Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#164153 Όποιος ασχολείται λίγο με αυτοκίνητα ξέρει ότι η κατανάλωση κατασκευαστή είναι υπό συνθήκες που απέχουν αιώνες από ρεαλιστικές συν τον παράγοντα οδηγός.
Με αυτό σαν δεδομένο συν το ότι τα καινούρια τουρμπατο μπορούν να οδηγηθούν οικονομικα υπό συγκεκριμένες συνθήκες έχουν καλλιεργηθεί τόνοι κουτοχορτου.

Αν ένα αμάξι με 200 σχεδόν άλογα το πατήσεις θα πιει την πατουρα του ότι και αν λέει ο κατασκευαστής και ότι και αν γράφει το autosavvatokiapovrado.&-
Άβαταρ μέλους
By IKE
IKE έγραψε:my 2 cents:

δεν είναι τόσο ξεκάθαρη μαϊμουδιά όσο δείχνουν οι τίτλοι που αναπαράγει ο ένας τον άλλον. Όλα τα μοντέλα έχουν ειδικούς χάρτες για κάθε διαφορετικές παραμέτρους συνθηκών. Το τι είναι νομότυπο και τι όχι δεν νομίζω να είναι ξεκάθαρο και όταν βγει το πόρισμα δεν θα ασχολείται τόσο ο κόσμος.

Το ερώτημα δηλαδή είναι αν είναι όντως μαϊμουδιά και αν ναι, πόσο μαϊμουδιά είναι (και πόσο ξεκάθαρο είναι το τι συνιστά μαϊμουδιά).

Επίσης θεωρω απίθανο να είναι μόνο η VW με τέτοιο θέμα και ελπίζω να αλλάξουν και οι διαδικασίες στα τεστ και η σημασία που δίνεται σε αυτά.

ΥΓ. Να εκδικιθεί ο έλληνας τους γερμανους ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ? Πόσο γίδια κομπλεξικοι ρατσίστες πια.

http://www.autoblog.com/2015/09/24/bmw- ... to00000016

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#164187 πρακτικα εφοσον εχουμε παραβαση,με το καλο να πληρωσουν 50δις προστιμα και μαλακιες.

Και με το καλο και στην bmw αν κανει το ιδιο με τους diesel.

μια εταιρια δεν μπορει να χρεωνει τα προιοντα ΤΟΣΟ ακριβα και να δινει μαλακιες αυτοκινητα

ΥΓ.Στην οικογενεια εχουμε ενα Αudi ενα VW και ενα ΒΜW :lol:
ευχομαι να πληρωσουν μεχρι τελευταιας.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#164207 Μπονουσακι: τι στοίχημα ότι ή ΕΛ κυβέρνηση θα βρει κάποια αφορμή να αλλάξει τα τέλη για να εισπράξει κασέρι από τους ντιζελατους...
:svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
EDDIE_147 έγραψε:Μπονουσακι: τι στοίχημα ότι ή ΕΛ κυβέρνηση θα βρει κάποια αφορμή να αλλάξει τα τέλη για να εισπράξει κασέρι από τους ντιζελατους...
:svivhaha: :svivhaha:

Αυτό πιθανόν να γίνει ανεξάρτητα από το vwgate

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#164214 Φάκα και τυρακι όπως το '09.
Απλά τώρα θα καβατζωσουν αφορμή.
Ακουγα κάποιον υπουργό να δηλώνει σκέψεις για απαγόρευση των ντίζελ στα αστικά κέντρα.

Οπότε όσοι έχουν --> κουβάς
Αθάνατη Ελλαδαρα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#164215 + nikos,

το υπέθεσα κάτι τέτοιο από το '13 ήδη έχω αργήσει αρκετά. ΚΑΜΜΟΝ #ΤΣΙΠΡΑΣΣ
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#164232 Χοχοχο στο τσαφ πρόλαβα :lol: Η κουβέντα πάντως για τα ντίζελ είχε αρχίσει από λίγο νωρίτερα, ήρθε και έδεσε.

Eντάξει οι καταναλώσεις ειδικά στα μικρά τουρμπάκια όπως έχω εγώ είναι το ανέκδοτο του αιώνος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#164247 Πρόλαβα και ΔΕΝ πήρα ντίζελ. Γιατί προβλέπω πως το κωλοδάχτυλο στα ντίζελ έρχεται καλπάζοντας.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#164249 Επειδή είπες για μικρό τουρμπάκι υπέθεσα ότι πήρες καινούριο βενζινοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#164257 Το Κλιό που έχω εννοώ. 1.2 TCE
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Nikos! έγραψε:Εφόσον έχουν πιο υψηλούς ρύπους, δε θα έχουν και πιο υψηλή κατανάλωση ?

Όχι δεν έχουν άμεση σχέση. Case study: δίχρονα 50άρια παπιά/σκούτερ, Ρουφάνε βενζίνη με το καλαμάκι, ξερνάνε από πίσω καρκίνο.

EDDIE_147 έγραψε:Αν ένα αμάξι με 200 σχεδόν άλογα το πατήσεις θα πιει την πατουρα του ότι και αν λέει ο κατασκευαστής και ότι και αν γράφει το autosavvatokiapovrado.&-

Αληθές αλλά εντελώς :offtopic:

rx8_drifter έγραψε:Διαβασατε τοποθετηση car and driver?
http://www.nooz.gr/automoto/ali8eies-ka ... iko-tis-vw

Τι έγινε ρε παιδιά, το Auto Moto und Sport μετονομάστηκε σε C&D; :dizzy: