Όταν τα λίτρα ιδρώτα που χύνονται από τους Διασώστες του ΕΚΑΒ δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα η ψυχική μας ηρεμία διαταράσσεται στο έπακρο....
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους συναδέλφους του Α3 (Δέσποινα + Χρήστο) για την άψογη συνεργασία μας όπως επίσης και το πλήρωμα και την Γιατρό της Κινητής Μονάδας Μ1 για την συνδρομή και την βοήθεια τους στην αντιμετώπιση της σημερινής καρδιακής ανακοπής από ηλεκτροπληξία 35χρονου άνδρα στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης....
Για 1 ώρα και 15 λεπτά συνεχιζόμενης ανάνηψης βάση πρωτοκόλλου ALS με συνοδεία πολλών λίτρων ιδρώτα πίεσης και ψυχικής φόρτισης ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα και δεν κατέστη δυνατόν η επιτυχία ανάνηψης του περιστατικού....!!!!!
Θέλω να πω πολλά....
αλλά η σημερινή ήττα με κάνει να σιωπήσω....
Καλό Παράδεισο στο παλικάρι που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή....!!!!!
ΕΚΑΒ - REAPER = 0 - 1
Τι δουλειά και αυτή ρε γμτ. Να σφίγγεται η ψυχή σου.
Τους ζω καθημερινα τους Εκαβιτες , πολυ δυσκολη δουλεια κ με πενιχρα μεσα κανουν οτι μπορουν.
Κρίμα στο παιδί που έχασε την ζωή του άδικα.

Κρίμα το παιδί...
Τώρα που το σκέφτομαι, εννοείται ότι έχω πάρει μια πιστοποίηση ΚΑΡΠΑ αλλά ανάθεμα αν θυμάμαι πως το κάνουν (κι αν θα το θυμάμαι αν σκάσει τίποτα)
Φανταστικη συναμα επικινδυνη ,για τους θεοτρελους θεατες προπαντων,διαδρομη...Τα ειχε ολα......
Ενα βιντεο οχι απο τον πρωτο ομως,απο καποιον μεσα στο συνωστισμο/συναγωνισμο ισως να ηταν ακομα πιο συναρπαστικο.....