Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#166559 Βαγγελα πάρε την ομάδα και φερ' τη premier league. Δεν γίνεται να ασχολούμαστε ακομα με (πράσινους και κιτρινους) αστεγους φτωχομπινεδες...
Άβαταρ μέλους
By criuser
#166569 Σωστό . Σκεφτείτε με παράγκα εκεί τι λεφτά θα βγάλετε :lol:

Πάντως πέρα από την πλάκα , επειδή εγώ είμαι Παναθηναϊκός και όχι γαυροποιημένος βάζελος της μπουρδέλο13 που μας κατέστρεψε , θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Ολυμπιακό . :s_thumbsup

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εσείς οι ταλαίπωροι οπαδοί θα πρέπει να πάρετε αέρα , γιατί η Ντυνάμο βλέπει και αυτή την μεγάλη ευκαιρία της πρόκρισης και των χρημάτων και θα τα παίξει όλα για όλα στα επόμενα 2 παιχνίδια . Και οι παίκτες της και η διοίκηση είναι πιο πεινασμένη από την γαύρικη .
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#166573 Σύγγαυροι, να κάνουμε ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρο-τόπικ για τις ομάδες που το κουνάνε το σεντόνι;

Έδω μέσα μας λερώνει η πλέμπα...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
A-Viper7 έγραψε:Σύγγαυροι, να κάνουμε ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρο-τόπικ για τις ομάδες που το κουνάνε το σεντόνι;

Σωστά. Να τα λέτε μεταξύ σας. Μαθημένοι είσαστε. Όπως παίζετε με τα παραρτήματά σας στη σουπερλίγδα.
Κερδίσατε μια φορά την Άρσεναλ, τον περίγελο της Αγγλίας στην Ευρώπη, με τρισήμιση τελικές βάλατε τρία γκόλ και βγάλατε γλώσσα.
υγ.: είστε τόσο οπαδοί του λώλου που ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθόσαστε και γράφετε εδώ μέσα :help:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
junior gt έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:Σύγγαυροι, να κάνουμε ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρο-τόπικ για τις ομάδες που το κουνάνε το σεντόνι;

Σωστά. Να τα λέτε μεταξύ σας. Μαθημένοι είσαστε. Όπως παίζετε με τα παραρτήματά σας στη σουπερλίγδα.
Κερδίσατε μια φορά την Άρσεναλ, τον περίγελο της Αγγλίας στην Ευρώπη, με τρισήμιση τελικές βάλατε τρία γκόλ και βγάλατε γλώσσα.
υγ.: είστε τόσο οπαδοί του λώλου που ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθόσαστε και γράφετε εδώ μέσα :help:

Δεν έχω ψιλά πάνω μου ρε φίλε... :(
Άβαταρ μέλους
By junior gt
A-Viper7 έγραψε:
junior gt έγραψε:

Δεν έχω ψιλά πάνω μου ρε φίλε... :(

30 ο μήνας. Ο χοντρός δεν πλήρωσε ακόμα?
Μόνο ο Σωκράτης ήταν κύριος, πάντα στην ώρα του ε?
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
junior gt έγραψε:30 ο μήνας. Ο χοντρός δεν πλήρωσε ακόμα?
Μόνο ο Σωκράτης ήταν κύριος, πάντα στην ώρα του ε?

Άσε μας ρε ψιλικατζή... :lol:

Τράβα βρε καμιά κούτα, γιατί δίνει βροχές... :lol:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Deleted User 1 έγραψε:Όλα αυτά και θα φτάσει πάλι Δεκέμβρης και θα ψάχνετε λαγούμι να κρυφτείτε....ΟΚ....μυαλο δε βάζετε...

κκ μοντ, τι θα γίνει με τον κάθε άπλυτο; :adminpower:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
kacey έγραψε:μαλιστα. κατ'αρχας πιο πανω ελεγες "δεν τον ακουμπαει ποτε και πουθενα". Αφου ξεκαθαρισαμε οτι τον βρισκει ξεκαθαρα και ησουν λαθος, τωρα το πηγες στο οτι οταν το απλωμενο ποδι του αμυντικου βρισκει και μπλοκαρει (ποσο μαλλον κλωτσαει) το ποδι του επιθετικου, δεν ειναι πεναλτυ γιατι "ειχε ξεκινησει να πεφτει απο πριν".

