Orestis.D έγραψε:Καλα σε αυτοκινητα υπερ-υψηλων αποδοσεων εννοειται οτι μελετανε ενα συγκεκριμενο μοντελο με παραλλαγες ειδικα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο.και τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτο δεν ειναι κυριως κινηση μαρκετινγκ και οχι κινηση ουσιας?
Απο τα παραδειγματα που εχω προχειρα, Corvette, 458, Megane RS, σιγουρα καποια Porsche GT3 κλπ...
Για την Corvette και το Megane RS, ξερω συγκεκριμενα οτι η Michelin εκανε συνεξελιξη του ελαστικου με το αυτοκινητο. Οποτε θα ηταν λιγο μακακια να πας να βαλεις εσυ καποια αλλη μαρκα απο γουστο...![]()
δλδ το Megane Trophy-R εκανε καλο χρονο στο Ring επειδη η Michelin του σχεδιασε τα Pilot Sport Cup 2 ?
ή οτι τα Pilot Sport Cup 2 αν τα βαλω στο 308gti 270 δεν θα ταιριαζουν οσο στο Megane?
REALZEUS έγραψε:Αλέξανδρε σήμερα κάτι έχεις πάθει...
επειδη δεν πιστευω απόλυτα οτι μου σερβίρουν ?
δλδ το Michelin Pilot Sport Cup 2 βγηκε για το Megane Trophy-R ?
ε τοτε να μην το βαζουμε σε αλλα μοντελα
αλλά βλεπω πονταρει στην διαφημιση του, μεσω του Megane 275 Trophy-R , για να το πλασαρει παντου, οχι μονο στο Megane
δλδ τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβατε οτι αυτα γινονται για διαφημιση?
καθεται τωρα η Michelin να εξελίξει λαστιχο για το Megane Trophy-R
λες και θα τα πουλησει μονο στο Megane
κανει διαφημιση οτι το Megane παει γαμάτα λογω του ελαστικου, και σου λεει παρε κοσμε, εδω το καλο λαστιχο, ειδες το Megane Trophy-R τι χρονους γραφει?
alexandros.K έγραψε:REALZEUS έγραψε:Αλέξανδρε σήμερα κάτι έχεις πάθει...
επειδη δεν πιστευω απόλυτα οτι μου σερβίρουν ?
δλδ το Michelin Pilot Sport Cup 2 βγηκε για το Megane Trophy-R ?
αλλά βλεπω πονταρει στην διαφημιση του, μεσω του Megane 275 Trophy-R , για να το πλασαρει παντου, οχι μονο στο Megane
κανει διαφημιση οτι το Megane παει γαμάτα λογω του ελαστικου, και σου λεει παρε κοσμε, εδω το καλο λαστιχο, ειδες το Megane Trophy-R τι χρονους γραφει?
Μωρε δε διαφωνω... Προφανως κυνηγαει και η Michelin να αναφερεται το ονομα της καπου στην ειδηση του Megane RS για το ring, αλλα παιζει στη συγκεκριμενη διασταση το μονο ελαστικο που υπαρχει σε Michelin να ειναι το Sport Cup 2...
Εγω δε θα επαιρνα το συγκεκριμενο λαστιχο σε αλλη διασταση επειδη εκανε καλο χρονο το Megane... Θα το εψαχνα εξ αρχης χωρις αυτο το δεδομενο στο κεφαλι μου.
alexandros.K έγραψε:δλδ το Michelin Pilot Sport Cup 2 βγηκε για το Megane Trophy-R ?
Έχεις καταμπερδευτεί σήμερα.
Δεν βγαίνει ένα ολόκληρο μοντέλο ελαστικού για ένα αυτοκίνητο. Ένας υπο-τύπος του βγαίνει για συγκεκριμένα αυτοκίνητα όμως. Για παράδειγμα τα N0 είναι για Porsche, ενώ τα P0 είναι για Ferrari. Η κάθε εταιρεία ζητάει συγκεκριμένες παραμέτρους λειτουργίας που συμβαδίζουν με τις ρυθμίσεις των αναρτήσεών τους, τα βάρη κλπ. Απορώ γιατί αμφισβητείς κάτι τόσο απλό.
