Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#166514 Τι έγινε ρε παιδιά ;; Πάλι με τα δεύτερα έπαιζε η Άρσεναλ ;;
2-3 εκτός ο θρύλος !!!!!!

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ !!!!!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By criuser
#166515 Πω Πω , πόσο έπεσε η Αρσεναλ . Χάνει από καφενεία Ντυνάμο , Γαύρο ....

Σε τι όμιλο ανάπηρων έπεσαν πάλι οι κωλόφαρδοι :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#166522 ΒΑΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΟΥΛΑΣ......
ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΡΟΜΠΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
mikeerfol έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
diplomat έγραψε:΄Οχι, την ΄Αρσεναλ λέω στο Καραϊσκάκη, την Ντυνάμο όμως ναι, και μέσα και στο Ζάγκρεμπ. Δεν γουστάρω λουσεριές, πρέπει να έχουμε φιλοδοξίες και εγωϊσμό :lol:

Ε καλά την Άρσεναλ εδώ άνετα. Θα μας βοηθήσει και ο Βενγκέρ. :shifty: Μεγάλος ολυμπιακός ο Αρσέν, τι να λέμε.

:inlove: :inlove: :inlove:

Τα λέγαμε και τα γράφαμε μικέ μου. Δε μας ακούγατε.

Πληρωνε ταναπου μελισσανιδη :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#166531 Οταν κερδιζατε την Αρσεναλ οι τηλεορασεις ηταν ασπρομαυρες... τωρα εχει τραμπαλα απ τη Καμπαλα.... :s_laughat
Και το μελλον σας ειναι ακομη ζοφεροτερο (σε χαμηλοτερη κατηγορια).... :iconcool:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ειπαμε?? :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Bayern7 έγραψε:
mikeerfol έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
diplomat έγραψε:΄Οχι, την ΄Αρσεναλ λέω στο Καραϊσκάκη, την Ντυνάμο όμως ναι, και μέσα και στο Ζάγκρεμπ. Δεν γουστάρω λουσεριές, πρέπει να έχουμε φιλοδοξίες και εγωϊσμό :lol:

Ε καλά την Άρσεναλ εδώ άνετα. Θα μας βοηθήσει και ο Βενγκέρ. :shifty: Μεγάλος ολυμπιακός ο Αρσέν, τι να λέμε.

Έτσι, εσύ όμως έλεγες για το εντός έδρας. Απ'ότι φαίνεται όμως μας βοήθησε (ο Τσεχ πού χάθηκε; :hmmm: ) ακόμα και (όπως λες κι εσύ) ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ :metalo: :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Bayern7 έγραψε:Τα λέγαμε και τα γράφαμε μικέ μου. Δε μας ακούγατε.

Πληρωνε ταναπου μελισσανιδη :rtfm:

Εικόνα

Αφού το είχες δει παίξε ρε κάτι παραπάνω. Τι 5€?? Και φυσικά όχι στον ΟΠΑΠ!
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Bayern7 έγραψε:
mikeerfol έγραψε:
Bayern7 έγραψε:

Και τα λέγαμε και τα γράφαμε και τα πιστεύαμε Μιχάλη. :inlove:

diplomat έγραψε:Δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό αυτό το στυλ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στα ίσια όλους τους αντιπάλους.

Η λογική μηδέν πίσω και βλέπουμε μπροστά μου θυμίζει τον βάζελο στις εποχές που ήταν "πρέσβης". Δεν ταιριάζει στον θρύλο, ακόμα κι αν έφερνε αποτέλεσμα.

Τρεις φορές πέρασε μπροστά στο σκορ ο ΘΡΥΛΟΣ που έπαιξε όπως μπορεί και πρέπει... και μην ξεχνάμε και τις απουσίες.

Bayern7 έγραψε:
Εικόνα

Μπράβο Μπάγερν. Το ταμείο είναι δέκα φορές πιο γλυκό όταν σε στέλνει ο Θρύλος. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#166542 29/9 23:59 δεν είχε λήξει το παιχνίδι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kacey
Deleted User 1 έγραψε:^
|
|

Γαυρολότζικ!!! :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:

Όχι δεν ήταν καθαρό, είναι μακροβούτι ολκής. Δεν τον ακουμπάει ποτέ και πουθένα. Και επίσης και μένα αυτή είναι η απορία μου ρε πούστη. 4-0 είναι το γαμημένο και παίζει ο γαύρος με τον πας στο τηγάνι. Γιατί το δίνεις το ριμάδι το πέτσινο? Για να δείξεις πόσο καλός υποτακτικός είσαι? Γαμάς το προϊόν ρε γμτ. Ξέρεις πόσοι γαύροι σιχτιρίζουν (ναι, ακούγεται απίστευτο αλλά ισχύει :rtfm: ) γι' αυτά τα καραγκιοζιλίκια?

