- 22 Σεπ 2015, 15:44
spyros.s έγραψε:Στην Αμερική αυτά δεν περνάνε όχι μόνο επειδή είναι πιο αυστηροί με αυτά αλλά και διότι θέλουν να προστατεύσουν την εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία στο βαθμό που είναι δυνατό!
ΕΡΑ και παραβίαση κανονισμού από τη στιγμή που έχεις γνώση του προβλήματος = σεξ και βία στην κόκκινη άσφαλτο.
Γενικά, τουλάχιστον από τα καράβια για το αντίστοιχο ακτ για το νερό που γνωρίζω, αν έχεις την υποψία ότι έχεις κάποιο πρόβλημα και τους στείλεις κάποιο LOI (letter of intent) παίζει να σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημά σου κιόλας. Το ίδιο και αν η αιτία είναι τυχαία και δε θα μπορούσες να το ξέρεις (εκεί σε τσεκουρώνουν, βέβαια και λίγο) αλλά έτσι και πας να τους τη φέρεις και σε πάρουν πρέφα τότε κλάψτε μανούλες, τα μύρια τα μετράνε σα τσιγαρόχαρτα...
Τα γερμανά αποδεικνύονται στην πράξη για άλλη μια φορά μάστερς της απάτης. Τη στιγμή που ευαγγελίζονται τη διαφάνεια και την αξιοκρατία, από κάτω οι μίζες δίνουν και παίρνουν (εμένα η μεγάλη μου απορία είναι πως με το υπερσυγχρονο φορολογικό τους σύστημα δε βλέπουν τις τρύπες στους ισολογισμούς των μιζαδόρικων εταιρειών που όλοι τις ξέρουν) ενώ, από ό,τι φαίνεται έχουν πέσει και σε ακόμα χειρότερα επίπεδα προκειμένου να σπρώξουν την ανταγωνιστικότητά τους.
Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι σε 3-4-5 χρόνια θα πρέπει να γρασσώσω το σκόνντα μου και να το βάλω εκεί που ξέρω (δεκαετία πριν υπήρξα και απευθείας πελάτης τους αλλά κατάφεραν και με έδιωξαν με τη αλαζονεία τους ) δε σας κρύβω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα όταν ξεμπροστιάζονται τέτοιες πρακτικές, ειδικά από κολοσσούς που έχουν καβαλήσει το καλάμι εδώ και χρόνια.
.. ___
../ ___ \
(O\ | /O)