Λογικό το βρίσκω να έχει τις αμφιβολίες του.Και εγώ τις έχω...
REALZEUS έγραψε:alexandros.K έγραψε:δλδ το Michelin Pilot Sport Cup 2 βγηκε για το Megane Trophy-R ?
Έχεις καταμπερδευτεί σήμερα.Δεν βγαίνει ένα ολόκληρο μοντέλο ελαστικού για ένα αυτοκίνητο. Ένας υπο-τύπος του βγαίνει για συγκεκριμένα αυτοκίνητα όμως. Για παράδειγμα τα N0 είναι για Porsche, ενώ τα P0 είναι για Ferrari. Η κάθε εταιρεία ζητάει συγκεκριμένες παραμέτρους λειτουργίας που συμβαδίζουν με τις ρυθμίσεις των αναρτήσεών τους, τα βάρη κλπ. Απορώ γιατί αμφισβητείς κάτι τόσο απλό.
Αλεξ , δεν μπερδευτηκα
εσυ μπερδευτηκες ( αν και καταλαβα τι λες)
μιλαγα συγκεκριμενα για το Pilot Sport Cup 2 , που ειπε ο Ορεστης
οτι δλδ εξελιχθηκε πανω στο Megane Trophy-R, οχι για παραλλαγη τυπου ΑΟ, ΜΟ κτλ πανω σε ενα οποιοδηποτε αλλο μοντελο ελαστικου
ενα λαστιχο με δεικτη XL πρακτικα τι διαφορά εχει με ενα που δεν ειναι extra load ?
XL σημαινει οτι εισαι ενισχυμένο και αντεχει εξτρα φορτιο
εχει ενισχυμενο σκελετο και αντεχει και σε λακουβες και δεν πεταει βυζι ας πουμε?
alexandros.K έγραψε:Ορεστη, δεν ειναι κακο να εισαι και λιγο καχύποπτος![]()
![]()
εγω παντως ειμαι πολυ![]()
REALZEUS έγραψε: αλλά το άλλο είναι πιο καλά μελετημένο για το δικό σου αυτοκίνητο.
δλδ καθονται και κανουν μελετες για καθε κατασκευαστη ξεχωριστα
ισως και για συγκεκριμένα μοντελα
μου ακουγεται υπερβολικο
σιγουρα για να υποστηριξουν το ολο σκηνικο, θα βγαλουν και τυπους για συγκεκριμενα αμαξια
αλλά οτι το ψαχνουν και το εξειδικεύουν τοσο , εγω δεν το πιστευω
ισως πχ στις mercedes βαζουν XL επειδη ειναι γενικα βαρια αμαξια
ισως στις bmw βαζουν λιγο πιο σκληρα πλαϊνά πχ
αλλά αυτο, οτι μελετανε και κατασκευαζουν το καθε τι ξεχωριστα , πιο πολυ σε..... αμελέτητα μου κανει![]()
imho
η όλη φάση μου θυμίζει "η BMW συνιστά castrol"
και από το 2015 τέρμα η castrol κ πάμε για shell έτσι απλά. 95% της όλης φάσης είναι θέμα μάρκετινγκ. βέβαια αν φοράς λάστιχο MO στη mercedes ίσως μερικοί κοιμούνται πιο ήσυχοι...
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:η όλη φάση μου θυμίζει "η BMW συνιστά castrol"![]()
![]()
και από το 2015 τέρμα η castrol κ πάμε για shell έτσι απλά. 95% της όλης φάσης είναι θέμα μάρκετινγκ. βέβαια αν φοράς λάστιχο MO στη mercedes ίσως μερικοί κοιμούνται πιο ήσυχοι...
κι εγω παρόμοιας αποψης ειμαι (κι απο οτι βλεπω δεν ειμαστε οι μονοι
) ασχετο, αλλά η bmw συνιστά shell λιπαντικα τωρα?

χειροτερα δεν μπορουσε να βρει?