επειδη λοιπον "ισχυουν αλλοι κανονισμοι εκει μεσα" οπως λες, ας δουμε τι λεει η FIFA:

http://www.fifa.com/mm/Document/Footbal ... eutral.pdf

ψαχνεις το LAW 12 – FOULS AND MISCONDUCT:

Direct free kick
A direct free kick is awarded to the opposing team if a player commits any
of the following seven offences in a manner considered by the referee to be
careless, reckless or using excessive force:
• kicks or attempts to kick an opponent
• trips or attempts to trip an opponent
• jumps at an opponent
• charges an opponent
• strikes or attempts to strike an opponent
• pushes an opponent
• tackles an opponent

Penalty kick
A penalty kick is awarded if any of the above ten offences is committed by
a player inside his own penalty area
, irrespective of the position of the ball,
provided it is in play.

ενταξει τωρα? φυσικα και τιμωρειται η επαφη και οχι το αν αυτη η επαφη τον εριξε κατω, και φυσικα ακομα και αν δεν επεφτε καθολου κατω θα ηταν πεναλτυ γιατι θα του επηρεαζε τη προσπαθεια με παρανομο τροπο. Πεναλτυ/φαουλ δεν ειναι μονο οταν ο παικτης καταληγει στο εδαφος εξαιτιας του χτυπηματος/επαφης, ετσι οπως μας τα λες εσυ αμα το κλωτσαγε/του εβρισκε το ποδι εμποδιζοντας τον ετσι πχ να σουταρει αλλα ο αλλος στεκοταν και δεν επεφτε = "δεν ειναι πεναλτυ"...

αλλα ενταξει, εμεις "εκει μεσα ξερουμε αλλους κανονισμους".

Μπερδεύεις το μπάσκετ με το ποδοσφαίρο αλλά τέσπα. Μην το παιδεύουμε παραπάνω. Άλλοι παθαίνουν κάκωση και πέναλτυ δεν παίρνουν. Τώρα που ο επιτιθέμενος είναι ο Μαζωνάκης και πέφτει ΑΥΤΟΣ πάνω στο βηματισμό στο πόδι του αμυνόμενου, τότε είναι kick or attempt to kick an opponent...

A-Viper7 έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Όλα αυτά και θα φτάσει πάλι Δεκέμβρης και θα ψάχνετε λαγούμι να κρυφτείτε....ΟΚ....μυαλο δε βάζετε...

κκ μοντ, τι θα γίνει με τον κάθε άπλυτο; :adminpower:

Οι οπαδοι της τρουμπας καλό θα ήταν να βρείτε άλλους καταλληλότερους χαρακτηρισμούς για τους αντιπάλους. Άπλυτοι, γύφτοι και αγράμματοι ξέρουμε όλοι ποιοι είναι. Θα σε παραπάμψω στις χθεσινες δηλώσεις κυρ-Σάββα, τυπικού δέιγματος γαύρου (ξέρεις από αυτούς που πληρώνονται για να τους πηδάνε τη γυναίκα και μετά ζούνε παράσιτα με χωρισμένες γυναίκες άλλων εκατομμυριουχων φιλώντας κατουρημένες ποδιές). :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#166728 μαστορα μου, απλωμενο ποδι αμυντικου που βρισκει ποδι επιθετικου χωρις να ακουμπησει μπαλα ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΔΙ = φαουλ. και δεν πεφτει αυτος πουθενα, βρισκει τον επιτιθεμενο με το απλωμενο ποδι του. τον εμποδισε ετσι = παλι φαουλ.

σε ξαναρωταω: αν ο επιτιθεμενος πηγαινε να κλωτσησει τη μπαλα και ο αμυνομενος του μπλοκαρε το ποδι με το ποδι του, και τωρα σου λεω μαλιστα χωρις καν του αμυντικου να ηταν απλωμενο αλλα πχ ενω περναγε απο μπροστα του και εβρισκαν, δεν θα ηταν πεναλτυ αν δεν επεφτε κατω?