Antonis-team.
KiloMeater έγραψε:Αμερική γιατί είναι τόσο διαδεδομένα όμως;
Γιατί,όπου και να μένεις έχει κωλόκαιρο!!
η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω...
kostis20 έγραψε:Δε νομιζω οτι καλυπτεστε με all season Γερμανια και Αυστρια.Τα χειμερινα ειναι υποχρεωτικα.Γενικα κεντρικη Ευρωπη τα Αll season δεν τα εχω δει καθολου.Αντιθετα βορεια Αμερικη τα χρησιμοποιουν αρκετα.
κατ΄αρχήν δεν υφίσταται απαγόρευση οδήγησης ακόμη και με καλοκαιρινά. απλώς πληρώνεις πρόστιμο αν σε πιάσουν ή αν κολλήσεις την κυκλοφορία.
δεύτερον, επιτρέπονται τα all weather, αρκεί να έχουν πάνω τους το M+S . Το ίδιο και στην Αυστρία.
πηγή:
http://www.toroleo.de/static/de/tipps-t ... er-erlaubt
σε ατύχημα έχεις τρεχάματα με την ασφάλεια, ειδικά αν η θερμοκρασία είναι κάτω από 7° C.
και στη Γερμανία τα χρησιμοποιούν αρκετά, σχεδόν όλα τα μικρά και παλιά αυτοκίνητα, γιατί πολύ απλά κάθε αλλαγή κοστίζει 20€, η φύλαξη κοστίζει 40-60€ το εξάμηνο, δλδ κόστος 140€ το χρόνο μες το νερό μόνο για να αλλάξεις το σετ κ να στο φυλάξει ο ζαντάς.
When the going gets tough, the tough get going
All season δεν έχω δει ποτέ.Και το έψαχνα όταν ήμουν Κεντρική Ευρώπη.
τωρα ποτ τα εχω σπιτι, τα περναω μονος μου μια Κυριακη πρωι και τελος
Πηρα και μια διασταση μικροτερα (16 αντι για 17 που ειναι οι μαμα ζαντες) και η διαφορα στο κοστος σχεδον εβγαλε τις σιδερενιες ζαντες τσαμπα.
Εγω αφηνα τα χειμερινά για αποθήκευση στο βουλκανιζατερ οπότε δε μου έπαιρνε λεφτά για την αλλαγη.
Antonis-team.
ΥΓ. Η φύλαξη γίνετε σε ανήλιο υπόγειο με δροσιά.
Της σιδερένιες συνήθως της βάφουμε για προστασία και ομορφιά!.
Σίγουρα δεν υπάρχουν ζάντες για τον χειμώνα, και άλλες για το καλοκαίρι!.
Αλλάζουν στην θέση που φορμάρετε το ελαστικό, αναλόγως των διαστάσεων του.
Antonis-team.