Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#137684 Σημερα Σαββατιάτικα στην καλύτερη παραλία της Θράκης(Φανάρι) είχε κατέβει η μισή Βουλγαρία. Πολύς κόσμος λέμε , δεν το περίμενα.
Ελληνικά-Βουλγαρικά αυτοκίνητα 50-50 .
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
mousatos έγραψε:Σημερα Σαββατιάτικα στην καλύτερη παραλία της Θράκης(Φανάρι) είχε κατέβει η μισή Βουλγαρία. Πολύς κόσμος λέμε , δεν το περίμενα.
Ελληνικά-Βουλγαρικά αυτοκίνητα 50-50 .

Μουσατε, σ αρεσει περισσοτερο το Φαναρι απο τις Καγκελες ή ακομα καλυτερα κι απο τη Μακρη?
Ιούνης του 14 βραδυ Παρασκευης στο Φαναρι, ειχα μετρησει 40 αμαξια παρκαρισμενα. Τα 30 ειχαν πινακιδες Βουλγαρίας.

.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#163185 Πρώτη φορά είδα να κουβαλά κανείς βαζάκι bonne Maman για τα ψιλά...

Ήταν Κινέζος... :-) καλά, χάθηκε να πάρει κάτι τέτοιο;!!!

Εικόνα

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#163386 Haha!
Είδα τον Κινέζο με τη συσκευασία 200+ γραμ. κ έπαθα! Ούτε καν η μινιόν των ξενοδοχείων δεν ήταν! :-)

5-10 € κάνει, ήρθε από την Κίνα κ μου κουβαλά τη μαρμελάδα !

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#182885 Προδότη..
Μου αρέσουν αμφότερα , είχα τα πάντα όλα μικρός...

Ασε ρε συ κ μπήκα να δω τώρα στο site της legoland στο Munich , είναι κλειστα τον Δεκέμβρη...Ηθελα να πηγαινα τον μικρό , ξετρελαινεται με κάτι τέτοια..
Άβαταρ μέλους
By dimik
#182889 Playmobil και αναπαράσταση μαχών και ναυμαχιών με κάστρα πάνω στα νησιά (χαλιά) και το πειρατικό στη θάλασσα (γυμνό πάτωμα)... :metalo: πρέπει να έχουν σκάσει μια μικρή περιουσία οι δικοί μου κι εγώ από τα χαρτζιλίκια μου για δαύτα :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#182895 Εννοείται Lego και ας είχαν έτοιμη "αληθοφάνεια" τα playmobil

Με τα Lego οργίαζε η φαντασία και η δημιουργία
Άβαταρ μέλους
By drdino
#182896 Lego σαφώς.-
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:Εννοείται Lego και ας είχαν έτοιμη "αληθοφάνεια" τα playmobil

Σορυ αλλά όσο κι αν προσπαθήσω δεν μπορώ να φανταστώ ινδιάνους και καουμπόηδες να καλπάζουν ή ιππότες να σκαρφαλώνουν σε τείχη με Lego :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#182902 Τα Lego στα χρόνια μου ήταν πανάκριβα, καθότι εισαγόμενα.
Τα playmobil φτιάχνονταν στην Ελλάδα κατόπιν αδείας και ήταν φθηνότερα, οπότε κι εγώ με αυτά έπαιζα.
Μια αιωνιότητα έχει περάσει βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimik έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Εννοείται Lego και ας είχαν έτοιμη "αληθοφάνεια" τα playmobil

Σορυ αλλά όσο κι αν προσπαθήσω δεν μπορώ να φανταστώ ινδιάνους και καουμπόηδες να καλπάζουν ή ιππότες να σκαρφαλώνουν σε τείχη με Lego :lol:

Παντως ο γιος μου βαρεθηκε τα playmobil και προτιμα τα lego. Με εχει φαει να του παρω τα αγωνιστικα αυτοκινητακια, εχει φτιαξει 2-3 και τα χαλαει , τα ξαναφτιαχνει :lol:

Αληθεια υπαρχει τροπος να ερθουν απο εξω, που μαλλον θα παιζουν καλυτερες τιμες; Γιατι εδω ειναι λιγο φωτια οι τιμες.