Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Scotch έγραψε:Καλά, οι Ιταλοί είναι για τα μπάζα από άποψη σεβασμού προς τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Είναι όμως με διαφορά οι πιο γρήγοροι και αυτοί που σέβονται περισσότερο την ιερότητα της αριστερής λωρίδας στην Autostrada! :rtfm: Για αυτό και τους αγαπώ!!! :inlove:

MIXOStsi έγραψε:Αυτή η ζάντα πολύ με χαλάει...

Που να δεις την δικιά μου καγκουριά by Schnitzer... :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
REALZEUS έγραψε:
Scotch έγραψε:Καλά, οι Ιταλοί είναι για τα μπάζα από άποψη σεβασμού προς τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Είναι όμως με διαφορά οι πιο γρήγοροι και αυτοί που σέβονται περισσότερο την ιερότητα της αριστερής λωρίδας στην Autostrada! :rtfm: Για αυτό και τους αγαπώ!!! :inlove:

Γρήγοροι = απείθαρχοι; Συμφωνώ :shifty:
Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο μεγαλύτερο σεβασμό στην αριστερή σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, αντιθέτως βλέπω ένα "σύστημα μπουλούκι" που θυμίζει έντονα ελληνικό καφριλίκι.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Scotch έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Γρήγοροι = απείθαρχοι; Συμφωνώ :shifty:
Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο μεγαλύτερο σεβασμό στην αριστερή σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, αντιθέτως βλέπω ένα "σύστημα μπουλούκι" που θυμίζει έντονα ελληνικό καφριλίκι.

Γρήγοροι = self explanatory.
Σεβασμός στην αριστερά + Γερμανοί = Does not compute.

Ναι, οι γερμανόφωνοι είναι πιο ευγενικοί, αλλά δεν μου λέει τίποτα αυτό. ΦΥΓΕ από την αριστερή ρε παπάρα Φριτζ!!! :rant:

Όσο για τα βρετάνια, άλλοι κανόνες εκεί. :yahoo:

ΥΓ: Για τους Frogs δεν έχω καν λόγια... :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#163655 Έφαγε πολύ ξύλο σήμερα...
Πολύ τρελή πέτρα, τρελό νερό, λάσπη κτλ... καμια 70αρια χιλιόμετρα.
Βεβαια οποτε φρενάρω απο τα 80, τρέμει... οχι το κλασικό που είχε και πριν, ούτε να στραβωσαν τιποτα δισκόπλακες γιατί δεν νιώθω κάτι στο πόδι, αλλα το κάνει μόνο στο φρενάρισμα, αν δεν φρεναρεις ολα καλα.
Θα το δω και τις επομενες μερες πως θα κάνει.
Άβαταρ μέλους
By bill33
htanso21 έγραψε:Έφαγε πολύ ξύλο σήμερα...
Πολύ τρελή πέτρα, τρελό νερό, λάσπη κτλ... καμια 70αρια χιλιόμετρα.
Βεβαια οποτε φρενάρω απο τα 80, τρέμει... οχι το κλασικό που είχε και πριν, ούτε να στραβωσαν τιποτα δισκόπλακες γιατί δεν νιώθω κάτι στο πόδι, αλλα το κάνει μόνο στο φρενάρισμα, αν δεν φρεναρεις ολα καλα.
Θα το δω και τις επομενες μερες πως θα κάνει.

Περασες και απο λάσπες;Μπορεί να έχει μαζεψει λάσπες στις ζαντες και να τρέμει.Ρίξε του ενα καλό πλυσιμο .
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#163713 Λες; και να το κάνει μόνο στο φρενάρισμα και μόνο απο 80 και πανω;
Κάτω απο 80 τίποτα, φρεναρει κανονικα.
Αν ήταν δίσκος δεν θα ετρεμε παντού;