Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#162962 την πεφτεις στο αυτοκινητο για υπνο το μεσημερι? :lol:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#162971 Χαζό ωράριο μια φορά το 15ήμερο. 9 - 14.30 και 17.30 με 20.30. είμαι 55 χλμ μακρυά από το σπίτι, επιλέγω να ανέβω 20 -25 χλμ πάνω κ να στρώσω πίσω, παρά να πάω οπουδήποτε...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#162976 καλα κανεις,πολυ μακρια για να πας σπιτι το μεσημερι. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Scotch έγραψε:Ωραίο το San Gimignano (και η μπέμπα φυσικά). Είχε και κάτι ωραία ηλιοτρόπια λίγο πιο έξω, θυμάμαι.

Tapatalk & XT1068
εμένα μου έκανε εντύπωση πως οι Ιταλοί εδώ στις στροφοδιαδρομές πάνε με τις πάντες... Καλό το οδηγικό στυλ αλλά σε νεκρές στροφές μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα...

Scotch η γυναίκα κατάλαβε αμέσως για Σκοτία όταν είδε τη φωτό με την κούκλα σου... Είχαμε πάει πρόπερσι κ η ίδια έχει πάει άλλες 2-3 φορές ... Τα πεθερικά μου σπούδασαν κ έζησαν μια πενταετία εκεί...

Θέλω να ξαναπάω κάποια στιγμή. Μέχρι ullapool ειχα φτάσει... Την επόμενη φορά πιο βόρεια :-)

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rx8_drifter έγραψε:
mirage έγραψε:Παρτε ενα ακομα Toyota.
Εικόνα

Έχεις γίνει πολύ άντρας :inlove:
λες να έχει γίνει πατέρας; Καρότσια, βραστήρες, μπιμπερό όλα μέσα!

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
PeterPan έγραψε:εμένα μου έκανε εντύπωση πως οι Ιταλοί εδώ στις στροφοδιαδρομές πάνε με τις πάντες... Καλό το οδηγικό στυλ αλλά σε νεκρές στροφές μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα...

Καλά, οι Ιταλοί είναι για τα μπάζα από άποψη σεβασμού προς τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Γενικά τους κατατάσσω λίγο πιο πάνω από εμάς τους Έλληνες και αρκετά πιο κάτω από Γερμανούς, Αυστριακούς και (εννοείται) Σκωτσέζους :innocent:

PeterPan έγραψε:Scotch η γυναίκα κατάλαβε αμέσως για Σκοτία όταν είδε τη φωτό με την κούκλα σου... Είχαμε πάει πρόπερσι κ η ίδια έχει πάει άλλες 2-3 φορές ... Τα πεθερικά μου σπούδασαν κ έζησαν μια πενταετία εκεί...
Θέλω να ξαναπάω κάποια στιγμή. Μέχρι ullapool ειχα φτάσει... Την επόμενη φορά πιο βόρεια :-)

Έχετε κι εσείς τις ρίζες σας βλέπω :lol:
Σας εύχομαι να ξαναπάτε. Έχει απίστευτες διαδρομές και χαίρεσαι να οδηγείς. Φέτος έκανα τη διαδρομή αυτή και ήταν πολύ όμορφα. Μόνο βιαστείτε γιατί μετά την έλευση του τέκνου... ενδεχομένως σας πάρει πολύ καιρό να το επιχειρήσετε. :)