Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
#152447 Αυτός θα πάρει προσεγμένο λιζάκι απο το car.gr (σε τιμή λίγο ακριβότερη απο καινούριου - λόγω προσέγματος)
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#152450 Αυτός ξέρει :rtfm:

On topic.

Θα βάλουν χέρι και στην απλή (f/l) απ οτι διαβάσα. Ελπίζω το αποτέλεσμα για τις "απλές" να μην είναι τόσο αθλιο.
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
IKE έγραψε:... φθηνότερης και ελαφρύτερης Cayman GT4

Σοβαρά τώρα ; :s_omg

Ρε που πάμε ρε ; .... :lipsealed:

Βέβαια τα GT4 έχουν ξεπουλήσει, οπότε αναγκαστικά πάμε όλοι για Lotus ! :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
j.marr έγραψε:Αυτός ξέρει :rtfm:

On topic.

Θα βάλουν χέρι και στην απλή (f/l) απ οτι διαβάσα. Ελπίζω το αποτέλεσμα για τις "απλές" να μην είναι τόσο αθλιο.

Αν αναφέρεσαι στην Evora, διάβασα ότι η απλή έκδοση καταργείται και θα υπάρχει μόνο η 400.
Άβαταρ μέλους
By pik.
popolaros έγραψε:Εικόνα

το μακρινο 98 οταν την οδηγησα τοσο πολυ την ερωτευτικα που αγορασα το τιμονακι της να το βαλω στο γραφειο μου.

με διαφορα το πιο γλυκο και ομορφο αμαξι που εχω οδηγησει σε συμπεριφορα.
ερωτας

αν μπορουσα να βρω μια καλοδιατηρημενη,θα την αγοραζα χθες.
Άβαταρ μέλους
By pik.
popolaros έγραψε:ευκολο

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6448848/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6867089/

οπότε θες πάμε για ψώνια

:hmmm: :iconcool:
το κιτρινακι ομορφο... :eat:
Το αλλο παιζει να ειναι σε καλυτερη κατασταση ομως...κουκλακια!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#164966 Δεν δικαιολογούν με τίποτε τα λεφτά τους, είναι κινητά προβλήματα συνήθως, μιλάνε για το μοτέρ σειράς Κ της Rover που είχε τεράστια προβλήματα με τις φλάντζες.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#164997 τεραστιο προβλημα, ναι, που απλα την αλλαζεις με πιο ενισχυμενη και τελειωνει εκει το θεμα.

δεν δικαιολογουν με τπτ τα λεφτα τους;

το ακουσαμε ΚΑΙ αυτο.

ποση υπερβολη, ποση παραπληροφόρηση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#165000 Δεν τελειώνει κανένα θέμα. Αν ήταν μόνον θέμα μιας αλλαγής με ενισχυμένη, θα είχε λυθεί από εκείνα τα χρόνια.
Το συγκεκριμένο μπλοκ έχει θέμα, γιατί δεν υπάρχει αρκετό υλικό ανάμεσα στους κυλίνδρους, γι'αυτό και καμία φλάντζα δεν έλυσε το πρόβλημα.
Με αυτό λοιπόν το πρόβλημα, δεν δικαιολογείται να κοστίζουν τόσα χρήματα και δεν υπάρχει λόγος να την προτιμήσει κάποιος.
Τα πιο καινούρια μοντέλα με το μοτέρ της Toyota είναι καλύτερη επιλογή, αλλά κι αυτά κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά στην Ελλάδα.
Περί ορέξεως βέβαια κουβέντα, ορθολογικά μιλώντας πάντως, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:Δεν δικαιολογούν με τίποτε τα λεφτά τους, είναι κινητά προβλήματα συνήθως, μιλάνε για το μοτέρ σειράς Κ της Rover που είχε τεράστια προβλήματα με τις φλάντζες.

Η Lotus απευθύνεται σε πιό "ειδικό" κοινό. Αυτό το κοινό λοιπόν μια χαρά δικαιολογεί τα χρήματα που κοστίζει μια Lotus. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#165003 Το βλέπω...
Εγώ έχω γεράσει πια μάλλον και δεν γουστάρω συχνές επισκέψεις στα συνεργεία.