεβαια απαγορευεται να μιλαω γιατι δεν εχω vw και δεν ξερω.

Μαζί σου, μόνο που δεν τα έγραψες ακριβώς έτσι....

bibendum έγραψε:σωστα και θα μαθουμε για το ποσο καταπληκτικη εξυπηρετηση και το ποσο σεβεται τους πελατες του το γκρουπ.

σαν το success story του σαμαρα ενα πραγμα

για το ότι δεν έχεις VW και δεν γνωρίζεις είναι παρόμοια φάση με κάτι 407, κάτι Περιστέρες και κάτι παρατάξεις στην Μπάτρα μερικά τοπικς παρακεί.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#166630 ωραια και συ εισαι κυπρο και δεν πρεπει να μιλας για ελλαδα.

αυτο που ειπαμε απο την πρωτη στιγμη ειναι οτι θα κουκουλωσουν την |λογοκρισία| λογω καλης συμπεριφορας των αντιπροσωπων

τωρα αν θεωρεις οτι δεν πρεπει να κανουμε τετοιου επιπεδπυ σχολια ας με μπαναρουν γιατι δεν εχω vw και μιλαω γι αυτην.

και τα μπατρα και τα σχετικα κομμενα γιατι θ αρχισω να μιλαω και γω για λαρσαιικα τυρια
Άβαταρ μέλους
By GTS
#166631 Εμενα η VW μου πουλησε ένα σκαρτο προιον με εξαρτήματα που χαλαγαν συνεχεια και μετα (όταν βγηκε απο την εγγυηση) μου ζηταγε και 400 το μηνα για τις συνεχεις επισκεψεις στο συνεργειο για τις επισκευες. Ευτυχως που δεν αγορασα άλλο από αυτους....
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#166632 Θα πρέπει, dimik, να περιμένεις μέχρι να δεις τί ματσακωνιες θα γίνουν για να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς, γιατί μπορεί κάλλιστα να χρειαστεί να τα σκαλίζουν ώστε και οι επιδόσεις να επιρρεαστούν. ( πέραν του γεγονότος ότι θα γίνουν αρκετές μετατροπές απ ο,τι φαίνεται και σε hardware)
Άβαταρ μέλους
By GTS
The Ace έγραψε:
dimik έγραψε:

To πλαστικο γραναζι ηταν αμελητεο σε σχεση με τα αλλα που εκαναν.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#166636 Btw, μπορεί να μην έχουμε VW, αλλά μια γνώση του θέματος την εχουμε, εν αντιθέσει της άγνοιας και του κόμπλεξ που έχουν ορισμένοι με την Μπαζιανα, μην γελοιοποιεί τον εαυτό σου τσαμπα :)