δες εδω:

https://www.youtube.com/watch?v=cMSmvrP7q_A

στο 1:57. βλεπε το αριστερο ποδι του ΠΑΣ που κλωτσαει στον αστραγαλο το δεξι ποδι του γαυρου. Χαμηλα, ΟΧΙ τα ποδια που πανε ψηλα στη μπαλα. Αν δεν το βλεπεις και εδω, χρειαζεσαι γυαλια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#166551 Αυτο ΔΕΝ ειναι πεναλτυ! Ο Μαζωνακης πεφτει πανω του εχοντας ξεκινησει το μακροβουτι. Οταν δε αντιλαβμανεται οτι του εγλυψαν το σορτσακι οι ταπες του πασ, τοτε κανει ακομα πιο εντυπωσιακη την πτωση. Τεσπα εχετε συνηθισει αλλιως εκει μεσα. Ισχυουν αλλοι κανονισμοι οποτε πιστεψτε οτι θελετε. Στα παπαρια μου...

< G3
Άβαταρ μέλους
By kacey
#166553 μαλιστα. κατ'αρχας πιο πανω ελεγες "δεν τον ακουμπαει ποτε και πουθενα". Αφου ξεκαθαρισαμε οτι τον βρισκει ξεκαθαρα και ησουν λαθος, τωρα το πηγες στο οτι οταν το απλωμενο ποδι του αμυντικου βρισκει και μπλοκαρει (ποσο μαλλον κλωτσαει) το ποδι του επιθετικου, δεν ειναι πεναλτυ γιατι "ειχε ξεκινησει να πεφτει απο πριν".

επειδη λοιπον "ισχυουν αλλοι κανονισμοι εκει μεσα" οπως λες, ας δουμε τι λεει η FIFA:

http://www.fifa.com/mm/Document/Footbal ... eutral.pdf

ψαχνεις το LAW 12 – FOULS AND MISCONDUCT:

Direct free kick
A direct free kick is awarded to the opposing team if a player commits any
of the following seven offences in a manner considered by the referee to be
careless, reckless or using excessive force:
• kicks or attempts to kick an opponent
• trips or attempts to trip an opponent
• jumps at an opponent
• charges an opponent
• strikes or attempts to strike an opponent
• pushes an opponent
• tackles an opponent

Penalty kick
A penalty kick is awarded if any of the above ten offences is committed by
a player inside his own penalty area
, irrespective of the position of the ball,
provided it is in play.

ενταξει τωρα? φυσικα και τιμωρειται η επαφη και οχι το αν αυτη η επαφη τον εριξε κατω, και φυσικα ακομα και αν δεν επεφτε καθολου κατω θα ηταν πεναλτυ γιατι θα του επηρεαζε τη προσπαθεια με παρανομο τροπο. Πεναλτυ/φαουλ δεν ειναι μονο οταν ο παικτης καταληγει στο εδαφος εξαιτιας του χτυπηματος/επαφης, ετσι οπως μας τα λες εσυ αμα το κλωτσαγε/του εβρισκε το ποδι εμποδιζοντας τον ετσι πχ να σουταρει αλλα ο αλλος στεκοταν και δεν επεφτε = "δεν ειναι πεναλτυ"...

αλλα ενταξει, εμεις "εκει μεσα ξερουμε αλλους κανονισμους".
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#166554 Τετοια νυχτα κι εσυ ασχολεισαι με πουθεναδες οπαδους της εξαρας;;; πουθεναδες και μυρωδιαδες θα μεινουν μια ζωη και θα βρισκουν δικιολογιες οπως η πιο πανω του χιλιοσφαλιαρισμενου οπαδου της αεξαρας.

Να εδω ειναι οι περσινες ομορφιες της αγελης αυτης...μποχα βρωμα και δυσωδια γι αυτο ο δαφνοστεφανωμενος ξεσπαει παντα πανω της.